טבילת עוגיות בקפה

טבילת עוגיות בקפה

פעם כשלא אהבתי את מתי ראיתי בשידורים המחזוריים של ערוץ 33 תוכנית עם שירים של מתי ומעברים ובאחד המעברים ראו את מתי מדבר למצלמה צוך כדי שהוא טובל ביסקוויטים בקפה ובמקום להכניס לפה, מעיף את הקרקר הצידה ולוקח את ביסקוויט הבא. כרגיל הוא עושה את זה כשהוא מדבר על משהוא ומבט קפוא אל המצלמה, זה היה מצחיק, אבל הייתי רדום ועדיין לא אהבתי את מתי. ראיתי באתר הרשמי שטבילת קרקרים בקפה זה תחביב של מתי. מישהו יודע מה הייתה התוכנית הזאת של מתי, של אילו שירים? ויותר חשוב איך גורמים לערוץ 33 לשדר אותה שוב?

ilanbm

New member
1986 בערך

לא זוכר את שם התוכנית. אבל אני זוכר שיאללה יאללה היא חזרה בתשובה ומערבה מכאן (בגרסה חלקית) זכו שם להשמעת בכורה. ערוץ 33 לטיפולכם...

מארסו

New member
לדעתי זה קליפ

לשיר "הייתי אומרת" . הוא יושב שם ליד הפסנתר ועושה שטויות לא נורמליות תוך כדי מבט רציני וקפוא אל המצלמה. קליפ קורע.

Jen74

New member
../images/Emo45.gifאני כמעט בטוחה שזה השיר../images/Emo8.gif

אני הגעתי למתי דווקא דרך השירים השטותיים יותר של שירים במיץ עגבניות ומשם התחלתי להקשיב גם לשירים הרציניים יותר. לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלי שירים של מתי.

זו התכנית המדוברת

של הטלביזיה הלימודית, כן פעם היה דבר כזה. היא הוקלטה ב 1985. פשוט הקלטה חיה באולפן טלביזיה עם הטעויות והכל. פשוט גאון מתי כספי.

מארסו

New member
למיטב זכרוני

אני חושב שאתה טועה. מדובר בקליפ לכל דבר שצולם בטייק אחד, אך היה מבויים ומתוכנן היטב.

caspit

New member
הוא לא טועה,

הקטע שתואר הוא בדיוק מהתוכנית של הטלויזיה הלימודית שמשודרת מידי פעם בערוץ 23 (דווקא לא 33). בקליפ של "הייתי אומרת" למיטב זכרוני זה לא כך.

מארסו

New member
ואם כבר מדברים

יש מצב שיש למישהו את הקליפ של "הייתי אומרת" ? אולי אפילו יכול להעלות אותו לרשת איכשהו ?

trilliane

Well-known member
מנהל
לי יש...

אחי הצליח להקליט אותו בפוקס לפני כמה שנים. ידיד טוב העביר לי את הקליפ לפורמט דיגיטלי (האיכות לא משהו) שצרוב לי על איזשהו דיסק שנמצא... ובכן, נמצא איפשהו זה בטוח. אני לא זוכרת באיזה פורמט מדובר, אני גם לא בטוחה שזה פורמט מהזן החדיש והחסכוני במקום, ובכל מקרה אני לא חושבת שלהעלות לרשת זה חוקי במיוחד... אני אנסה לזכור לחפש את הדיסק בהזדמנות, נדמה לי שהוא בבית הורי.

caspit

New member
אהא!

אבל אני חושבת שזה יהיה חוקי לשלוח קליפ של כספי לכספית, לא? please...........

מארסו

New member
הלו הלו, אני הייתי קודם

חוץ מזה, התקשרתי ושאלתי. זה חוקי. יאללה להעלות. (וכך או כך - פשוט תביאי את זה למפגש הקרוב ואני אדאג לשאר...)

Chikolad

New member
רק תיקון קטן...

הוא לא העיף את הקרקרים הצידה, הוא פשוט השאיר אותם בתוך הכוס. יותר מצחיק לטעמי :)

caspit

New member
ובכלל

אלה היו ביסקוויטים

אמרתי שעדיין

לכן לא התעמקתי אם היו אלה קרקרים או ביסקוויטים. בכלל נראה לי מצחיק לקרוא במקום מסויים שתחביב של אדם זה לטבול ביסקוויטים בקפה, ואז לגלות בקטע טלוויזיה שעצם הטבילה היא ההנאה, אפילו, לא אוכל אותם. מעניין מי שותף לו את הספל אח"כ.

caspit

New member
לא לא, זה היה רק לצורך הבדיחה...

האמן לי, הוא אוהב לטבול ולאכול

YulaShpil

New member
אהוד מנור, ז"ל, בספר האוטוביוגרפיה

שלו סיפר על זה. כשרק התחיל לעבוד עם מתי, מתי היה מגיע אליו הביתה לעבוד, ולא היו מתחילים לפני שהיו עומדות כוסות תה על השולחן, וקופסא עם חצי קילו ביסקוויטים...

למעלה