טארומה מתמשכת מהנשיקה ראשונה : |

ש י ר י15

New member
טארומה מתמשכת מהנשיקה ראשונה : |

אוקיי.. הכל התחיל בתחילת השנה .. בעצם כבר התייעצתי כאן איתכם על זה, פירסמתי את ההודעה הזאת פה, שהגיעה גם לדף הראשי בפורומים : אני בכיתה ט', ויש לי חבר כבר שבוע [וקצת] . החבר האחרון שלי היה בכלל בכיתה ו' אני חושבת, לא זוכרת. אבל חבר רציני לא היה לי הרבה זמן. אנחנו מתנשקים בפה והכל רגיל, ואז לפני כמה ימים, התנשקנו. כאילו הצטרפתנו [מילה דוחה שונאת להגיד אותה =\] וזה היה ממש ממש מגעיל. כאילו הייתי מוכנה לזה והכל, לא יודעת. זאת הנשיקה הראשונה של שנינו בסה"כ, אז הוא לא היה אמור להיות כזה טוב, אבל זה היה ממש דוחה. אני עכשיו דיי נגעלת ממנו, אני מנסה לא להיות איתו לבד כדי שלא נתנשק שוב. אני לא רוצה להגיד לו שאני לא רוצה שנתנשק כי הוא יפגע ממני. אני אוהבת אותו, אבל אני לא יודעת למה אני נגעלת ממנו עכשיו. אני חושבת שהוא התנשק איתי רק בגלל שחברים שלו לחצו עליו ואמרו לו שהוא צריך להתנשק כבר. כאילו, חשבתי שזה משהו כיף. אבל אני לא רוצה לעשות את זה שוב עכשיו, כי זה היה ממש מגעיל ולא כייפי כמו שחשבתי. אני לא יודעת אם אני אתנשק איתו שוב, כי רק לחשוב על זה זה מגעיל אותי. מה לעשות ? אני לא יודעת עכשיו. אני לא רוצה ליפרד ממנו כי אני אוהבת אותו, אבל אם נגיע שוב למצב של נשיקה [ואם לא בימים הקרובים, אז מתישהו כן] אז שוב אני לא ידע מה לעשות עם עצמי. אוף. מה שהיה אחרי זה, זה שנפרדנו אחרי חודשיים, והספקנו להתנשק רק עוד פעם אחת, שגם היא לא הייתה משהו . אז מה הבעיה עכשיו ? אני אוהבת מישהו .. ולפני יומיים בערך הוא אמר לי (יותר נכון רשם לי) שגם הוא אותי. הוא ביישן .. אבל זאת לא הבעיה , כי אני יכולה להתחיל איתו , וגם קבענו שניפגש מתישהו לבד. עכשיו מה ההגיון אומר ? שנתנשק .. ו ... אני בלחץ . לא יודעת. למרות שהתנשקתי אז , עם החבר הראשון , אני בלחץ . אולי כי היו לי איתו 2 נשיקות כ"כ גרועות, שלפי דעתי גם הוא לא נהנה מהן , אז אני מפחדת שגם מי שאני אוהבת עכשיו יחשוב ככה (שאני מנשקת גרוע ) . זה ממש טארומה כזאת .. זאת תיהיה גם נשיקה ראשונה שלו .. ואני לא רוצה עוד פעם להרגיש מגעיל כזה כמו פעם קודמת. בעיקרון .. אין כזה דבר מנשקת גרוע [ כל עוד אתה לא נושך את מי שאתה מתנשק איתו P: ] אבל בכל זאת אני לא רוצה לנשק אותו מהסיבה היחידה שאני חושבת שהבעיה אצלי מהנשיקה הראשונה . למרות שלא עשיתי שומדבר לא בסדר.. זה לא מסובך .. = | ידיד טוב שלי.. מאוד טוב שלי , הציע לי שנתנשק כדי שתעבור לי הטראומה ואני כבר יתחיל עם הילד הזה שאני אוהבת . אבל לא רציתי כי זה כבר באמת דבילי.. וכי אני לא יצליח אני פשוט יקרע מצחוק O: . אני יודעת שזה מאוד ארוך ודפוק.. אז אני יעריך מאוד את מי שינסה לעזור לי בזה.. תודה רבה מראש לכל מי שיגיב חזרה . . -זה חשוב לי . מאוד.. -

rasmus girl1

New member
צרפתית זה כייף!

אבל תלוי עם מי.. נשיקה ראשונה שלו,נשיקה ראשונה שלך..אכן,לא נשיקה מוצלחת..אינלך מה להיגעל,זו הנשיקה הכי כייפית שקיימת! אבל הבאסה אצלך שהחוויה הראשונה שלך בה לא הייתה כזאת כייפית.. :/ מבטיחה לך שאם תתנשקי עם מישהו ש"מבין" קצת בזה,כל המחשבה שלך לגבי זה תשתנה וכל הגועל ילך ותרצי עוד [; מנסיון אישי,התנשקתי בעבר ויצא לי להתנשק עם אחד..שנשיקה זה לא התחום שלו וכן,הוא כ"כ מגעיל אותי ודוחה אותי וכל הזמן התחמקתי מלהתנשק איתו..בע. כרגע ישלי חבר והוא מנשק מצויין ואני מכורה אל הנשיקות שלו :) אם תגיעי לנשיקה עם הבחור הזה,יהיה לא נעים לכמה שניות אבל אח"כ את תרגילי לנשק אותו לפי איך שהוא מנשק אותך ויהיה מצויין. אינלך ניסיון קודם עשיר רע..כולה נשיקה אחת גרועה שאפשר יהיה לתקן אותה. בהצלחה.

noynav

New member
בתכלס?

אני בטוחה שאת יודעת שנשיקה ראשונה זה אפילו מגעיל וזה, וזה כי יש לך טראומה עכשיו, אבל אם תתנשקי עוד כמה פעמים לאט לאט תביני הכל, ואת תאהבי את זה כ"כ.. רציני. אז לפי דעתי אפילו תתנשקו, ככה עד שתלמדו להנות מזה ותלמדו איך לנשק. הרי רק בעזרת ניסיון ועוד נשיקות את תדעי איך.. נ.ב. אני היחידה שאוהבת מידי פעם נשיכה קטנה על השפה בנשיקה? לדעתי נשיכה זה לא גרוע בכלל.XD

למעלה