אני בת 57 גרושה ..ורוצה לטבול במקווה..כמובן אף מקווה לא מאפשר..מחפשת מקווה קצת יותר פתוח שיאפשר לי .
D din1963 New member 11/11/20 #1 אני בת 57 גרושה ..ורוצה לטבול במקווה..כמובן אף מקווה לא מאפשר..מחפשת מקווה קצת יותר פתוח שיאפשר לי .
R 1 3 Well-known member 28/11/20 #2 מנצל״ש מודעה מאתר של תאוות הבשר.. פרסמה אשה על עצמה דתיה טובלת מחפשת... עד להיכן נטבול בהבלי המקוואות? מה רע במקלחת אמבט דוד מים חמים וסבון?
מנצל״ש מודעה מאתר של תאוות הבשר.. פרסמה אשה על עצמה דתיה טובלת מחפשת... עד להיכן נטבול בהבלי המקוואות? מה רע במקלחת אמבט דוד מים חמים וסבון?
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 28/11/20 #4 נכתב ע"י R 1 3: מנצל״ש מודעה מאתר של תאוות הבשר.. פרסמה אשה על עצמה דתיה טובלת מחפשת... עד להיכן נטבול בהבלי המקוואות? מה רע במקלחת אמבט דוד מים חמים וסבון? לחץ כדי להרחיב... היא לא טובלת. היא מטבילה.
נכתב ע"י R 1 3: מנצל״ש מודעה מאתר של תאוות הבשר.. פרסמה אשה על עצמה דתיה טובלת מחפשת... עד להיכן נטבול בהבלי המקוואות? מה רע במקלחת אמבט דוד מים חמים וסבון? לחץ כדי להרחיב... היא לא טובלת. היא מטבילה.
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 28/11/20 #3 האם לא קיימים מקוואות טבעיים ללא בלנית וללא השגחה? הנה דוגמית: באר טבעון – iNature באר טבעון - מעיין קטן ופופולארי הסמוך מאד לצומת אלונים. inature.info
האם לא קיימים מקוואות טבעיים ללא בלנית וללא השגחה? הנה דוגמית: באר טבעון – iNature באר טבעון - מעיין קטן ופופולארי הסמוך מאד לצומת אלונים. inature.info
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 28/11/20 #5 מה מצחיק פה? אישה רוצה לטבול ורצונה כבודה. ואגב, אשמח להיות המשגיח במידה שתתאם זאת עמי...