טאניוש

טאניוש

מאיפה את עלית? ואיפה אתם גרים אכשיו. אני עליתי מלטוויה לפני 13 שנה וכעת מתגוררת באור עקיבא (ליד חדרה). בת כמה את? בקיצור תספרי קצת על עצמך (אולי סיפרת ולא ראיתי, אז סליחה)

טאניוש

New member
לא,לא סיפרתי ../images/Emo13.gif

כל החיים שלי הצטמצמו לכמה סנטימטרים של בן אדם שגדל לי בבטן. כל שאר עד כדי כך שולי שלא עלה בדעתי שזה מעניין את מישהו (אותי זה לא). אז עליתי מרוסיה לפני 6 שנים. אנחנו מירושלים - וזאת העיר היחידה שבה רציתי לחיות מאז שראיתי אותה. אני בת 27 (עוד חודשיים 28), בעלי בן 25 (26 בעוד שלושה חודשים). השנה מסיימת תואר שני באוניברסיטה העברית,נשאר רק להגיש עבודה. בכלל התכוונתי לעשות רק ראשון אבל לא הייתה עבודה קבועה ולא ילד והייתי חייבת להעסיק את עצמי במשהו אז למדתי. באותה שנה שבה עלינו (1998) התחלתי טיפולי פוריות ומאז כל החיים שלנו פחות או יותר מסתובבים סביב המאבק להיות הורים. בקיץ לפני שנה נכנסתי להריון בפעם ראשונה,הריון רביעיה שהפך להריון שלישייה והסתיים בהפלה בשבוע 20. הריון קשה שמהתחלה היה בסימן שאלה (המימדים שלי לא מרשימים במיוחד,אתם תראו,והרופאים היו די בספק שאוכל לסחוב את ההריון הענק הזה,אבל הייתי כל כך בטוחה בעצמי...בקיצור זה היה קשה מאד).אגב,כל שלושה היו בריאים לחלוטין. חיכיתי 4 חודשים אחרי הפלה עד שהגוף יהיה מוכן שיציפו אותו שוב בהורמונים וב-2 לאפריל הוחזרו לרחמי 2 עוברים שהוקפאו אז בקיץ ואחד מהם עכשיו גדל לי בבטן ועושה צרות לאמא.קיבלתי את ההריון הזה כמתנה ופיצוי על כל מה שעברתי.אני חיה בדאגות ובלחץ שלא ניתן לתיאור אבל מאושרת ללא קץ.הפעם אני הולכת לנצח.הפעם אני הולכת להיות אמא!

אין כמו להיות אמא ../images/Emo24.gif

ואין לי ספק מהיומיים שאנחנו מכירות דרך המחשב שלתינוק שלך יש מזל כל כך גדול. המשך הריון כייפי ורגוע. אני הרגשתי פעם ראשונה את אושרי (אז כדורי) בשבוע 16- זה עוד מעט. אבל רק משבוע 20 בערך הרגשתי אותו יותר. זה לא יאומן! המון הצלחה ואהבה כל ה
ים

טאניוש

New member
אני מרגישה אותו משבוע 14...

בהריון הראשון הרגשתי משבוע 15 ובשבוע 17 הבטן פשוט רקדה! ראינו בעיניים איך הבטן משנה צורה, משהו מדהים.

כנראה שהבטן רוקדת מוקדם

בהריון עם יותר מעובר אחד. אושרי רקד הרבה זמן אח"כ וזה באמת לא יאומן.

טאניוש

New member
מי גאון של אמא? ../images/Emo99.gif

אז היום הריקודים התחילו! מחר אני מתחילה שבוע 16! לא יאומן...התעוררתי והרגשתי שהוא זז,הסתכלתי על הבטן-וואלה! יצא משהו מימין (טוסיק?),שמתי יד ללטף-ברח ממני שמאלה! היה חבל לקום (הוא לא זז כשאני הולכת...או שעוד לא מרגישה...). מה הרופאים האלה מבינים בכלל! אף אחד לא יגיד לי שהילד שלי לא בסדר!

טאניוש

New member
אוי שכחתי פרט חשוב ../images/Emo3.gif

יש לנו זוג תוכונים וגוזלים בני שבוע וחצי שכל הזמן צורחים ודורשים אוכל (גם ילדים ככה?...) ויש לנו חתול הכי הכי מתוק שבעולם שבעלי הביא לי מתנה כשחזרתי מבית חולים אחרי הפלה. משפחה גדולה יש לי
!

חייבת שוב ../images/Emo24.gif אני מתה לחיית

מחמד. בבית הורי יש כלב הכי הכי מקסים שיש (בזכותו עודד ואני ביחד). הוא בן 13 עוד חודש ולא יכול לגור איתנו בעיקר מפני שאנחנו גרים בקומה רביעית ללא מעלית ומיש לו דלקת פרקים. יש אצלם גם שני חתולים ג'ינג'ים, אחים, שגם אני אחראית להגיעם לבית המשפחה מפח הזבל הקרוב
אנחנו כאן נטולי בע"ח מאלף סיבות. יש ימים שאני מאוד מאוד רוצה חיה ויש ימים שלא. אבל נראה לי שאושרי יגדל ביום שהוא יבקש נביא. (תירוצים)

kashke

New member
תאמצו דגים ../images/Emo6.gif לא יורדים במדרגות

ובעיקר עושים טוב לנשמה.

טאניוש

New member
גם לא צריכים ארגז חול וסירוק ../images/Emo8.gif

כבר אמרתי לבעלי שהחיה הבאה בבית יהיה דג!

יו , הרסת אותי |דמעה|

איזה סיפור מרגש!!!! ואת מספרת אותו כאילו אכלת גרעינים אתמול... סתם בצחוק, נראה כאילו את מקבלת את מה שקורה בחיים שלך כמשהו מלמעלה ואת ממשיכה להיות אופטימית ולחייך אל העולם. יחד עם זאת אני מעריכה אותך על הפתיחות שהפגנת, ובעצם אנחנו לא מכירים הרבה זמן!!!! אני מחזיקה אצבעות להמשך הריון כיפי ו מ ש ע מ ם!!!!! יום נעים אורית

למעלה