טאקילה היקרה!

טאקילה היקרה!

כאחד מאותם פוחזים חולי רוח אשר העזו לפרסם את פרי עטך תחת הודעות כאלו ואחרות אני מעוניין להתנצל! לא התכוונו לפגוע בך או בשירייך המדהימים והמרטיטים.. את צריכה להבין את הצד שלנו,אנחנו סגורים פה במחלקה במשך חודשים ארוכים וכל נקבה הנכנסת למתחם (ולא,MZ זה שאתה שם חצאית ומורח ליפסטיק לא עושה אותך אישה!) שלנו גורמת לנו להפוך למשוגעים אף יותר... שאי ברכה,סעי מהר וסעי לנו מהעיניים!

דרך אגב..

את צריכה להפריש לנו תמלוגים יקירתי.. בלעדנו השירים שלך היו ממשיכים להעלות אבק באחד משרתי האינטרנט הזניחים...

Gixxer600®

New member
אם לא היה איסור על התנהגות גסה

הייתי אומר לך "בעט לה בKoos" אבל כיון שאסור לא אמרתי

כRובי

New member
למעשה

אני חושב שמגיע לנו צל"ש וטפיחה על השכם.. לא כל יום טורחים כל כך הרבה אנשים על איוורור שירים מטופשים מהמגירה..

כRובי

New member
יאללה יאללה... עוד יפת נפש !

חכי חכי ! את תחזרי אלינו על ארבע עם הזנב בין הרגליים !

../images/Emo41.gifהודעת אזהרה../images/Emo41.gif

בספר השירים שהוצאתי לא מכבר "ינקינטון באפילה",יצרתי מס' שירים שכולם מורכבים מהמילים הבאות:"אם","את","כן","לא","אני" ו"פורום". אי לכך ובהתאם לזאת כל שימוש במילים האלו מחייבות את האישור שלי מאחר ומדובר בחוק זכויות יוצרים. כל גולש אשר מתכוון להשתמש במילים אלו בהודעות שלו,אנא שיפנה אליי לקבל את ההרשאה המתאימה,או שאאלץ לפנות לרשויות. בברכה ברנדי

little bony

New member
אוי לא...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו שאני(אופס) כותבת את(אופס) ההודעה אני גם צריכה לבקש רשות? ואני(אופס) פעם כתבתי שיר אם(אופס) המילים "פרפר, טחינה וקוף" ואני(אווופס) מבקשת באמת.. רק אם(אופס) אישור ממני אפשר
!|

little bony

New member
סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני זאת שבועטים בה אני קוסעת איפה! אמרתי בkoos וזה סופי

little bony

New member
בעעעעעע קוסעת... יש מילה כזו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קובעת התכוונתי

למעלה