טארוט

יוסקה

New member
טארוט

באיזה אחוז בערך נוכל לקבוע את מידת ההצלחה של השמוש בטארוט...

טארוט כאמצעי עזר

היי יוסקה!!! מכוון שהעלית את עניין הטארות לדיון אני מרגישה צורך להגיב. טארות כמו קריאה בקלפים כמו תקשור או לעניננו אם פנית לדפי נומרולוגיה אלו הם כלים. לדעתי האישית בלבד כלים שיכולים לתאר בפניך איזה שהוא פוטנציאל של נשמתך. לדעתי האישית בלבד אלו הם קלים שחודרים אל התת מודע שלך ומורידים לך מהדיסק של המח שלך אנפורמציה הרשומה אצלך. אם יצא לך לשבת מול מתקשר או מתקשרת הם עושים פעולה דומה. אך מה הבעיתיות לדעתי? לכל אדם יש את זכות הבחירה, מכוון שבינך ובין המח שלך יושב אדם כמוך שמפרש לך את הכתןב במוחך יתכן שתהיה כאן מידה רבה של טעות. אם האדם שעושה את העבודה עבורך אינו ``נקי`` מבחינה אנרגטית הוא יכול בדרך להעביר לך מן ה``פסולת`` האישית שלו. אז דברים יצאו קצת מעוותים ואולי בכלל לא נכונים. אם דברנו על תקפות ההצלחה של קלפי הטארות הייתי לוקחת אאת האנפורמציה בערבון מוגבל מאד. זכור תמיד יש לך את זכות הבחירה. עם ישראל נמצא מעל המזלות מעל הכוכבים. לא אחת הוזהרנו לא ללכת למגדי עתידות למעלות בעוב ולקוראים בקלפים. ההזהרות היו לכלל העם. סוד קטן, בחדרי חדרים בבית- המקדש הכהנים והלווים היו קוראים בקלפים. עד היום אנחנו לא יודעים אם היו אלה הקלפים שאנחנו מכירים הקלפים של ``ריידר`` או קלפים אחרים. אני חושבת שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא ללמד להתחבר בעצמך לתת מודע שלך בלי מתווכים בדרך. אתה יודע: אולי תשב מול קלפים לבנים ואז תקבל גם כן תשובות. זה כמו לעשות ``רייסט`` למח או לשים דף לבן מול עדשת המצלמה לפני שמתחילים לצלם. פשוט נטרול מחשבות. ולשאלתך. לדעתי האישית אי אפשר לקבוע את האחוז המדויק של מידת ההצלחה של השמוש בקלפי הטארות. מקווה שלא עייפתי אותך בתשובתי. הרבה אור ואהבה. מיכל

מיכל לב

New member
כלים נקיים וכלים פחות נקיים..

ינגנו מנגינה שונה אך בכל מקרה המציאות מדברת אלינו מכל פינה ו``האינפורמציה מהדיסק`` מוזרמת בכל דרך, בכל רגע ע``י כל דבר,אם נלמד להקשיב נגלה שהיא פשוט שם.אדם יכול להגיע לכלי``לא נקי`` ולהפיק גם ממנו תועלת. בסופו של דבר עם המנגינה לא ערבה וראויה ,תמיד קיימת לאדם זכות (ולדעתי גם חובת),הבחירה. ממני-עוד מיכל

עינת

New member
היי מיכל :)

שמת לב שאנחנו אומרות אותם דברים רק במילים אחרות... ושוב אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
:cool:

יוסקה שאלה טובה ואין עליה תשובה חד משמעית. הקריאה בטארוט אינה מדע מדוייק והכל תלוי במידת מיומנותו של הקורא. הקלפים מעלים את התת מודע למודע ולכן אתה יכול לדעת אם אכן הקריאה נכונה. בכל מקרה הקורא/ת בקלפים רק מפרש את מה שעלה למעלה.קורא/ת בקלפים טוב/ה מנטרל את עצמו,את אישיותו ומשתדל להיות כלי נקי ככל האפשר. בכל מקרה תמיד יש לבדוק אם הדברים מדברים אליך,כיוון שתמיד קיימת האפשרות שמי שקורא לא הצליח להתחבר אליך. בעל/ת מקצוע הגון גם יאמר לך שהוא לא מצליח להתחבר. מעבר לכך,הכל מדובר ביעוץ ולא בהגדת עתידות. עם הגדת עתידות יש לי בעיה כיוון שאיני מאמינה שזה נכון לעשות,החיים הם דינמיים,קורים דברים ותמיד אפשרות הבחירה בידך,הקלפים יכולים לפתוח בפניך את האופציות,לומר לך מה רצוי לעשות ומה לא אך את חייך אתה חי לפי הבחירות שלך. אגב,יש פורום טארוט בתפוז ואתה מוזמן להכנס אליו . אור שפע ואהבה עינת

למעלה