אפשר למלא בגבינות, או בירקות
להכין מילוי כמו לקיש:
לטגן במחבת כבדה, בצל עם מעט שמן זית עד שהוא זהוב, להוציא לקערה, לתבל במעט מלח, פלפל גרוס, תימין
להוסיף למחבת פטריות קצוצות, מעט שום כתוש, לטגן עוד קצת
להוציא לקערה עם הבצל
אפשר להוסיף למחבת ירקות נוספים כמו קישואים, או כל מה שאוהבים מוסיפים מעט פירורי לחם על מנת לספוח נוזלים מיותרים
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול (לא הרבה מלח, כי מוסיפים גבינות)
ממלאים את הטארטים במלית, מפזרים מעל גבינות מגוררות, כמו מוצרלה, צ'דר או קשקבל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים כ-10 דקות, או עד שהגבינות נמסות מעט ומזהיבות-משחימות.
בהצלחה,
נירה