טאי~!

sunset*

New member
טאי~!

כבר שלושה ימים לא ראיתי אותך... נעלמת. התחלתי לשאול שאלות. הייתי רגילה שאתה כותב, נמצא און ליין. מדבר, צוחק, מביא לינקים מוטרפים. כותב סיפורים, שירים... טווה מילים. שלחתי לך מסר, אבל לא קיבלתי תגובה ואז התחלתי מאוד לדאוג. התחלתי לשאול אנשים אם יודעים מה קרה לך. חשבתי אולי הצינון החמיר, אולי פינו לא מרגישה עדיין טוב. לא ממש קיבלתי תשובות. רק אמרו לי... לא לדאוג. זה בסדר. ואני... מהצהריים קוראת כל הודעה שנכתבת, כל תגובה... ואני בהלם. דיברתי עם מישהי שקרובה אליך, ניסתה להסביר.. אבל אני לא מעכלת. יש לי המון סימני שאלה. נכתבים פה המון דברים... עושים כאן רצח אופי לאנשים, גם לך..וקשה לי עם זה. כואב לי. אני מבינה חלק מהדברים שנכתבים, כואב לנו, מרגישים שהלב נקרע. אולי גם מרגישים מרומים, אולי מרגישים שנטשת... הרבה אולי.... אבל מה שבטוח... ממה שאני מכירה אותך, כואב לך הרבה יותר. ולא היית עושה כזה צעד אם היית יכול להמשיך. טאי, נתת פה המון, כל יום במשך שעות, לכל אחד מאיתנו. ולא כי היית חייב.... כי רצית, כי אתה מסוג האנשים הנדירים שנותנים הכל בכל זמן נתון, נפש רגישה ומופלאה.... בכל קריאה לעזרה היית מתייצב דרוך ומוכן... כי היה לך חשוב. ואני יודעת שעדיין חשוב. אתה זה שדיברת, שהקשבת שעזרת. שתמיד ידעת לרגש, להעלות חיוך, וגם לגרום לדמעות. וגם מאמינה... שלא נפרדת מאיתנו.... שאתה כאן בכל אחד מאיתנו, עמוק בפנים. אמרת לי פעם, תתרכזי בדברים שעושים לך טוב, תתרכזי בעצמך וקחי את הזמן. ועכשיו, מקווה שאתה מתרכז בעצמך, שיש לך שקט, שיש לך זמן. לעצמך. רק לעצמך. אוףףף שוב הדמעות יורדות ואני מחכה שתצוץ מאי שם, עם בדיחה או אתר מצחיק, עם שיר שנוגע... מוקירה ומעריכה כל מה שעשית בשבילי, את הזמן, את המילים, את השתיקות. תמיד היית שם. ואתה עדיין שם. שולחת לך חיבוק ענק. _________________ יודעת שיש סיכוי גדול שאתה לא קורא... אבל הייתי חייבת לשחרר. _________________ מקדישה לך שיר שפעם כתבת בפורום וידויים. ביום בו יכבו הכוכבים / tairon 10/02/02 לפעמים בלילה שהשקט מצוי מסביב אני יוצא החוצה לבהות בכוכבים כל לילה הם מנצנצים .. דבר שבשגרה..יוצא החוצה .. מרים את הראש והם שם מונחים פרושים כמניפה גדולה מנצנצת אפילו יש כוכב אחד שקראתי לו בשמי וקיבלתי ממנו השראה לנצוץ בחיים של מטה... ואני שומר עליו כמעט כל לילה מצית עוד סיגריה לכבודו... העשן מתמר לחלל האוויר.. לפעמים יש ונדמה שהוא מעשן יחד איתי ואני כמעט ורוצה לשיר לו את השיר הידוע מעשנים ביחד.. הכוכב שלי כן הוא מנצנץ כל לילה ושהבוקר עולה הוא מתקיים בתוכי וודרכו יש לי עוד תקווה יש בי עוד ניצוץ חיים והפחד מאותו יום שבו יכבו הכוכבים מכרסם ...כי אולי ביום ביום בו יכבו הכוכבים הכוכב שלי יעלם ויתפוגג לעד טאי, הכוכב שלך מנצנץ, מנצנץ לעד... אורו לא יפוג לעולם!

תלתלית

New member
../images/Emo14.gifלפעמים, טאי-- באות השתיקות

דיברנו עליהם הרבה פעמים על השתיקות האלה ברגעים של אובדן גדול אין מילים אז שותקים.. מתי שהמילים האלה יבואו לעיניך תבוא אליך הידיעה שהיית לי לחבר קרוב ברגעים קשים. תמיד אמרתי לך את זה. רק רוצה להזכיר שוב.

sunset*

New member
וגם אחרי..... שהבנתי במה מדובר

הדברים שכתבתי תקפים. האנושיות שבך היא זו שקרנה החוצה. וזה מה שכל אחד ואחד מאיתנו קיבל ממך.

