טבילת אש ראשונה

בטלנית

New member
טבילת אש ראשונה

שלום לכל חברי הפורום! זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום הזה. אז ככה, אובחנתי כחולה באבחנה של פיברומיאלגיה. אצלי זה מתבטא בכאבי שרירים בכל הגוף בעיקר בגפיים. הלכתי לרופא נוירולוג מומחה לבעיות שרירים וקיבלתי טיפול של כדורי וימטמין E ואלטרולט. להגיד שהמצב השתפר פלאים, זה יהיה שקר. אני מאוד סובלת, וזה כמובן משפיע על מצב הרוח שלי מאוד, מוציא כל חשק לעשות משהו. האם יש מומחה בארץ לבעיה הזאת, ואיזה טיפול באמת עובד? אשמח מאוד לקבל את תגובתכם. תודה.

פרופסור בוסקילה מסורוקה!!!!

בטלנית??? אני בטוחה שממש לא... אני לא יודעת מאיזה אזור את בארץ? אני אישית מהקריות (ליד חיפה), אם את קרובה לבאר שבע יש שם את פרופסור בוסקילה שהוא מעולה. הוא מקבל גם באופן פרטי וגם דרך קופת חולים בביה"ח עצמו. הוא אחד המומחים הגדולים בארץ לראומטולוגיה בכלל ולפיברומיאלגיה בפרט. אני ממליצה בחום. שירלי

בטלנית

New member
תודה על ההתיחסות

אני מחיפה (שלחתי לך מייל אישי שירלי). האם יש מומחה באזור חיפה לבעיה הציקה והמטרידה הזאת. בקיצור, יש משהו שבאמת עובד בטיפול בפיברומיאלגיה. כי לפי מה שהבנתי מהנוירלוג שהיתי אצלו, זה שכל הטפולים הם בספק וצריך ללמוד לחיות עם הכאב. וזה לא קל. תודה.

../images/Emo39.gifתשובה משירלי

בעיקרון הבנתי שיש מומחה בשם ד"ר יצחק רוזנר בבני ציון- שמעתי שהוא טוב אך לא טופלתי אצלו כך שאני לא יכולה לחוות דעה אישית. זה באמת לא קל לחיות עם הכאב אבל אני חושבת שכן יש דרכים להקל בצורה משמעותית על הסבל.הבעיה היא רק שלכל אחד יש את השיטה שמתאימה לו. אני התחלתי הידרותרפיה, בנתיים זה די מכאיב לי יותר, אבל זה רק ההתחלה אז אני אעדכן אותך... חוץ מזה, לדעתי הכי חשוב זה ההבנה והתמיכה מסביב, כי אחד הדברים הקשים ביותר בתסמונת זה חוסר המודעות של הציבור וגם של הסביבה הקרובה. דבר נוסף, שיכול לעזור (אבל זה רחוק ויקר) ים המלח!!! יש גם הרבה מחקרים על זה, ומנסיוני זה פשוט מ-ע-ו-ל-ה. תרגישי טוב. שירלי

למעלה