טבח במסגד אלאקצא וברחבי הגדה ועזה

ms2001

New member
טבח במסגד אלאקצא וברחבי הגדה ועזה

ממשלת ישראל רצחה באמצעות הצבא הנאצי שלה עשרות פלסטינים ואומרת לעולם שהפלסטינים הם אלה שהבעירו את השטח. מי שמבין יודע כי הרוצח שרון הוא האחראי על הטבח שקרה במסגד אלאקצא ובגדה ועזה. החללים שנרצחו בידי הכוחות הנאצים נרצחו כי היו מגינים על מסגד אלאקצא וקובת אלסח`רה (כיפת הסלע הקדושה) מידי שרון ומי שעומד מאחורי שרון. הטבח הזה נעשה בכוונה ,שרון התחיל בו וממשלת ישראל נתנה הוראות לכוחות הנאציות שלה להרוג כמה שיותר פלסטינים,כדי שנפחד מהם ונמסור להם את המסגד הכי קדוש שלנו,אבל מכאן אני אומר לברק שכל נסיון לפגוע במסגד אלאקסא הוא נסיון כושל ואין מי שמפחד מהכוחות הנאצים שלו כי המסגד הזה חשוב יותר מחיינו. מה שעשה היטלר ביהודים לא ניתן לו להצליח על הערבים. כל מה שעשה היטלר ביהודים מנסה ממשלת ישראל ושרון לעשות לערבים אך הם לא יצליחו כי אנחנו איננו יהודי אירופה והשנה איננה 1940.

גוניור1

New member
יערבוש חולה נפש-משאלתי שתמות בשריפה

גם עם אתה לא ערבי מסריח,אני מאחל לך ולבני משפחתך כולל ילדיך,שנת מוות ואסונות צורמים,שלא תזכה לראות את ילדך גודלים...,,,,שנה טובה לבעלי ברית משה בישראל

ms2001

New member
אתם כובשים אותנו 33 שנה

כל מי שנלחם בכיבוש מטרתו לשחרר את עמו מאכזריות הכיבוש מה שעשו הנאצים עד שפרצה מלחמת העולם השניה לא עשו והתנהגו בפחות אכזריות מהצבא שלך שנקרא צה``ל

drukman

New member
הכתוב מעיד כי המחבר אינו חכם

למדתי בימי חיי כי אם רצונך לשכנע אנשים עליך לטעון טיעונים הגיוניים ולא להפריח סמלים. כל נסיון להשוות את הצבא הישראלי ואת פעילותו לצבא הגרמני במלחמת העולם השנייה ולקבוצות המשימה שתכליתן הייתה להרוג ביהודים, משיג אצל הקורא את האפקט ההפוך. כעת, כל משפט שתגיד, לא נאמין לך משום שפגעת בקו אדום שלנו שאתה כנראה יודע עליו מעט מאד. נסה ללכת למוזיאון שואה ולראות את המימצאים שם ולהשוות את התוצאה לאירוע שקרה. אני מניח שכאשר אתה קורא בעיתון שאדם הניח מטען חבלה ממנו נהרגו אנשים או נשקפה סכנה לאנשים הנך צורח מיד את המילה נאצים, נכון? לישראלים יש זכות לעלות להר הבית. הוא אינו שייך רק למוסלמים. אנו לא צריכים לבקש רשות מהמופתי או מעראפת. אתה לא מגיב על זריקת האבנים שקדמה לירי. זה בעיניך חוקי ותקין מעניין מה תהיה דעתך כשאתה תיפגע מאבן. ודאי תאמר: מגיע לי. וכמובן שהאירועים בהם שני חיילים נהרגו ביומיים האחרונים. האחד מהפעלת מטען בנצרים והשני מירי של שוטר פלשתינאי, זו בעיניך תאונת עבודה שכמובן איננה נאצית כי לא נהרגו בה ערבים. אני כבר מבין את המשוואה: בכל פעם שהורגים ערבים זוהי פעולה נאצית. אם נהרגים יהודים, זוהי פליטת כדור או אשמתם של היהודים שנדחקים תמיד לכל מקום.

למעלה