טאי- מנהל פורום וידויים

leonori

New member
טאי- מנהל פורום וידויים

טאי הודיע לנו לחברי פורום וידויים, על כוונתו לפרוש. אני , כחברה בפורום וידויים מכבדת את טאי כאדם נבון, מוכשר, פעיל, רגיש מאד לכל אחד ואחד מחברי הפורום. במידה וטאי יעזוב, הריני להודיעכם שרבים יעזבו איתו. הוא ובזכותו אנו שם כי נתן לנו הרגשה ביתית , אוהבת והוגנת. לכן, פנייתי היא אליכם , הנהלת פורום תפוז, לעשות כל שבאפשרותכם על מנת לגרום לטאי לא לעזוב. אנא, בואו לבקר את פורום וידויים, דפדפו מעט, אחורה וראו כמה הפורום שלנו שנבנה כל כך לאט ונהייה למה שהוא כיום, וזאת , הרבה בזכות טאי. אנא, עשו הכל כדי שיישאר, ויחזור בו מכוונתו לעזוב. אני מודה לכם. L

may may.

New member
להנהלת הפורומים !

גם אני כחברת פורום וידויים פונה אליכם, בבקשה לבקר בפורום וידויים לתהות על קנקנו, ולראות שלטאי, מנהל הפורום יש מה לתת. אין סיבה שבירוקרטיה זו או אחרת תגרום לפורום וידויים לקרוס. כחברת פורום ותיקה, לדעתי, עליכם להיות יותר פעילים , יותר קשובים למנהלי פורומים, הרי לשם כך מיניתם אותם. טאי - כמנהל פורום פעיל, שקול, רגיש, בעל יכולת הבחנה ואמפטי לכל סביבתו נותן לנו, חברי פורום וידויים את ההרגשה הטובה שיש למי לפנות, שיש לנו מן ``בית`` להיות בו. אני פונה אליכם כגוף אחראי לעשות הכל על מנת להשאיר את טאי כמנהל הפורום ולשם כך עליכם להיות יותר קשובים לו ולמנהלי פורומים אחרים, להיות פעילים, להבחין בין תפל לעיקר, לפקוח עיניים בכל הקשור לכך. מבקשת מכם לעשות הכל כדי לגרום לטאי לשנות את דעתו וכוונתו לעזוב. תודה may may

מנהל הפורום ביקש לפרוש

הוא לא התבקש לעזוב על ידי הנהלת הפורומים. אנו בהחלט עוקבים אחר המתרחש בפורום וידויים, ומוצאים כיטאי הוא מנהל ראוי בהחלט. לא קל לנו לוותר עליו, ואולם אין בכוונתינו למנוע ממנו לפרוש אם זהו אכן רצונו. מובהר כאן כפי שהובהר גם בפניו כי נשמח לראותו בין שורותינו גם בעתיד במידה שיחליט לחזור לניהול הפורום, או אם יחזור בו מהחלטתו לפרוש.

may may.

New member
עלה בדעתכם לחשוב מה הסיבה לכך?

תתעוררו אנשים הכל מתמוטט לכם בידיים. מנהל הפורום, טאי, ביקש לפרוש, נכון. מרצונו , נכון . אבל בגלל המערכת שלכם. תתעוררו. תחשבו טוב לפני שאתם פועלים. M

תשובה מתחסדת המעלימה העובדות !!!

העובדה שאתם בהנהלה אטומים לצורכי הגולשים ולדרישות המנהלים הטובים..... וכל השאר כבר אמרתי בהודעתי הראשית היום.

מי הוא המנהל שביקש לפרוש???!!!!

