טאניוש, מה קורה?

טאניוש, מה קורה?

ספרי קצת על ליאון ועל "להיות אמא" איך הוא?,איך הוא ישן בלילות ועוד דברים. לילה טוב אורית

טאניוש

New member
עברו עלינו יומיים קשים ../images/Emo2.gif

שמעתי מתישהו שיש דבר שנקרא קוליק, אבל אף אחד לא הזהיר אותי שזה כל כך נורא! לאון בכה יום ולילה ולא ירד מהידיים, לא הצלחתי לישון גם כשבעלי החליף אותי- כי מה זה משנה באיזה ידיים הוא צורח... הוא ישן רק בחוץ. אני בטוחה שכל השכונה חושבת שאנחנו הומלסים חדשים- מהבוקר עד הלילה מסתובבים בחוץ. אתמול הצטרף אלינו (אלי וללאון) האחיין שלי בן שנה וחצי, אז הלכתי עם עגלה ביד אחד וילד ביד שניה ופשוט ראיתי רחמים במבטים של אנשים
, ואישה טובת לב שאלה איך העזתי להביא שני ילדים בהפשר כה קטן (או שמה "פנצ'ר"?). קטעים. נכנסנו ככה שלושתינו לחנות של דברים טבעיים וקנינו "תרופת פלא" נגד קוליק, אז הלילה היה קצת יותר טוב
(כולה שעה וחצי על הידיים). עכשיו רימיתי את הילד- הלבשתי אותו ושמתי בעגלה, הוא החליט שהולכים לטייל ונרדם בתום לב. איזה כיף לי. מדהים כמה מבין תינוק בן שבועיים וחצי! בעניין קלאב פוט - אנחנו בגבס שלישי, לדברי דר'רובינשטיין הרגל נראית יופי אחרי שני גיבוסים
. אני במאבק מתמיד על התחייבויות עם הקופה, כל שבוע נותנים לפעם אחד וכל שבוע מאבק מחדש, גרררררררררררר!!!! מראשון לינואר לאון אמור להיות במכבי (אני מקווה שזה הולך להיות, אבל אאמין רק כשיהיה לי כרטיס שלו ביד) ובזה ייגמר הרומן "אני והכללית". ניסיתי לשים תמונה אבל לא הצליח לי. אני יכולה לשלוח לך במייל אם תתנדבי להקטין אותה כי אין לי מושג איך עושים את זה.

Adoushi

New member
טניה יקרה

לגבי תמונה, את מוזמנת לשלוח לאימייל שלי, אני אקטין ואעלה אותה. אני אשלח לך מסר עם כתובת המייל שלי. לגבי קוליק, גם אנחנו עברנו את זה. שלושה חודשים נוראיים של בכי ממושך וכאבי בטן. השתמשנו ב"Grape Water" המון. ילדי הקוליק, אוהבים רעש מונוטוני שמזכיר להם את הרעש בתקופת ההריון שהיו בפנים עדין, למשל מייבש שיער, לידיא מאוד אהבה את הרעש ואת החום מהמייבש שיער (כדאילנסות) יש גם איזה מוסיקה שאפשר להוריד מאתרים מסויימים באניטנרט, אני זוכר שהורדנו איזה קובץ של רעש והיינו משמיעים אותו כל הלילה. איזה סוג בקבוקים את משתמשת? B-FREE? מקווה שהלילה יהיה קל יותר לכם.

טאניוש

New member
אשלח לך עוד היום

אני משמיעה לו רעש של משאבת חלב
ומוצרט. אין לי מושג מה מרגיע אותו יותר. אנחנו משתמשים ב-AVENT, ניסיתי B-FREE אבל כמות החלקים לשטיפה פשוט הורגת אותי. אם זה עוזר נגד קוליק אני מוכנה לחזור אליו.

איזה פשוש!!!!!

כמו שאמרו קודמיי, גרייפ ווטר גם עבד אצלנו לתקופה מסוימת למרות שמישהו בעבר אמר לי שהתרופות האלה "טובות לרוקח ולהורים של התינוק", ספק לתינוק. עצם העובדה שאנו עומדים חסרי אונים מול הכאב של הילד, והתרופה משכיחה לכמה דקות, או מספר שעות את הכאב, עושה אצלנו.....

רוית ב

New member
טאניוש!!! הוא מדהים!!!!../images/Emo57.gif

איזה גבר שווה!!1 לו רק הייתי צעירה בכמה שנים.....
אני כבר רואה אותו ואת אלביסון הדב התותח הולכים "לצוד" יחד חבל"ז לא תישאר אף בחורה בירושלים רבתי.... יהיה בידור

טאניוש

New member
אצלינו דוקא GrapeWater

לא משנה, העיקר שעוזר
. הלואי ויהיה לי זמן לעבור על כל הקישורים שהבאת!

Adoushi

New member
קוליק

גם אנחנו לא ידענו עד שנתקלנו בזה אצל לידיא. קוליק הוא גלים של כאבי בטן שמופיעים בהפרשי זמן של שניות או דקות. קוליק אצל תינוקות קשור בנוכחות גזים במעי. מקווה שלא תצטרכי להתמודד עם דבר כזה. הקושי בדבר הוא הבכי הממושך של התינוק הסובל מול חוסר היכולת שלך להקל מהכאבים.

ilana k

New member
עכשיו אני מבינה

לבן של חברה שלי היה קוליק (רק היא לא ידעה את השם) ואז הם הזמינו תרופות מרוסיה שרק הם עזרו להם. אני אברר את שם התרופה אם יהיה לך איך להשיג אולי זה יעזור.

אוי אילנה איזו בורות מבורכת ../images/Emo3.gif

אושרי סבל מגזים עד על 7 חודשים!!!!! אחרי המון תכשירים וניסויים מה שעזר קצת היה בייביקל של הדס. כך שבכל מקרה המלצה שלי אם תכשיר אחד לא עובד לפנות לבא ולא להתייאש...

למעלה