טאג'ין

אייר19

New member
טאג'ין

שלום
קיבלנו מתנה טאג'ין מצופה בגלזורה.
לא יודעת אם מתאים לבישול על הגז או רק להגשה ונוי.
מי יודע ויוכל לענות?
בצרופה הצילום שלו.

 

TCHM

New member
טאג'ין מיועד לבישול בתנור...

זה לא לנוי, הוא למעשה תנור בתוך תנור.
 
לא בדיוק

כלי הטאג'ין מיועד במפורש לבישול איטי על אש קטנה. את ה"אפקט התנורי" עושה הכלי עצמו.
יש הרבה מאוד הסברים ברשת לפי המתכון הרצוי ואם את/ה דובר צרפתית עוד יותר טוב שהרי המתכונים ברובם מרוקאיים.
 

TCHM

New member
ואם אתה מבין עברית תתקשר ליבואן, התשובה...לא!

 
חילול שם שמיים, איך העזתי?

אני כבר מזמן לא מתרשם מהשחצנות הגולשת שלך אפילו שחבורת הגרופי'ס הלקקנית מאשרת כל פיפס שלך. למרות שקיבלת את אישורו של המאכר הרומני ההוא שכבר הלך לעולמו עדיין אינני מחזיק ממך בבחינת פוסק הדור, גאון ועוקר הרים ואפילו נישואיך למי שרק במקרה טרם קבלה פרס נובל לכימיה לא מעלה ולא מורידה. אינני מבין את תקפנותך. אני מבין עברית במידה מספקת כדי להסיק שאסור לערער על פסיקותיך ולו כזית אבל טאג'ין עשוי חרס בפירוש נועד לבישול איטי מאוד על אש קטנה. אני לא כועס עליך בגלל שאתה סבור אחרת. כועס לא, מגכך כן הוד מעלתו! מוטב לך לעסוק ביעוץ משפטי, גרוע מאוד אגב (עוד תחום שבו אתה מוכיח את גאוניותך)
ואני אפסיק כאן. הגננת הנמצאת כרגע בניו יורק היתה ממילא מוחקת.
 

אייר19

New member
החשש הוא בגלל הגלזורה

היבואן והמשווק טוענים שאפשר לבשל ולא רק לנוי.
בעלת סטודיו לקרמיקה טוענת שכל הכלים המיוצרים בסין יש להם גלזורה המכילה עופרת ולכן אסור לבשל בהם.
בקיצור נשארנו עם כלי יפה וחשש להשתמש.
חג שמח
 
טאג'ין

כלי בישול מעולה!
ניתן לבשל על אש קטנה אבל האפקט המרבי (והטעים ביותר) הינו בתנור על 15 מעלות לשעה וחצי שעתיים
והכי חשוב, להניך על השולחן ורק אז לפתוח, ככה האדים שמתשחררים והרחות, זה מרשים ומעורר את כל החושים גם יחד!
 
למעלה