טאקי!!! אני מכורה!!

jamesT

New member
../images/Emo32.gifמישהו יכול למצוא לי טאבים ל:

שייגעצ' - לב מפלסטיק או למשהו שלו ומישהו שהיה בהופעה של מוניקה וראה את שייגעצ' פותחים להם אז ראיתם איך רותם (המתופף) מת על מוניקה?? הבנאדם חולה! 4 פעמים שהייתי הוא צילם אותם מופעים ופעם אחת הוא עלה עם חולצה שלהם בשביל לחמם אותם!!

אולי לא קשור אבל בבקשה...

יש שיר של "נקמת הטרקטור" אני חושב שהם אומרים באמצע "הלכה להתפלל לאלוהים", אז אם אז שלהם מה השם של השיר ואם לא של מי זה? ומה השם של השיר?

the king 25983

New member
../images/Emo103.gif...

זיהוי שירים
תפנה לשם את השאלה, הם יענו לך תוך 2 דקות על אחריותי. טוב אם זה על אחריותי אז לא 2 דקות אלא משהו כמו 10 מקסימום.

נמצא השיר

בסוף התברר שזה של להקת טאנארא והשיר קוראים לו איזור הדימדומים

מעלה מעלה מעלה ../images/Emo183.gifתפוזLive

אוכל| היום ב-15:00 נארח את השף איציק מזרחי בפורום "השף הלבן". ניתן להכנס ולהשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
אליל הפופ הגדול ביותר בכל הזמנים בישראל מגיע לפורום "משחק החיים". צביקה פיק יתארח היום ב-17:00 Live ויענה לשאלותיכם- גם על השיר שכתב לייצוג אוקראינה באירוויזיון השנה.

ganooov

New member
../images/Emo32.gifפרויקט הפרה הקדושה../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

נפתח פרויקט הפרה הקדושה בפורום מוזיקה
. רוצים עוד פרטים על פרויקט הפרה הקדושה
לחצו כאן
.
(סורי, לא היה עוף
)

טאקי!!! אני מכורה!! ../images/Emo118.gif

תודה חן...
סתאאםם לא לקחת ללב... למי יש טאקי ובא לו לשחק איתי?

מה?!?!?!! ../images/Emo168.gif

הייתי חייב ללכת כי החלפתי ספ באנטרנט והתקשרו אליי..., אני מוכן לשחק...

buffgirl

New member
../images/Emo32.gif"אנחנו לא לסביות,../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנחנו רק אוהבות אחת את השניה". אז הן לסביות
דו
סטרייטיות
זה בשביל הקטע
זה באמת
ובכלל, איך השירים שלהן
מה אתם חושבים על "All the things she said"
ועל "Not gonna get us"
בואו לחלוק את זה איתנו בפורום המתאים לכך. פורום ט.א.ט.ו . כי אין מקום יותר פרובוקטיבי מזה. http://forums.tapuz.co.il/tatu *פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

../images/Emo43.gif יגאל בשן בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את הזמר יגאל בשן, לרגל צאת אלבומו החדש "שמים תחייכו". כולם מוזמנים!

למעלה