טארוט

טארוט

שלום שמעתי שיש תקנון לשמירת הטארוט, או בכלל לטארוט מה הוא התקנון?

sharony

New member
תקנון שמירה על הטארוט

היי אני חדשה, ורציתי לענות על שאלתך, (אני קוראת) את הטארוט יש לשמר בבד משי, בקופסה העשויה מעץ. רק המשתמש יכול לפתוח בהם, הן שייכות לו. ולא אף אחד אחר.

שמירה על קלפי טארוט

על הקלפים להיות כפי שציינה שרוני אבל: מי שאוסף קלפים בכמות, בונה ארונית (מעץ) ומכסה את פיתחה בוילון ממשי. רצוי כמובן דלתות זכוכית למניעת כניסת אבק. כמו כן יש לפחות אחת לחודש לעיין בחפיסה ולו-רק כדי לנקותה.

החייזר

New member
שמירה על טארוט

קלפי טארוט הם כלי אנרגטי העובד על תת המודע והאינטואיצייה. כל כלי אנרגטי אין לו שום צורך בדברים פיזיים כמו משי או קופסא מעץ כדי לעבוד. כל הפולחן הזה נוצר כדי לעשות רושם על אלו שבאים כדי שיקראו להם. הדבר היחיד שכדאי לעשות הוא לטהר אותם בין אדם לאדם וזאת על ידי סיבובבם מעל נר נגד כיוון השעון לפחות 3 פעמים. או אם הזמן בין אדם לאדם הוא יותר מיום אז גם את זה לא צריך לעשות. כדאי להתייחס לטארוט כאל כלי ולא כאל דבר קדוש שדורש התעסקות מיוחדת.

hakohenet

New member
שמירה על טארות

אני מסכימה בהחלט עם החייזר, כותב התשובה הקודמת, ואני מצטטת מתוך ספרו של יואב בן דב:``נטייה שיש להיזהר ממנה היא ההתייחסות אל הקלפים בחרדת קודש.... הקלפים הם מכשיר בלבד, הם לא הודפסו במשכנות האלים אלא בבית חרושת, ובהתאם לכך יש להתייחס אליהם`` מכאן, איש נכבד, אכן הקלפים הינם כלי בלבד אם כי רב שימושי ונפלא בכל הקשור למודעות וצמיחה רוחנית. לכן, אני חושבת כי יש להתייחס אליהם כאל כל דבר אחר אותו אתה אוהב/מעריך ומפתח כלפיו סנטימנטים. בהצלחה בדרכך החדשה.

למעלה