טאליב בדנבר

erezc11

New member
טאליב בדנבר

כרגיל, בליצ'ק לא יוצא מגדרו בשביל לשמור את הכוכבים שלו בקבוצה. עם זאת אני לא כזה בטוח שזו טעות כל כך גדולה. טאליב שחקן די בעייתי ולדעתי החוזה שלו בדנבר פשוט לא שווה את זה: 57 מיליון ל-6 שנים כולל 26 מיליון מובטחים וזה שחקן שסופסל ע"י ווס וולקר. נראה לי שדנבר מתכננים לעתיד הקרוב כי הם רוצים אליפות בכל מחיר. בליצ'ק כנראה רצה לפנות מקום מתחת לתקרת השכר.

[URL]http://espn.go.com/nfl/story/_/id/10592967/aqib-ta[/URL]lib-denver-broncos-reach-agreement-6-year-deal

RoyBehar

New member
והשמועה אומרת שהברונקוס הם הפייבוריטים

להביא גם את דמרקוס ווייר הDE מדאלאס.
אני אוהב את זה, יש sense of urgency בדנבר. צריכים לעשות את זה השנה.

avishaiam

New member
עם כזאת הגנה אתה מתפלא?

מעבר לכך שנראה לי שבשביל אליפת פייטון יהיה מוכן לחתוך בשכר.
הרבה.

PACK PACK

New member
אין להם. הם ממשכנים את העתיד בשביל אליפות.

שאלה לאוהדי דנבר - או לכל אוהד לצורך העיניין: האם אליפות אחת שווה שנים ארוכות של קבוצה בתחתית כמו אוקלנד לדוגמא.
שנים ארוכות ללא תקווה.
זה מה שיהיה בדנבר אחרי שמאנינג יפרוש (האליפות כמובן לא מובטחת).
זה סיכון עצום וכל דבר פרט לאליפות יהיה כשלון.
הבעיה שגם אם יהיה כשלון וגם אם לא, הקבוצה תיפול להרבה זמן!
דעות...

chapultepec

New member
לא הבנתי למה ממשכנים את העתיד?

הם לא ויתרו על בחירות דראפט משמעותיות עד כה, הם פשוט מוציאים הרבה כסף על שחקנים בסיכון גבוה (טאליב נפצע הרבה, ו-וויר מבוגר ואולי תרד לו התפוקה). אם הם לא ייזכו, אז הם ישארו עם כמה שחקנים על חוזים גבוהים, ייחתכו ויקצצו במה שאפשר ולמי שיסכים, יהיו להם שנה-שנתיים של יותר dead-money מהרגיל (אין לי מושג איך מחשבים את זה) וזהו.
יש להם התקפה מעולה כל עוד פייטון שם, ה AFC חלש בטירוף, נשמע כמו הימור מצויין. כדי להגיע למצב של אוקלנד הדרך ארוכה...

PACK PACK

New member
הסבר

ראה מקרה פפרס כדוגמא. שיקאגו היו חייבים לוותר עליו למרות שהם לא רצו. הסיבה שוויתרו היא שהוא היה עולה להם 18 מ׳ נגד תקרת השכר!!! והוא בהחלט לא שווה את זה. בזה שחתכו אותו הם עדיין נשארים עם 5 מ׳ נגד תקרת השכר למרות שהוא כבר לא יישחק בשבילם. זה המון כסף תמורת כלום. עכשיו תכפיל את זה בכל ההחתמות של דנבר כמו של טאליב לשש שנים קדימה. מה אם יפצע או סתם לא יהיה טוב? הגארטיד שלו יישאר מול התקרה לא משנה מה.
בקרוב ירצו להחתים את מילר על החוזה שמגיע לו ואז יאלצו לוותר על שחקנים טובים.
תראה את בולטימור שהחליפו את כל הקבוצה אחרי האליפות בגלל החוזה של פלאקו.
לאוקלנד שהזכרתי היה שנה שעברה 40 מ׳ כסף מת. כלומר הם שילמו לשחקנים הפעילים שלהם רק שני שליש מהתקרה!
כאמור, יכול להיות שאליפות שווה את זה. לדעתי לא והאליפות בטח שלא מובטחת.

PACK PACK

New member
הסבר

ראה מקרה פפרס כדוגמא. שיקאגו היו חייבים לוותר עליו למרות שהם לא רצו. הסיבה שוויתרו היא שהוא היה עולה להם 18 מ׳ נגד תקרת השכר!!! והוא בהחלט לא שווה את זה. בזה שחתכו אותו הם עדיין נשארים עם 5 מ׳ נגד תקרת השכר למרות שהוא כבר לא יישחק בשבילם. זה המון כסף תמורת כלום. עכשיו תכפיל את זה בכל ההחתמות של דנבר כמו של טאליב לשש שנים קדימה. מה אם יפצע או סתם לא יהיה טוב? הגארטיד שלו יישאר מול התקרה לא משנה מה.
בקרוב ירצו להחתים את מילר על החוזה שמגיע לו ואז יאלצו לוותר על שחקנים טובים.
תראה את בולטימור שהחליפו את כל הקבוצה אחרי האליפות בגלל החוזה של פלאקו.
לאוקלנד שהזכרתי היה שנה שעברה 40 מ׳ כסף מת. כלומר הם שילמו לשחקנים הפעילים שלהם רק שני שליש מהתקרה!
כאמור, יכול להיות שאליפות שווה את זה. לדעתי לא והאליפות בטח שלא מובטחת.

PACK PACK

New member
ככה זה כשכותבים באתר בסלולר

אני חייב לך 10 שניות מהחיים....

RoyBehar

New member
זה רשמי. 30 מיליון, 3 שנים. Ware בדנבר.

Putting the D back in Denver

למעלה