טבלת נתוני התקציב עבור פקח דרוזי

EmperorMollari

New member
טבלת נתוני התקציב עבור פקח דרוזי

הנתונים כדלקמן: בשנת 98', עם סיום תפקידו של לנדאו, היה עומס המלוות של העירייה - %40 מהתקציב השנתי. והגרעון המצטבר - 135 מיליון שקל. במהלך 5 השנים מאז נבחרה יעל גרמן לקחה העירייה הלוואות כוללות בסכום של 115 מיליון ש"ח (הלוואות ייעודיות לפיתוח, והלוואות לצמצום הגרעון המצטבר). בסוף 2002 עמד הגרעון המצטבר על 73 מיליון ש"ח ועומס המלוות קטן ל-34% מהתקציב השנתי. בל נשכח שבנוסף לכל זאת העיר גם התפתחה וכסף הושקע בבניית הספורטק, רכישת היכל אמנויות הבמה, שיפוץ רחוב פינסקר, סלילת פסי האטה, המדרחוב בשד' חן, שיפוץ תשתיות הניקוז לקראת החורף וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה. עם העובדות האלה אי אפשר להתווכח והן מדברות בעד עצמן. לא בכדי משרד הפנים בחר בעיריית הרצליה, יחד עם עוד 15 עיריות, לפיילוט במסגרת רפורמה מתוכננת, שתאפשר לעיריות לקבוע את הארנונה (כלומר, להוריד אותה). הפיילוט הוצע אך ורק לעיריות שהוכיחו מנהל תקין ומצב כלכלי שפיר.

על מנת שנבין נכון

לא הצליחו במשך 5 שנים לצמצם בהוצאות - נהפוך הוא - הגדילו אותן לא הצליחו במשך חמש שנים להגדיל את ההכנסות - נהפוך הוא הקטינו אותן. תשאלו את ביבי לאיזה מצב הגיעה המדינה עם תכנון כלכלי כזה, תשאלו אותו מה כמעט קרה כאן כאשר דירוג האשראי של המדינה עמד לרדת, ותבינו איך תיראה העיר אם לא יימצא הראש המתאים שיביא את העיר לריסון בהוצאות, ולצמיחה כלכלית. ובנוגע לדירוג העיר, ע"י משרד הפנים, בסולם הערים הנורמאליות: כאשר נאמין לקריטריונים ולשיטות העבודה של משרד הפנים (ש"ס, שינוי - אותו דבר), נשקול גם לבדוק לפרטים את דירוג הערים שלו.

EmperorMollari

New member
טוב שעובדות לא מבלבלות אותך

סיסמאות שקריות. הנתונים שסיפקתי מעידים על קיצוץ בגירעון והגדלת ההשקעות החיוביות בעיר. מרוב שאתה מכור אינך מסוגל לראות את האמת. פשוט מסכן. לא שווה מילים.

lulla b

New member
לדעתי...

EmperorMollari צודק... לפי מה שקראתי פה ובעוד מקומות - דו"ח המבקר וכו'... הצטמצם הגירעון... לדעתי זה דבר טוב... איזה עוד מועמד אתה יכול ליהיות בטוח שהוא יעשה כאלו שינויים בעיר? ולא רק מהבחינה הכלכלית - לולא פסי ההאטה לא הייתי שומעת על ידיד שלי שמזל שהיה פס ההאטה אחרת הוא היה דורס ילד אלא הייתי שומעת עליו שהוא דרס ילד... לדעתי זה אחד מהדברים החשובים ביותר שגרן עשתה בעיר למרות כל ההתלוננויות שלנו על כך...

lulla b

New member
קראתי

ומי מבטיח לי שהיא זאת שכתבה את זה ולא הדוברים שלה?

Salem

New member
העובדה שישבתי לידה

והיא הכתיבה לי את התשובות... עוזרת

Salem

New member
הממ...

היא יכולה אבל מן הסתם אני מקליד יותר מהר ממנה

Jas Per

New member
אתה לוקח דוגמא מביבי??!?!

דווקא מביבי ומהתכנית הכלכלית???

Jas Per

New member
אתה ממש מעודכן

אני פשוט מבולבלת. ההודעה שלך מאוד מרשימה ואפילו הבנתי את הנתונים הכלכליים. אך אני מבולבלת. כל אחד מציג נתונים שונים. איך אני אמורה לדעת שהנתונים שלך הם הכי נכונים? ועוד שאלה - אתה מאוד מקורב לגרמן? אני שואלת כי למרות שאני אדם מודע פוליטית, אני לא מתקרבת לרמת בקיאות כזו. ובכלל השאלה מופנית לכולכם, כל אלה שזורקים נתונים - בשביל נתונים כאלה אתם או קרובים לפקידי העירייה או מאוד קרובים למועמדים.

Salem

New member
הוא נהנה לזרוק נתונים

מפרסומות בעיתון, בחסות אריה רהט - גזבר העירייה.

למעלה