טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איפה נעלמתתתתתתתתתת????????... מקווה שהכול בסדר.
מ מ ופרעת New member 5/7/03 #1 טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo140.gif איפה נעלמתתתתתתתתתת????????... מקווה שהכול בסדר.
ט טאKילה New member 5/7/03 #2 מופרעתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ורי לא נעלמתי.. חמי נפטר,אני יותר שם במשך השבעה.. שבת שלום..
מופרעתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ורי לא נעלמתי.. חמי נפטר,אני יותר שם במשך השבעה.. שבת שלום..
ל ליאור 74 New member 5/7/03 #3 שלום לכולםםםם מה קורה?שקט פה יותר מדיי,חשבתי שבסוף שבוע יהיה קצת בלאגאן
ר רינה 30 New member 6/7/03 #6 מ ופרעת ../images/Emo12.gif מה עשית שאת שומרת על זכות השתיקה? שבוע מצויין לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!
מ ופרעת ../images/Emo12.gif מה עשית שאת שומרת על זכות השתיקה? שבוע מצויין לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!
מ מ ופרעת New member 6/7/03 #7 מה עשיתי????????..../images/Emo66.gif תשאלי מה לא עשיתי.... סתם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא עשיתי כולם(בינתיים) אחלה שבוע לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מה עשיתי????????..../images/Emo66.gif תשאלי מה לא עשיתי.... סתם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא עשיתי כולם(בינתיים) אחלה שבוע לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ר רינה 30 New member 6/7/03 #8 לא השארת לי בררה.../images/Emo24.gif אפשר בררת מחדל בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אני אוהבת את העבודה שלי רק בגלל המזן
לא השארת לי בררה.../images/Emo24.gif אפשר בררת מחדל בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אני אוהבת את העבודה שלי רק בגלל המזן
ה הנסיכה של הכוכב New member 5/7/03 #5 תסתכלי בדפים קודמים חמודה ראי מה כתבה טאקילה על חמה מרגש מעיד על אהבה עמוקה לאיש קראי מה כתבנו אנו יעזור לך להבין חמודונת זה חלק מהחיים
תסתכלי בדפים קודמים חמודה ראי מה כתבה טאקילה על חמה מרגש מעיד על אהבה עמוקה לאיש קראי מה כתבנו אנו יעזור לך להבין חמודונת זה חלק מהחיים