טאם-באדא-באם
חלוקת צל"שים

טאם-באדא-באם../images/Emo70.gif../images/Emo141.gifחלוקת צל"שים

|תופים||תזמורת||נשים רוקדות| חלוקת צל"שים מטעם האיגואנה
להזכירכם
בעלי הצל"שים הקודמים שלנו
יערה (yaaronet bloom)
צל"ש האיגואנה הישנה
דורית צ'אן - היא פתחה קומונה על ויגו
צל"ש האיגואנה הכפולה ובעלי הצל"שים החדשים הם
יוגב
(yoginz)
על אהבה חסרת גבולות, על השקעה והתמדה בהילול האיגואנה (ועל התחנפות לדוברת
)
קבל
צל"ש האיגואנה הירוקה
שתהנה ותרוויח ממנו כמה שיותר
הללו את האיגואנה

והצל"ש ה2 הולך ל...../images/Emo26.gif../images/Emo141.gif

כרמל
על אהבה לאיגואנה הקדושה (למרות שהיא שונאת איגואנות רגילות), על הילול האיגואנה בכל מזג אוויר, שוב- על התחנפות אלי
אההה אההה- והיא גם השלימה עם העובדה שאני וויגו נשואים
קבלי
צל"ש האיגואנה הגדולה
מי ייתן והיא תעזור לך בהמשך דרכך
הללו את האיגואנה

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ייאי!

בשלמתי עם העובדה שאתם נשואים?*.* הו, וול...
קבלתי צל"ש...^_^^_^

../images/Emo105.gif../images/Emo141.gif

בוינגי בוינגי בוינגי
אנשים
קיבלתם צל"שים
תתלהבו קצת

חחחחחחח../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif

זהו הרגת אותי.. **סוגדת** אם אני אתחנף גם אני אקבל צל"ש?!
ומזל טוב לזוכים המאושירים

אהה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

אני רוצה לראות עוד אנשים מהללים את האיגואנה בפומבי בפורום

The Girl Who

New member
יאיי *מוחאת כפיים לכרמל*../images/Emo6.gif

ויגו יפההההההה
גמאני רוצה צל"ש.

yogniz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifיאאא איזה כבודדד../images/Emo70.gif

אני לא מאמייןןןןן אההההההההה
כבוד
איגואנה תעשה לי 2 ילדים, עוגת שוקולד ואיימי לי קטנה
*כבוד* לא שמישהו בכלל יודע מי אני פה..|: איזההה יוםםם מושלם
גם צל"ש וגם עברתי תיאוריה
יייפייייי

אגב../images/Emo26.gif../images/Emo141.gif

אתה ל=א רוצה שויגו יכין לך עוגת שוקולד
מניסיון

חחחח לא../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif

הוא פשוט לא יודע להכין עוגות שוקולד....
|סמיילי נזכר בעוגה שויגו הכין לו לפני שבועיים| |סמיילי נזכר כמה פעמים הוא הקיא אחר כך| |סמיילי נזכר כמה הוא ריחם על ויגו שבכה שהעוגה שלו מגעילה| |סמיילי נזכר שהוא אישר את ויגו ואמר שהעוגה שלו מגעילה| |סמיילי נזכר שהוא הכין לויגו עוגה (טעימה) ועודד את רוח האיגואנה| |סמיילי נזכר שהוא קם בבוקר שאחרי..... *אהמ*| |סמיילי משתיק את עצמו ושומר פרטיים אינטימים לעצמו
|

yogniz

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתודעעעע../images/Emo51.gif

yaaronet bloom

New member
פקצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה פקצה ובמילה אחת: פקצה!!!

למעלה