טאבלטים מעניינים שראיתי עכשיו בבאג

motti261

New member
טוב, מצאתי ביקורות ברשת

מתברר שאין לטאבלט הזה גישה למארקט, הפלאש באינטרנט לא עובד באופן מלא, וחלק מהיישומים של גוגל לא נמצאים. לעומת זאת יש מארקט מיוחד שארכוס פיתחו עבור המכשיר. נראה לי שזה מתאים למוגבלים תקציבית שמתעקשים להיות חלק מטרנד הטאבלטים.

sandbird4

New member
WOW איזה מחירים מטורפים

1800 שקל?!? מה זה המחירים ההזויים האלה? חחח... במחיר הזה אפשר לקנות טאבלט עם PC מלא שאפשר להתקין עליו חלונות רגיל (XP, ויסטה או חלונות 7) ועד לקבל עודף בשביל לקנות סלולרי אנדרואיד פשוט מאוד
לא נורמלים הבאג האלה כמה כסף הם מרוויחים מכל מכירה.

עם איזה עודף אפשר לקנות אנדואיד פשוט?

אתה מתבלבל, אולי עם העודף אפשר לרכוש מכשיר סלולרי פשוט (150-200 ש"ח) אנדרואיד עולה החל מ1300 ש"ח בארץ, ובחו"ל אולי 800 ש"ח.

sandbird4

New member
בחו"ל אנדרואיד מתחיל ב-250 שקל

כמובן מכשירים מעפנים עם אנדרואיד 2.1 במיקרה הטוב, מעבד לא משהו ומצלמה כמו הצרות שלי. כשמתקרבים ל-500 שקל כבר מגיעים למכשירים טובים כמו החדש שקניתי. 800 שקל בחו"ל זה כבר המכשירים הכי מתקדמים סופר משוכללים. כמובן הכוונה למשכשירים לא ממותגים. בשביל לוגו של מותג כמובן משלמים הרבה על התוספת של המדבקה על המכשיר (אותי אישית זה לא מעניין ואני לא משלם על לוגו של מותג). הפיסי טבאלבט שכתבתי עליו עולה פחות מ-1500 שקל, ועוד דגם ישן מלפני יותר משנה (אבל דגם מדהים), ככה שלא טעיתי שאפשר לקנות טאבלט כזה + אנדרואיד בסיסי במחיר שבאג רוצים על טאבלט מסכן שעוד לא תומך במרקט.

sandbird4

New member
טאבלט אנדרואיד מתחיל ב-300 שקל (מסך 7 אינץ)

כמובן דגם מעפן. טאבלט זהה בחומרה לדגם שמוכרים בבאג חוץ מהמסך (10 אינץ במקום 7 אינץ בבאג) עולה 800 שקל + מרקט עובד.

במקום לדבר תן קישור למכשירים כמו שציינת

למשל מכשיר ב250 ש"ח כזה שאפשר להתקין עליו רום כולל 2.2/2.3 אחרת זה לא ממש שווה, וכמובן קישור למכשיר שקנית ב500 ש"ח (כמובן שאתה מתכוון 500 ש"ח כולל מיסים במכס?)

sandbird4

New member
כתבתי במפורש ש-250 שקל זה לזבל

אישית לא הייתי נוגע בהם אבל הם עם אנדרואיד אמיתי ואפילו לרוב עם מרקט עובד. מי אמר שאפשר להתקין עליהם רום 2.2/2.3? לא בטוח שהמעבד שיש בהם יסחוב את זה
אבל למי שצריך מכשיר פשוט בלי שכלולים ולא בונה על צילום איכותי ומוכן להסתדר עם מסך מעפן לא מולטי-טאץ אין ספק שעדיף לקנות אינדרואיד 2.0/2.1 ב-250 שקל גם ללא היכולת שידרוג מאשר סלולרי אחר ב-100 שקל פחות אלה אם חשוב לו מקלדת QWERTY אמיתית ואז יש ב-150 עד 270 בלי אנדרואיד (לחברה שלי יש כזה - עלה 170 שקל לפני שנה בחו"ל). בעצם ראיתי אצל מישהו גם עם מקלדת QWERTY וגם אנדרואיד שעלה לו 230 שקל לפני שנה אבל הוא לא היה מרוצה ממנו וגם זה אנדרואיד 1.6 (במחירים כאלה קשה מאוד למצוא מכשיר טוב). שוב, אישית לא הייתי קונה אותם. עד עכשיו הייתי משתמש רק בסלולרים שעולים 150 עד 300 שקל גג. היום העלתי את התקציב לעד 500 שקל בגלל שבשביל עוד כמה מאות שקלים יש לי כבר סמארטפון אמיתי נורמלי עם יכולת לכתוב לעצמי אפליקציות ואנדרואיד 2.2.1 אז זה כבר שווה את התוספת. אם אני אוכל לשדרג אותו ל-2.3 בכלל יהיה נחמד
אני אעלה תמונות וסרטונים כשאני אקבל אותו וגם מחיר סופי עם יהיה מכס כי הפעם הזמנתי מהארץ במקום לקנות ישר בחו"ל בהרבה פחות (הפעם התעצלתי לחפש מי שיקנה לי בחו"ל). ידידה שלי קנתה סלולרי ב-330 שקל הזמנה מהארץ ולא שילמה מכס. אני לא בטוח שיש מכס למכשירים כאלה זולים. לגבי לינקים לאתרים שמוכרים אנדרואיד 2.2.1 בפחות מ-500 שקל אז יש מלא כאלה. אפילו באתר דילאקסטרים היקר יש מבחר דגמים במחירים האלה. אישית אני מעדיף בדרך כלל לבקש ממי שנוסע להביא לי מכשיר כי זה הרבה יותר זול. הפעם התעצלתי.

