טבילת אש ראשונה

dorit461

New member
טבילת אש ראשונה

חברים יקרים היום היה פעם ראשונה שלי בארוע צנוע ונחמד של נטוריסטים. היתה חויה מאוד מרגשת הרגשתי ממש ממש בבית . בזכות חברה חדשה שהכרתי בפורום ויוי939 הציעה לי להתלוות אליה לארוע בבריכה . כל הכבוד לך ויוי היית אמא עזרת לי להכנס לחברה ברגל ימין ותודה על זה שהנחת אותי . הכרתי שם אנשים נחמדים מאוד סימפטים חברותיים . הרגשתי ממש ממש טוב ודי חופשיה . אשמח מאוד עם עוד נשים תצטרפנה למעגל הנוטוריסטים. שבוע קסום לכולם ומי שלא באה הפסידה

ויוי939

New member
מפגש בריכה

דורית.. היה לי כיף ועונג ללוות אותך בפסיעתך המהוססת לפעילות הנטוריסטית. האמת, שהכל פעל היום לטובתך... מזג האוויר - לא חם מידי לא לח מידי, במינון הנכון.. מי הבריכה הצוננים והטובים - ואת שיודעת לשחות נהנית שם. החברותא - הגיעו לפעילות בבריכה נטוריסטים וותיקים וחדשים, צעירים יותר, צעירים פחות, אבל צעירים ברוח ללא קשר לגיל הכרונולוגי. ואת השתלבת והכרת מפעילי העמותה, החברים והידידים. כולל חוויית הסלב... לא כל נטוריסט מתחיל זוכה לחוויה כזו ועוד נקרא עליך... חחחח מאחלת לך רק טוב, בריאות חיוך ואושר...

sl 3977

New member
גם

אני מתכנן להגיע לאחד המפגשים הנטוריסטים הבאים רק שאין לי מכונית ואין מי שיביא אותי אותי ועכשיו אשאל 4 שאלות 1.האם יהיה מי שילווה אותי גם כנטוריסט מתחיל ושיעזור לי להכיר את הפעילות הנטוריסטיות והאנשים שמשתתפים בה? 2.האם מס' הבנות היה שווה למספר הבנים במפגש העמותה הנוכחי? 3 .כמה נטוריסטים בסה"כ השתתפו במפגש עמותה הנוכחי? 4.האם היו הרבה צעירים וצעירות במפגש עמותה הנוכחי?

giora10

New member
3977 תשובות לשאלותך

כאשר תגיע אני מבטיח לך שטיח אדום, אך לא אוכל לעזור לך בנושא הסעה. לידיעתך: לצורך הגעה לאירועי העמותה, אתה חייב להרשם באתר ולקבל הזמנה. בעבר כבר העירו לך על כך, וללא שלב זה לא תוכל להגיע לאירועים. תשובות לשאלותך: 1. כן, אני במגבלות הזמן עד כמה שאוכל. 2.איננו מודדים כמות או אחוז בנים/בנות. הנקודה אינה רלוונטית בכלל. 3. במפגש רגיל ישנם בין 50 ל 100 משתתפים. במפגש היום היו יותר ממאה משתתפים. 4.בין 20 ל40 אחוז צעירים עד גיל 40. הערה: אם היית מציין בחתימך ששמך אורי הייתי קורא לך אורי. כרגע שמך עבורי הוא מספר ולא יותר. הצעת יעול לגבך, כבר נתתי ואני אשמח אם תיישם אותה. להזכירך: הורדת המינון בפורום.

O r e n E

New member
ויוי - שאפו ענק ממני ../images/Emo39.gif

כל הכבוד על החונכות וברוכות הבאות לשערי הקהילה ולפורום בתפוז. מי יתן ותירבו...
אורן

קוואנט

New member
../images/Emo140.gif

דורית, אני כל כך שמח בשבילך שנהנית הנאה גדולה כבר במפגש הראשון, ושהשתלבת מיד כשהגעת. היה כיף לראות איך שהרגשת חופשיה ומאושרת
אני מקווה שהמפגש הזה הוא ראשון עבורך בסדרה ארוכה של מפגשים נטוריסטים. ברוכה הבאה

הטבילה

שמחנו לראותך דורית עלי והצליחי וטוב שמספרת בחיוב כדי שגם נוספות תאזורנה אומץ להתנסות שבוע נהדר ולהת'

FARMER IT

New member
../images/Emo207.gifנודיסטית טריה.

קוראים לי עדנה ובזמן האחרון [שנה-שנתיים] אני מרגישה צורך להתהלך ערומה. אף פעם לא הייתי במשהו נודיסטי אבל אני מאוד רוצה להיות. אני שכנה של "לולימוט" ואני מופתעת לקרוא שהוא היה נודיסט תמיד, כי מאז הוא מתמיד היינו ידידים טובים. כמו הוריו של לולימוט, גם הורי [למרות גילי] לא מרוצים מדעותי ורצונותי אבל נראה לי שאוכל להתגבר על כך. מקווה להשתלב בפורום וכל זה... עדנה.

giora10

New member
נודיסטים=נטוריסטים../images/Emo42.gif

אנחנו משתמשים במונח נטוריסטים, כיון שגם באירופה משתמשים באותו מונח. מדוע אירופה, כי העמותה הישראלית לנטוריזם, מסונפת לפדריציה האירופאית שמושבה בבלגיה. (אנטוורפן) יש הטוענים שהמילה נטוריזם אומרת חיבור לטבע, ונודיזם הוא עירום לשמו. לטעמי אין הבדל בין המונחים. לסיכום: אנו נשתמש במונח עירום חברתי או נטוריזם, וזה בסדר להשתמש גם במונח המקובל יותר בארה"ב "נודיסטים".

קוואנט

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום עדנה, אני שמח שהצטרפת לחבר'ה
. את מוזמנת לקרוא מצד שמאל את המדריך לנטוריסט/ית המתחיל/ה, כדי להבין מה בדיוק קורה במפגשים, היכן נפגשים וכו'. אני מקווה שבקרוב גם תאזרי אומץ ותצטרפי לאחד המפגשים. האמיני לי, לא תדעי איך לא התחלת קודם
. ברוכה הבאה

sl 3977

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo8.gifברוכה הבאה לפורום ולעולם הנטוריסטי

בפעם הבאה שאני בא למפגש נטוריסטי אני אשמח מאוד לראות אותך ולהכיר אותך אני אתייחס אלייך מאוד בכבוד בנימוס ובנועם ואני מקווה שתישארי כאן כגולשת קבועה בפורום מאוד נעים לגלוש כאן כי כאן אין מריבות ושפה גסה בין הגולשים כולם מסתדרים עם כולם וטוב שכך

אורי

אתה מדבר על נושאים לא רלוונטים. אתה היחיד שמזכיר בפורום הזה את המילים "מריבות" ו"שפה גסה". למה בדיוק זה קשור? זה מיותר לגמרי לומר מה אין בפורום. אם אין לך מה לומר, פשוט הימנע ואל תכתוב כלום.

ברוכה הבא ,,, בואי לפשוט

פשוט הוא הארוע הכי שיש וככל שצעירים יותר הוא עוד יותר אז אם החלטת שרוצה ...יאללה כי הוא קורה רק פעם-פעמיים בשנה...

למעלה