טבלה יצירתית - המראה סיכום התקדמות ל 5 ימי הג'ירו ...

ariasdo

New member
טבלה יצירתית - המראה סיכום התקדמות ל 5 ימי הג'ירו ...

מראה נתונים - מס' שלב ,אורך מסלול אפיון המסלול ,מהירות, ומהירות מצטברת ממוצעת .

הקובץ במקור זה אקסל פשוט ....
( בתחרות יש סיכומי אקסל למרוץ יומי יחסים בין המתחרים )

אבל סכום יומי / ומצטבר לא נעשה בטורים ארוכים בעבר ( אני לא ראיתי ) .

אני לקחת י את זה צעד קדימה והרעיון לעקוב במצטבר אחרי טור
כל מספר ימים הוסף טבלה בהתאם להתקדמות .

לילה טוב

חג עצמאות שמח

אריה סדובניק

טבלה יפה

גבהות הוא תחדיש לשוני נאה (אריה בקש זכויות יוצרים), כי האמת, לפעמים כשאנחנו כותבים שהמסלול הוא גבעי, זה מקטין את העליות שהרוכבים מטפסים עליהם. שם המשפחה של מנצח קטע 4 הוא אוליסי.
לגבי טום דומולן. לדעתי, עד עכשיו הוא נראה מצוין. חזק מאוד. אני חושב שהוא יוכל ללכת על הפודיום בדרוג הכללי. דווקא הנג"ש בקטע 9, של 40 ק"מ, לא יעזור לו הרבה לדעתי, כי הוא מאוד מפותל ולא נג"ש קלאסי שבו הוא היה לוקח 2 דקות לפחות מכל המתחרים שלו. הבעיה שלו תהיה לדעתי הקבוצה שלו שהיא לא חזקה מספיק. אסטנה, סקי ומוביסטאר ימררו לו את החיים.

ariasdo

New member
תודה - חשבתי שהמקור זה גבוהה נתקן - היום המהירות ירדה פלאים

ל 34 קמ''ש ממוצע בגלל מסלול הררי (זה המסלול ההררי הראשון בז'ירו ) .

לגבי זכויות יוצרים חשבתי לבקש על הטבלה היא בנויה מהפניות באקסל
אני כותב בדף נפרד רק את המרחק הזמן והמנצח בשלב , החישובם נעשים לבד .

טום דומולן נראה משכנע ובאופן אוטומטי הוא מתעדכן בטבלה .

אריה סדובניק

האם אסטנה "יחשבו מסלול מחדש"?

בקטע 6 היום הראה ניבאלי שוב חולשה. פעם ראשונה שהפגין חולשה מסוימת הייתה בקטע 4 (בניצחון של אוליסי) כשפיגר במספר שניות אחרי דומולן וקרויסוויק, אבל אז הוא היה עם הרבה פייבוריטים אחרים וניתן היה לומר שלא צריך להתרגש מזה. היום ניבאלי גם תקף (לדברי דומולן בראיון הסיכום של הקטע הוא תקף במקום לא מתאים כי אחריו היה קטע מישורי קצר והיה ברור ששם יהיה לדבוקה יתרון על רוכב בודד) וגם בסיום, הוא לא הצליח להחזיק עם שאר הפייבוריטים וסיים בפיגור של 21 שניות מדומולן ו-7 שניות מוולוורדה. גם כאן אפשר לפטור זאת בקלות ראש ולחשוב שיש קטעים שרוכב לא מרגיש הכי טוב ומאבד כמה שניות. הג'ירו הוא ארוך ומה שקורה בשבוע הראשון זה לא מה שקורה בשבוע האחרון.
אבל לדעתי, בגרנד-טורים אין בלופים. מי שחוטף בין 5 ל-20 שניות מכל הפייבוריטים, כנראה שיש לו בעיה והיא תתגלה בשלב ההרים הרציני הראשון שיהיה. אני מאמין שלעת הזאת, אסטנה לא יוותרו על ניבאלי כמוביל הקבוצה, אבל מצד שני, ישמרו מעכשיו על פוגלסנג בצמר גפן כמוביל אלטרנטיבי ולא ישלחו אותו למשימות התקפיות כפי שהיה היום. פוגלסנג הוא רוכב מנוסה והוכיח בעבר שהוא יכול לסיים בגרנד-טור בין 10 הראשונים, כך שהוא בהחלט מועמד טוב להחליף את ניבאלי אם זה ימשיך להפגין חולשה.

למעלה