"טאי ודיי-והפעם בטור ברכות לחגיגות ה5
"

Digi Lista

New member
"טאי ודיי-והפעם בטור ברכות לחגיגות ה5../images/Emo70.gif"

היי,היי היי,מה נשמע,זקנים
מה אני שומע?הזדקנתם בשנה נוספת,חבר'ה לא נעים לי להגיד לכם את זה אבל אתם כבר חצי רגל בבית אבות,רגע...בעצם אם הפורום הזה חוגג חמש והעונות בהן כיכבתי שודרו בפעם הראשונה לפני יותר מחמש שנים אז למעשה אני אחד הכוכבים הותיקים ששרדו בתחום,שמח שההצלחה לא עלתה לי לראש כמו לכוכבים אחרים בסדרה שאפילו לא טורחים לשגר לכם ברכות... התלבטתי מה לאחל לכם קשישים יקרים שלי,חשבתי בהתחלה על זה שמקל ההליכה לא ישבר תחת משקלכם או שלא תיגררו לחומרים ממסטלים מתוך רצון להתנסות בחוויות שטרם ניסיתם אבל אתם דווקא סבבה של אנשים עם ראש על הכתפיים ונראה לי שאפילו לאנטיביוטיקה לא תנסו להתמכר ואתם גם לא צריכים(גם לשאוף גז מזגנים זה לא להיט),הבעיה שעכשיו אני תקוע בניסיונות למצוא מה לאחל לפורום הזה שאני מרגיש בו נוח משום מה. קודם נתחיל מהברכות הפשוטות,הן אומנם משעממות וחוזרות על עצמן בכול אירוע,יום הולדת וחג אבל הן בכול זאת תורמות משהו-
,בריאות,
,שמחה,הרבה
,
ים ו
ות. אני משעמם אפילו את עצמי בחוסר המקוריות שלי,לכן החלטתי גבירותיי ורבותיי לכתוב עבורכם שיר,קבלו אותי ואת השיר במחיאות כפיים וירטואליות סוערות: פורום דיג'ימון היום חוגג חגיגה כזאת עליה אפשר רק להגג אל תשכחו להביא עוגות(אני אוהב עוגות שוקולד,
ששאלתם) ובכלל אל תשכחו את החגיגות. יום הולדת יום נפלא לה,לה,לה,ללללללהההה. אם תרצו אין זו אגדה כאילו דה! יאללה חבר'יה תאכלו פפאיה מנגו,מלון,אפסק ואבטיח רק תצחצחו שיניים כדי לא להסריח חגיגה גדולה לכם היום והשיר הזה אומר שלום.
נכון שאני מוכשר?...אני מבקש אחד אחד,קשה לי לעמוד בלחץ כשכולם רוצים להחמיא לי בבת אחת... עכשיו כדי להאריך טיפה את הטור הזה אני אשתף אתכם במה שעבר עליי מאז הפעם האחרונה שדיברנו שהייתה...אני אפילו כבר לא זוכר מתי(מי כאן הזקן הסנילי?)... לאחרונה לא עשיתי הרבה בגלל שהחלטתי שאחרי נצח בתחום אני צריך הפסקה,מה עושים בהפסקה?אותו הדבר כמו ביום רגיל רק בלי לקום לצילומי שערים וכתבות נוסטלגיה בעיתונים,שיחקתי המון כדורגל לאחרונה וככה בשקט אני אספר לכם שאחד מחברי הקבוצה שאתם מכירים דיי טוב שבר את הבוהן ברגל הימנית כשניסה להבקיע גול אבל אני לא יכול לספר לכם מי זה,אני רק ארמוז שהשם שלו מתחיל באות ג'... נראה לי שזה הזמן לסיים,אוהב אתכם גם כשאתם מזדקנים, תרגישו נוח לכתוב לי בכול זמן שתרצו, שלכם טאי ו...דיי,נגמר הטור.

למעלה