טבון לגחלים..

טבון לגחלים..

אמממ טוב שמעו משהו..בן דוד אחד שלי סיפר לבן דוד אחר איך מייצרים את הגחלים שאנחנו מעשנים..כל הסטאר וזה..(גורסים פחם..לוקחים אבק שרפה.. לוקחים דבק מערבבים הכל ויוצקים את זה..) קיצר מאז הבן דוד השני מקיבל חלחלות בכל פעם שהוא מדליק גחל והוא מרגיש שהוא לא יכול לעשן ככה... אז הוא החליט לבנות טבון אישי וקטן ולחבר אליו גזיה עם צינור ואז כשלוחצים על כפתור משתחרר כמו לביאור כזה..וזה אמור להדליק ת'גחלים מהר.. הוא רוצה לבנות את זה מחמר משהו מגניב.. אז הוא רוצה שאני אעזור לו לבנות..הבאנו כל מיני רעיונות אבל אם יש למישהו רעיון מה יותר כדאי..להשים גזיה נורמלית ולהשים עליה ת'טבון או לעשות את הרעיון עם הלביאור.. השאלה אם הקטע של הלביאור הוא סתם ביזבוז גז כי גם ככה הגחלים לא ידלקו מהר או שזה עדיף או לא יודע קיצר אם יש למישהו רעיון איך ליעל ת'רעיון זה יהיה מאוד עוזר... וכן...אני בנאדם מאוד משועמם..

Mass Hypnosis

New member
אחי,שמעתי הרבה רעיונות מטומטמים

בחיים שלי,אבל אני חייב לציין שזה אחד היותר המטומטמים,מה נסגר?,לבנות טבון??? אני לא מבין איך מפריע לו להדליק גחל,מה הוא מכניס את הראש שלו לתוך הגחל ומדליק אותו? קיצר לא יודע,אחד המוזרים. :]

JustThomas

New member
על הלהביור נאמר

אם הוא לא נוגע ישירות בגחלים (כאילו מחמם אותם מלמטה) אז חבל לך על הזמן. ייקח לו כמה שעות ואפילו בכלל הגחלים לא יידלקו. גם אם הם חשופים על הלהביור, זאת נקודה מאוד מרוכזת וכל פעם תצטרכו להדליק גחל גחל. דבר שלישי, זה וואחד בזבוז גז. אפשר עם גזיה, אבל כל פעם תצטרכו למלאות\להחליף מיכל וזה לא עסק זול. בקיצור, היתרון היחידי של הגזיה היא שהיא לא מוציאה עשן. למעשה, גם זה לא הכי נכון - כשהגחלים יידלקו יהיה עשן, הוא יציף ויסריח את הזולה. למקרה שאין זולה, פשוט תעשו מדורה\מנגל וזה הכי קל בלי להתסבך. ובכל מקרה, למה אתה קופץ לחשוב שגחלים כאלה זבל? גחלים של מנגל לא "גרועים" כמו אלה? אנשים לא מנוסים יכולים לשים בטעות גחלים להדלקה מהירה עם בנזין עליהם, שזה סיכון בריאותי חמור. חלק מהגחלים עשויים משבבי עץ עם צבע, שהוא גם פולט רעלים לא פחות.... רק גחלים אמיתיים לנרגילה, בד"כ מגזע פרי הדר או פחם שהתבשל בליבה של כדו"הא כמה שנים, אלה גחלים אולטימטיביים.

lizard

New member
תגיד לבן דוד שלך לעושת את הדבר הבא:

יש לקנות מדליק גחלים לגז, הכוונה למתקן שבנוי בצורת פחית עם חורים בתחתית וידית. את זה ממקמים על הגז ובתוכו שמים גחלים. תוך 5-10 דקות יש לך גחלים חבל"ז. בקשר לגחלים, שיקנה -רק- גחלים פשוטים ולא גחלים להדלקה מהירה שמכילים כימיקלים (בטח יהרוג אותו) אני משתמש ככה כבר קרוב לשנה, הראשים הרבה יותר איכותיים והטעם יותר מורגש.

Soviet Spy

New member
מה זה גחלים פשוטים?

סטאר זה גחלים פשוטים או להדלקה מהירה? ואיך נקראים גחלים פשוטים?

למעלה