טאקילה!!!

Mוניk

New member
טאקילה!!!

אני רק רוצה שכולם ידעו שאת מחקת סיפור שלי שהוא וידוי אישי. ואין לו כל קשר לסיפור שלך אפילו לו בדקויות יש הרבה סופרים והרבה ספרים ומילים יכולות להלקח מכל מקום אז את לא הסופרת שממנה אני מעתיקה זה בטוח ואני האחרונה שבכלל חושבת על העתקות ואם תעקבי טוב, לאורך כל התקופה שלי בפורום לא תיראי בשום מסר שלי או סיפור שהוא דומה למישהוא אחר, וזה כי אני לא סופרת כשאני כובת זה וידוי אישי. זה בטוח,,, ואני חושבת שיכולים להעיד על כך כל מי שקרא אותי וקורא וזו ממש חוצפה למחוק לי סיפור מה שבטוח אני פה כבר לא אכתוב והיתי רוצה לפנות להנהלת הפורום ולבדוק אם מה שעשית זה חוקי או שגם פה הכל פרוץ ומנהלת פורום יכולה לקטול בצורה בוטה בהצלחה טאקי

טאKילה

New member
מוניק

לא היתה בוטות,אני פניתי אליך במסר והסברתי,בשיא העדינות. והיתה הבהרה ברורה,לגבי מחיקה מותר לי,היה שימוש בחלקים עבים מסיפור שמתנ באתר פתוח לכל מבקר.

Mוניk

New member
טאקי!!!

אגב את לא ה"סופרת" היחידה ואין לך זכויות יוצרים על מה שכתבתי. מה שכתבתי זה סיפור אישי על איך שבעלי קיבל בשוק את מות אימו חצי שנה אחרי שאבא שלו ניפטר ואיך אני קיבלתי את האמוק שהוא חטף מזה ואת הדבר המוזר שעבר עליו ואני הייתי חייבת להיות באותו יום כנוע ולציית לכל מה שהוא אמר. (זו תמצית הסיפור) ואת במקום להבין תסיפור לעומק בודקת מילים שלא שייכים לך ומוחקת יכולת לפני התגובה פה לפנות אלי במסר ולהעביר לי ת'סיפור שלך ואני הייתי קוראת וכמו שאני מכירה את עצמי הייתי מתקנת בכדי לא לפגוע, אבל את יישר הגבת פה וזה מכוער בעיני. כזה דבר אני לא הייתי עושה אילו זה היה הפוך. כזו אני, מה לעשות ולא העתקתי ממך כלום חלק קטן מהמילים האירוטיים "מספר חיי אהבה" חשבת על זה שגם אני אשה ומבינה בסקס לא רע אז תוציאי לך מהראש שאני העתקתי ממך או תשארי, בעצם זה כבר לא חשוב לי. זהו זו תגובתי האחרונה בנושא צ'או טאקי ובהצלחה
מוניק

טאKילה

New member
מוניק..../images/Emo39.gif

מצטערת שכך את מרגישה. לא מדובר בתוכן,שהוא אכן שלך. אני חושבת שברור לשתינו למה אני מתכוונת. אין לי כל מטרה לפגוע בך, אבל חייב להיות צדק גם כלפי כתיבה חובבנית. שני הסיפורים הועברו לקריאה וההעתקה שקופה. הסברתי לך את יכולה לחזור לתוכן הסיפור שלך ללא החלקים הלקוחים מסיפור אחר ואין כל בעיה,תניחי שוב בפורום. שיהיה לך המשך ערב נעים.

הדבר הכי הגון../images/Emo70.gif

שאת יכולה לעשות,טאקי זה לשים את הסיפור שלך ואת הסיפור של מוניק זה בצד זה-בפורום ואולי,עדיף שכולם יראו..אם צדקת. בנוסף-מוזר שבגלריות הועלמו תמונות של חברי הפורום יש לך מושג,טאק-ידו של מי במעל ?

טאKילה

New member
בוקר טוב...../images/Emo39.gif

שני הסיפורים היו מונחים זה לצד זה בפורום. אין לי ולא היה לי רצון לפגוע. המחיקה בוצעה לאחר הסכמה עם מוניק. וההתלהמות אחרי המחיקה מיותרת,פעלתי בדרך חוקית. לגבי הגלריות אני עדין מסדרת את עידכוני הפורום, אני מסדרת את הגלריות,כלום לא נעלם. אני חושבת שכמנהלת חדשה מגיע לי קרדיט של זמן. שיהיה יום נעים לכולם/ן..

מרק שתמונות חברי הפורום..

פורסמו פה זה היה בתקופת טאי ואגב אתה לא היית חבר כאן בכלל, לא כתבת פה עד כמה שזכור לי וזכור לי יופי.. כך שאחרי שההנהלה הוחלפה זכותה של המנהלת לסדר את התכנים בדרך שהיא מוצאת לנכון. כך שתתן לטאקי קרדיט על ניהולה ותאמין לי שהיא יודעת היטב מה לעשות ואיך. בוקר טוב..

ואם בא לי להציץ..

אז אני חייב לראות רק דולפינים ? התמונות הם של אנשים שכותבים כאן,גם כעת. ואולי,גם אני בעוונותי,רציתי להוסיף תמונה ? גם נראה לי מוזר שאת עונה בשם ההנהלה.. האמיני טאקי יודעת להסתדר בעצמה.

אני עונה בשם דעתי..

אתה כתבת את השאלה פה בחוץ בפורום ולא במסרים ולכן מצאתי לנכון לענות פה לך, אם זה היה מופנה אישית למנהלת יכולת לרשום לה במסרים! אגב אתה לא חייב לראות דולפינים, כשהיא תחליט מה היא רוצה שיהיה בגלריה היא תשם. אבל לדעתי היא עשתה מעשה נהדר שהורידה את התמונות שלחברים החדשים יהיה את הזכות להחליט יחד איתה אם הם רוצים לפתוח גלריה תמונות של חברי הפורום. מה גם שיש פה הרבה חברים חדשים ושם היו תמונות של כמה שעזבו. ושוב אני עונה בשם עצמי זה פורום חופשי אם אין ברצונך שאחרים יענו לזה יש מערכת מסרים!

למעלה