*זה שלא ידעתם עד הבוקר איך קוראים לו? *זה שעד הבוקר חשבתם שהוא בחורה?! *זה שהגיע עם רשימת שיפורים עבור הגולשים ונידחה בקש?! *זה שמשקיע יום ולילה בפורום לעומת מנהלי הבובות שלכם שמגיעם לפורום פעם בחודש ואף לא זאת (פורום 40,פורום כוס קפה).? *זה שנשמות אחדות קשורות לטבורו מהבחינה הנפשית כמו לאב,כומר ? *זה שהעז לומר לכם בפרצוף את רחשי ציבור הגולשים ? *מנהל הפורום היהודי היחידי באתר בסוף השבוע הרצחני?? בו הופקר האתר כולו לידיו של מנהל פורום ערבי שעשה בית ספר לאנרכיה?---אף אחד מהנהלת תפוז לא חשב שאולי תתחמם האווירה באותו לילה.(אין תורן לילה,אין טלפון חירום---יופי לכם!) חפשו המומים אצלכם ותקנו אותם מהר ואל תוותרו כל כך בקלות על אחד מהיחידים שיודע לעשות עבודה בפורומים.אם תשלמו לו אולי תוכלו דווקא ללמוד ממנו !!!!

garlic

New member
עם טאי מכל הלב ===<<<< חיוכית

כל כך הרבה דברים מהלב כותבים לכם הגולשים הנהלת תפוז. אנא ראו את שחולף במוחו של ארבל---וכולנו רואים את הכתוב טאי חשוב לנו חשוב לאלה שזקוקים לתמיכתו ולאלה שנזעקים לקריאתו כל כך הרבה תגובות אומרות דרשיני אנא שמרו את טאי בפורום למען כולם חיוכית.

@nio

New member
להנהלת הפורומים !!

אני רוצה להבהיר לכם כמה דברים ! האתר שלכם פופולרי בזכות האנשים שנמצאים באתר הפירסומות באתר נותנים לכם פרנסה אלה שמפרסמים אצלכם יודעים שהאתר שלכם פופולרי לכן הם מעדיפים לפרסם באתר שלכם את מה שיש להם להציע יחס מלזלזל לגבי פניות של חברי פורום יגרום לאנשים לעזוב את האתר שלכם ולחפש להם מקום אחר עם תעשו חישוב פשוט שכל אחד מאותם אנשים שיעזבו יקח איתו כמה עשרות אנשים אז התוצאה תהיה נזק כספי לאתר אנשים כאן קשורים רגשית לאתר בגלל האנשים שהם אוהבים וכשאותם אנשים שהם אוהבים כבר לא יהיו כאן אז הם יעזבו איתם למקום אחר בסופו של דבר התוצאה תהיה נזק כספי חמור לאתר אתם גם ככה לא במצב מי יודע מה תבינו עד כמה הנושא רגיש ותנו את כל צומת הלב שמגיעה לאותם אנשים ואני בניהם טאי מנהל פורום וידויים החליט לפורש בגלל הנהלת האתר תעשו קצת חושבים עם עצמכם לפני שאתם משיבים בעוד תשובה מזלזלת וחמקנית תודה מראש

ברור שאם טאי פורש-תהיי ריקנות

שתגרום ללא מעט חברי פורום לפרוש. נכנסתי במקרה כרגע, והפלא ופלא, לא ידעתי שפרישתו של טאי קשורה לתפוז. וזה אומר, שאם תכנסו לוידויים, בשרשור של הודעתו של טאי לפרוש, כתבתי את דעתי ותגובתי לטאי. ושם כתבתי, שאם הוא פורש, אז אין לי ממש סיבה לבקר כאן בתפוז. והנה אני רואה שהרבה חושבים כמוני. חשבתי מסיבות אישיות לפרוש בכלל מגלישה, אבל בכל פעם ניזכרתי בכוחות שוידויים נתנו לי בכלל, וטאי בפרט והכל דרך חדר וידויים והכל דרך המיילים, הכוחות הסבלנות והסובלנות שיש לו זה בלתי ייאמן ואמרתי לו את זה לא מעט שצריך תעצומות נפש לעבור את כל מצבי הרוח של כולם שם בפורום פעם עליות ופעם מורדות. והנה נשארתי ותוך כדי ההתלבטות טאי כותב שהוא פורש, אם יפרוש, עוברת הלאה, וכמו שאמרו חברותי התומכות בטאי, אין ספק שכולנו נצתרך להשאר יחד ולפיכך נמצא יחד כולנו את המקום המשותף, בו נמשיך להיות כולנו שם. יונית

ושוב אנו מבהירים

כי אנו שותפים לדעתכם. איננו רואים מדוע בהסכמה זו יש זלזול בגולשים. בכל מקרה - תודה על הפנייה.

למעלה