טאKילה

New member
../images/Emo7.gif אוהבת אותך חבר/ה../images/Emo14.gif

להיות שם חלק חודשים ארוכים להיות איתך להיות עם כולם להיות תחת חסות להיות כאילו בבית החום האהבה והפירגון היה רך היה חם היה מיוחד במיוחד הלילה אחרי מהומה כואבת לי הבטן זלגה לה דמעה אני בוכה... אני לא מאמינה איך שלא יהיה ומה שלא יהיה הית מיוחד כל הזמן גם כשאני יודעת שאתה לא מיוחד שאתה בעצם מיוחדת אני אוהבת אותך בן אני אוהבת אותך בת גם אם היתה תרמית תמיד אראה בך וירטואלי מיוחד או לדיוק וירטואלית מיוחדת אוהבת אותך חבר/ה

דניאל001

New member
שלום חברים ולילה טוב...

כן, מליון שנה לא הייתי פה (נו, שבוע+, אבל מי סופר?...) ואני קורה דברים קשים. קשים מאד. אנא, הסבירו לי מה קורה? ייתכן שטאי, אחד מעמודי התווך של פורום זה, לא ממשיך "להתקיים" בו? נכון שהייתי רוצה לדעת מדוע - יצר הסקרנות והכל... אך אני מעדיף שלא לדעת ושפשוט לא יעלם... sunset, טאקילה, חוף, Mוניק, מישהו???

sunset*

New member
ליל מנוחה דניאל...

אני מאמינה שהנהלת הפורומים תצא עם הודעה מסודרת. פשוט להיות סבלניים ולהמתין. ליל מנוחה... זה כל מה שאני מבקשת. לילה.

קוראת את כולכם ודומעת

גרמתם לי לבכות... סאני תודה נשמה שאת. זה לא בכי רע, זה בכי של שחרור.

בוקר -טוב לכולם-חוצי כנסי../images/Emo10.gif

סאני-קראתי את מה שכתבת- מממש נגע לי ללב כי זה היה מה שהו היה בשבילי הערכתי אותו ואהבתי אותו כאדם-טאי היה בשביל כולנו הלפיד-לפני המחנה- היא נתן בזמנו הכלעל פי השיחות שלו איתי כמה פעמים בטלפון אולי לא נפגשנו אף פעם ויזואלית-אבל אני ממש הערכתי אותו וכאב לי הלב שקראתי את זה היו לי דמעות בעניים הייתי חנוק לאללה הייתי בהלם בשוק בתדהמה בגלל זה איך איך הוא לא במנהל ולא כשומר. אהבתי אותו בתור בן אדם -גם אם הוא היה בצער ובכאב הוא היה לתובתנו תמיד הצחוק שלו המצב רוח שלו-תמיד זה עודד אותי-אני מעריך את כל העזרה שהיתה לך לי ב בקשר לעבודה שלי ואתה וחוצי עזרתם לי ותמכתם בי והגעתי להבנה גם שאנחנו לא מכירים ויזואלית-הערכתי אותכם כבני אדם שעזרתם לי- וזה ממש כואב לי שאתם עזבתם-ושטאי פרש לגמרי.-הייתי פתוח איתכם בהכול גם אם מותה של אימא שלי עזרתם לי תמכתם בי הייתי הכי פתוח שיכול להיות-הייתם בשבילי כמו מישפה שעזרתם לי בהכול איפה שלי-היה אתם הייתם שם בשבילי-. חוצי-אני יודע שזה קשה לך מאוד-וגם לי זה ממש קשה ואני בטוח שגם את בכית כמוני כי זה כאב לי! אני יודע שצריך להיות חזרי- כולנו בני אדם-אבל שראש המחנה נופל ככה זה כואב לכולנו-. כואב לנו על המהפך הזה שנוצר-אבל יש רק לי דבר אחד להגיד אל תאשימו את גילי-היא ממש לא אשמה-תרדו ממנה כבר אתם עשיתם ממנה קרקס אז בכל לשון של בקשה תרדו ממנה ובנימה אישית! חוצי וטאי- תודה רבה על כל התמיכה שהיתה לכם בי גם ברגעים הכי קשים -חוצי כתבתי לך מסר- על משו-תעלי מולי בפון-גם שהייתם בזמן הכי קשה הייתם פה בשבילי בתודה רבה והרבה אהבה ממני גבאי רועי

leonori

New member
../images/Emo41.gifלך../images/Emo41.gif

רשמת כתביך אל מעיין מילים קיבצתי שלל הדי ערגותיך לחיים אחרים במעגל אחר נחקקו מילותיך שם עמוק בתוך ליבי גם אם אמת או שקר לא אני אשפוט היית הצדק לנוחם ולעדנה במילה.... מקווה ששלום לך.

למעלה