טבלת יאוש
\ שעון
חול

טבלת יאוש ../images/Emo178.gif \ שעון ../images/Emo133.gif חול

טוב לא היה חול אז הסתפקתי ברגיל
נותרו עוד יומיים עד לעלייתו לאוויר של האתר החדש של המרכז לתיאטרון בובות בחולון
- 1.11 נותרו עוד 3 ימיםלבכורת המחזמר " שווים " שיעלה בבכורה ב2.11 ( למי שלא יודע\זוכר, חברנו רועי הוא אחד ממשתתפי המחזמר!!!!!! מחזיקים לך אצבעות רועי
) ו... נותרו עוד 14 יום עד למפגש הפורום המרגש והמסקרן שלנו -12.11 לא לשכוח
מי שלא שם, לא קיים
מקווה שגם אתם מחכים לזה בציפייה. שבת שלום בית מלא בחום כשהרוח והגשם דופקים על החלון אוהב אתכם המון

שלום שלום! :)

קודם כל זה ממש נחמד שאתה זוכר דודי!! אני רוצה לציין שוב ולהזכיר (יום שני גנרלית- לא פתוח לקהל הרחב) 3-4/11 20:30 בית שטיינברג חולון. להזמנת כרטיסים: 03-5500012 ועכשיו שאלה שאלתית, בקשר למפגשנו אשר קרב ובא. באיזה שעה אנחנו נפגשים? עד מתי? פשוט זה קצת לא סגור אני חושב :p אני לא יודע עד איזה שעה המפגש אבל אני חושב שבשעה 20:00 אני אצטרך ללכת.. :( התחייבויות קודמות.

שלום שלום שלום ((((((:)

ברור שאני אזכור!!! אם אני לא אזכור אז מי?! וכשזה עוד קשור בך אז בכלל. לשאלתך השאלתית: המפגש יתחיל בין 16.00 ל 16.30 ביום שני פיניתי לי קצת זמן במהלך היום על מנת לשבת ולסגור את כל הקצוות לגבי התכנים,אורכם והשעות הודעה מסודרת תעלה בוודאי לקראת יום רביעי. מה זאת אומרת בשמונה
רק בסביבות 20.30 יתחיל המפגש החברתי שכולנו רוצים שתהיה גם בו לפחות קצת אז לא יקרה כלום אם תדחה את זה בשעה וחצי...גם ככה את המפגש הקודם החמצת
וחוץ מזה, מה זה התחייבויות קודמות?! איזה התחייבות חשובה וקודמת לנו???!!! אין דבר כזה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מקווה שתהיה איתנו בכל המפגש בכל זאת. אבל בנתיים תתעסק בדבר החשוב הקרוב יותר, המחזמר כמובן! מתאר לעצמי שההתרגשות וה
בבטן כבר התחילו או לפחות בדרך. מאחל לכל הנוגעים בדבר ובעיקר לך המווווווון הצלחה והנאה הן על הבמה והן באולם. כשיהיה לך זמן ספר איך עברה הבכורה ואיך ההופעות שבעקבותייה שבוע נפלא ומוצלח

וואי תודה רבה ../images/Emo9.gif

היום באמת הגנרלית.. אבל יש עדין אופציה לקנות כרטיסים אז לכל אלו שמתלבטים קבלו קליפ נוסף של המחזמר שווים!

למעלה