טאהג מאהל רישיקש וטיסת חזור בהודו

Hulynofar15

New member
טאהג מאהל רישיקש וטיסת חזור בהודו

שלום אני טסה להודו בתחילת יולי (1.7) ויש לי כמה התלבטויות:
1. האם להגיע לרישיקש בתקופה זו, (אני מאוד רוצה להגיע לשם) שמעתי שזו לא בדיוק העונה- למרות שחברה אמרה שזה לא בדיוק כך, וגם כי היא קצת מסוכנת לתיירים.
2. אני רוצה להגיע לטאהג מאהל אבל מתלבטת מתי- אני נוחתת בשעה 04:00 בבוקר ורוצה לנסוע משם לרישיקש ולצפון. טיסת החזור שלי היא ב- 24.8 בשעה 04:00. העניין הוא שאני מתלבטת אם ללכת לטהאג מאהל בתחילת הטיול או בסופו-ואז לחזור יומיים לפני הטיסה או לחזור יום לפני בשעה 10 וללכת בערב לטאהג מאהל.
3. אני לא בדיוק יודעת כמה ימים להקדיש לדלהי- מה עושים שם בדיוק? קניות או שישר אפשר לנסוע בערב אחרי שינה לצפון ברכבת, וכמובן שזה תלוי גם בימים שאני הולכת לחזור לפני כדי לבקר בטאהס מאהל.
מאוד מבולבלת ואשמח מאוד לעזרה.
נופר.

kogawa

New member
מה לעשות בדלהי?

אמנם רוב הסטלנים מתייחסים לדלהי כמקום מעבר ועבורם יש רק את פהאר-גאנג' ובית חב"ד, אבל זו מהערים המעניינות בעולם. את יכולה למצוא מידע רב בכתבה על דלהי באתר שלי שבחתימתי.
לגבי הדעות של החברה שלך רק תגידי לה לא לקשקש על מקום שאינה מכירה -הודו מסוכנת פחות מתל אביב.
לגבי העונה, היא מחורבנת בכל מקרה כך שלא חשוב אם יהיה לך גשם בטאג' בתחילת הטיול או בסופו. ואגב, באגרה יש הרבה יותר לראות מאשר רק הטאג' - ראי כתבה שלי על נשים וארמונות בהודו באתר שלי.
בהצלחה

צול1

New member
אני לא חושב שזה זמן טוב לעלות לרישיקש

ברצינות. גם הולכים להיות גשמים חזקים וגם חם מאד בתקופה הזאת. אפשר לשאול למה את נוסעת לשם? יכול להיות שיש את מה שאת מחפשת שם במקור אחר שהוא יותר מומלץ בתאריכים האלה.
גם בדלהי יהיה מאד חם, למרות שבאוגוסט פחות מאשר בתחילת הטיול, כך שהייתי משאיר את השבוע (כן שבוע) לטייל באיזור לשבוע האחרון של הטיול שלך. אנחנו טיילנו בסוף אוגוסט האחרון בדלהי והיה בסדר גמור. היה חם אבל לא בלתי נסבל והגשמים דווקא ציננו את האווירה פה ושם. זה עניין של מזל. בכל מקרה לנו זה היה יותר מבסדר ואם זה הזמן היחיד שיש לך לטייל שם אז חבל שלא תטיילי.
דלהי מדהימה!! העיר הכי כייפית, נחמדה ובין היפות שראיתי.
יש שם המון מה לראות. המון. הייתי שם כמעט שבועיים והרגשתי שזה לא מספיק לי.
היא מאד נוחה לטיול. אני מניח שתישני במיין בזאר כמו שאר הישראלים, אז דעי לך שיש שם תחנת מטרו לכל חלקי העיר ולאיזורי התיירות. יש בדלהי הכל. החל ממקומות פולחן קדושים עד לאתרי עתיקות מדהימים, פארקים וגנים (בטוחים מאד) לטייל בהם, שכונות עוני שאפשר להסתובב בהן עם מדריך, שכונות מוסלמיות וכמובן קניונים ענקיים ונוצצים.
הכל תלוי במה שאת מחפשת.

וכמו שיובל אמר לך, יש הרבה מה לראות באגרה (ובדרך בין דלהי לבין אגרה). לנסוע לאגרה רק בשביל לראות את הטאג' זה פיספוס. תקראי חומר רקע ותראי בעצמך.

למעלה