טארט לימון -נשבר - למה?

nata80

New member
טארט לימון -נשבר - למה?

הי,

הכנתי את הטארט לימון בלינק הבא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406444,00.html

הוא יצא טעים אבל - המילוי נשבר בכמה מקומות ונישארו כמה בועות - מה שהרס קצת את המראה של העוגה.

רציתי לשאול אם למישהו יש טיפ איך להימנע גם מהבועות וגם מהשברים

תודה.
 

bali

New member
מנהל
קצת קשה לי לענות לגבי השברים במלית

לגבי הבועות, כנראה הן נוצרו כיוון שכנראה נשארו הרבה בועות בקרם לפני האפייה בגלל הטריפה שלו, והן עלו ממנו במהלך האפייה. בפעם הבאה הייתי דופקת את הקערה של הקרם על השיש כמה פעמים כדי שהבועות הכלואות יעלו כלפי מעלה ויתפוצצו לפני המזיגה של הקרם לתוך הקלתית, ולמזוג לאט.
 
למעלה