טארט לימון -נשבר - למה?
הי,
הכנתי את הטארט לימון בלינק הבא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406444,00.html
הוא יצא טעים אבל - המילוי נשבר בכמה מקומות ונישארו כמה בועות - מה שהרס קצת את המראה של העוגה.
רציתי לשאול אם למישהו יש טיפ איך להימנע גם מהבועות וגם מהשברים
תודה.
הי,
הכנתי את הטארט לימון בלינק הבא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406444,00.html
הוא יצא טעים אבל - המילוי נשבר בכמה מקומות ונישארו כמה בועות - מה שהרס קצת את המראה של העוגה.
רציתי לשאול אם למישהו יש טיפ איך להימנע גם מהבועות וגם מהשברים
תודה.