טארט פירות טרופיים..
היי כולם אני מעוניינת להכין טארט פירות טרופיים(לא על פי מתכון מסויים) ויש לי כמה שאלות-
אני רוצה שהטטעם של הקרם יהיה פסיפלורה ומנגו, וחשבתי שאולי הבצק יהיה עם יפה טעם של קוקוס, איך זה נשמע? מתוק מדי? כבד? הטעמים משתלבים לדעתכם?
אני רוצה מעל הקרם לזלף קצף מרנג לקישוט, קרם פטיסייר יהיה יציב מספיק בשביל זה נכון?
והקרם- חשבתי לקחת פסיפלורות טריות, ואו מחית מנגו או תרכיז מנגו של סופר נראה מה הכי טוב שאצליח למצוא.. איך אני משלבת את זה לתוך הקרם פטיסייר?
זה מתכון ראשון שאני מנסה להכין בעצמי, אשמח לטיפים או לשיפור אם יש לכם לגבי הטעמים תודה רבה
היי כולם אני מעוניינת להכין טארט פירות טרופיים(לא על פי מתכון מסויים) ויש לי כמה שאלות-
אני רוצה שהטטעם של הקרם יהיה פסיפלורה ומנגו, וחשבתי שאולי הבצק יהיה עם יפה טעם של קוקוס, איך זה נשמע? מתוק מדי? כבד? הטעמים משתלבים לדעתכם?
אני רוצה מעל הקרם לזלף קצף מרנג לקישוט, קרם פטיסייר יהיה יציב מספיק בשביל זה נכון?
והקרם- חשבתי לקחת פסיפלורות טריות, ואו מחית מנגו או תרכיז מנגו של סופר נראה מה הכי טוב שאצליח למצוא.. איך אני משלבת את זה לתוך הקרם פטיסייר?
זה מתכון ראשון שאני מנסה להכין בעצמי, אשמח לטיפים או לשיפור אם יש לכם לגבי הטעמים תודה רבה