בקיצור אתה מדבר על המכשירים הסינים עלומי השם

ונחותי החומרה, אני בספק אם אתה תהנה מהמכשירים הנ"ל, כבר יצא לי להחזיק מכשירים כאלו (אמנם חיקויי אייפון אבל זה אותו הדבר בסופו של דבר) איכות המסך אפילו ליקרים עלובה, בכ140 דולר (מה שקנית ב500 ש"ח) מדובר באיזה סיני עלוב עם מצלמה של 1.3MP שבמקרה הטוב איכותית כמו 0.3MP מעבדים אלמוניים, האם המכשיר שרכשת מגיע עם קפסטיב או רסטטיב? ברוב מכשירים הנ"ל זה הרסטטיב, וכמובן ללא דור 3.

sandbird4

New member
אתה כותב על המכשירים ב-150, 250 שקל

ואתה צודק כמובן למרות שיש הרבה אנשים שזה מתאים להם ואין להם מושג מה ההבדל בין מסך קפסטיב לרסטטיב (שלי מגיע עם קפסטיב בדוק). אגב המעבדים של כל הסלולרים הסינים מהשנתיים האחרונות כבר לא "אלמוניים" אלה אותם מעבדים בדיוק שיש במותגים. לאחרונה הם עוברים ממצלמות 0.3M ל-2M אמיתי בדגמים הזולים. אתה יכול להמשיך להגיד לאותם אנשים לקנות נוקיה בלי כלום ועם חומרה זבל ב-400 שקל בשביל שיהיה להם מדבקה של נוקיה... אגב, הדגם בבאג הוא אותו "סיני נחות" שאתה כותב עליו אבל בגלל שמוכרים אותו בבאג אז פתאום הסינים הם "חומרה טובה" ושווה פתאום לשלם 1800 שקל על "סיני נחות". התחלנו את הדיון שהדגם בבאג יקר ודפוק ואני עדיין דבק בעמדה הזאת.

זה שבאג מוכרים זבל סיני זה לא משנה את העובדה

שזבל סיני שמגיע ישירות מסין הוא עדיין זבל
אבל בוא נחכה, אני רוצה לקבל ממך דיווח מלא על האנדרואיד הסיני שקנית ב500 ש"ח ואז נחליט אם ההשקעה שווה ושסוף סוף אפשר להגיד לאנשים שאפשר לקנות אנדרואיד מסך מגע בזול, סגרנו?

sandbird4

New member
סגרנו

לא רוצה לשכנע אף אחד ואף אחד לא צודק יותר מהשני. זאת בחירה אישית ואני מכבד את ההתעקשות שלך לשלם כסף נוסף בשביל שיהיה לך מדבקה של מותג על המכשיר.

תאמין לי שזה ממש לא המדבקה

אלא האיכות שאני מכיר, וסמוך עלי בתור מוכר לשעבר של המכשירים הנ"ל, אם אחד שמכר אומר לך זבל אז תאמין לו?

sandbird4

New member
אבל אין לו אפילו מרקט עובד

פלאש לא עובד טוב וחומרה של סיני בלי מדבקה שעולה 800 שקל וגם מגיע עם אנדרואיד 2.2

SharpDarts

New member
לא אמרתי שהמכשיר טוב.

אינני מכירה אותו. אבל ארכוס היא לא חברת מדבקה, היא מאוד רחוקה מזה. העובדה שיש לה מכשירים גרועים(הטאבלטים) לא אומרת שזה "סיני נחות". בדיוק כמו שהנאנו החדש של אפל לא הופך את אפל ל"סיני נחות", למרות שהנאנו החדש הוא כישלון מסחרר. ואני לא יודעת מה זה סיני בלי מדבקה ב800 שקל. זה שהתכונה זה אנדרואיד 2.2 לא אומרת כלום, בעיקר לגבי החומרה. מה אני אעשה עם טאבלט בעל מסך מגע כושל, אבל עם אנדרואיד 2.2?

erezor

New member
מכשיר לא טוב

קרא את הביקורות על הטאבלטים של archos, הם נקטלים.

למעלה