לטוביץ` ממחשב אחר
במרוקו, שם אי יותר מידי מפלאי הטכנולוגיה הבסיסית- ואני מתכוונת ליותר מידי חשמל, משתמשים בטאג`ין עצמו כמו בקדירה לבישול ארוך. על צלחת החרס מניחים את המצרכים, מכסים בקונוס (שצורתו עוזרת לתנועת האדים ובתהליך הבישול האיטי), ומעמידים על צלחת עמוקה מלאה בגחלים- כך עד שהבשר מתרכך והמיצים מעידים על העיסה. במקומות משוכללים כמו שלנו, משתמשים בטאג`ין ככלי הגשה דקורטיבי, יותר מאשר ככלי בישול. תבררי בחנות בה רכשה ביתך את המתנה, האם הטאג`ין מתאים לבישול על הגז, צלייה ממושכת בתנור, או להגשה בלבד.