טבלת תשואה צפויה בהשקעות נדל"ן (על פי רווחי העבר / הווה)

טבלת תשואה צפויה בהשקעות נדל"ן (על פי רווחי העבר / הווה)

שלום,
אני מחפש משקיעי נדל"ן ./ שותפים נוספים להמשך ההצלחה.
מצורפת טבלת תשואות צפויות,גבוהות במיוחד, בהערכה מציאותית , על פי רווחים קיימים ומוכחים ועל פי הכנסות שלי ושל אחרים בתחום, בהווה.
ניתן לפנות אליי בפרטי, בצור קשר באתר
http://bencasperinvestments.co.uk/he/צור-קשר/
או בטלפון / ווטסאפ
uk +44 (0) 7421 325 134

טבלת התשואות הצפויות (למטה - קבצים המצורפים להודעה, חישובים לתשואה..)

שלום

האם תוכל להסביר לי מה זה אומר משקיעי נדלן, ועל איזה סכומים מדובר. תודה

אופציות להשקעה שותפות

שלום כוכבית,
העקרון הוא שאני נמצא בשטח באנגליה, וצברתי פה ידע /ניסיון ./ קשרים שמאפשרים לי להשיג רווחים משכירות הרבה יותר גבוהים מאשר בישראל (פי 3-4 בערך)
ואני אומר את מנסיון כמי שעסק כ- 8 שנים בהשקעות נדל"ן בישראל.
יש מגוון אפשרויות להשקעה-
השקעה רגילה- הנכס רשום בטאבו על שמך
השקעה בשותפות
ומסלול בטוח שבו את מקבלת תשואה קבועה וידועה בהתאם להסכם /חוזה

כמו כן יש מגוון השקעות לכל רמות הסיכון, ובעלות תשואה בין כ - 8% עד כ - 20%

סכום ההשקעה לנכס בבעלות מלאה החל מכ- 100,000 שח

fieten

New member
אתה רציני? ב Horden??? מקום עזוב ונחשל. הדר בחיפה

זה צפון ת"א לעומת Horden
[URL]https://www.channel4.com/news/horden-county-durham-bedroom-tax-one-pound-housing[/URL]

It’s like Beirut’: the town where homes are on sale for £1
C
This is Horden, County Durham. Once a thriving mining community. Now emptied of jobs, and increasingly of the people who gave it life and soul.

25 FEB 2015 UK
‘It’s like Beirut’: the town where homes are on sale for £1
Ciaran JenkinsNorth of England Correspondent
This is Horden, County Durham. Once a thriving mining community. Now emptied of jobs, and increasingly of the people who gave it life and soul.

Nearly 160 homes in east Durham communities have been left empty and boarded up.

תגובה

חבר יקר,
אני לא מכריח המשקיע איפה לשים את כספו.
כל מקום ונכס יש לו יתרונות וחסרונות, המשיע בוחר לפי רמת הרווח /סיכון המתאימה לו

fieten

New member
מזל שיש נגישות למידע.

Hordon, Durham או בתים בדטרויט ב 1000 דולר עם תשואה מובטחת עלק.
שומר נפשו וכספו ירחק.

תדייק, אל תשים לי מילים בפה..

אני פועל בשקיפות מלאה , הנכסים שנותנים 20% מן הסתם יש בהם יותר קושי מנכסים שנותנים 3% (באנגליה) והם בתי יוקרה בלונדון שעולים מליונים..

התשואה מובטחת - זה מסלול בו החברה מקבלת כסף מהמשקיע תמורת תשואה מובטחת,כמובן שרמת התשואה משקפת את התנאים, זה לא שאתה קונה נכס ובטוח 100% שלא משנה מה תעשה תמיד זה יושכר בתשואה מסוימת...

יש הבדל, נא לדייק

amot1

New member
בן כספר אולי מספיק

חודשים אתה מעלה פוסטים בכל פורום שאיכשהו קשור לנדלן או השקעות או אנגליה.
הבתים שאתה מציע זה הזבלה שבזבלה , היני מכיר טוב מאוד את אנגליה ואני אפילו נגעל ללחוץ על הלינק לערים והשכונות שאתה מציע את ה"ההשקעות הפנטסטיות שלך" .
&nbsp
בלי יוצא מין הכלל, כל העסקאות שלך זה ערימה של זבל , ממש בלי יוצא מין הכלל.
כל השכונות אלו שכונות של מהגרים מהרמה הכי הכי נמוכה שיכול להיות או של בריטים שבמקרה הטוב מקבלים איזשהי קצבה קטנה מהמדינה . שום ישראלי בארץ לא יכול להתנהל עם קהל כזה וכמובן שגם אתה לא תעשה את זה , את גוזר את הדלתא שלך וזהו ( אין עם זה שום בעיה על עבודה צריך לשלם אבל פה אין כלום )
&nbsp
כמובן שכגודל הסיכון גודל התשואה, אבל אתה פה מציע שקית של זבל למכירה , לדעתי אפילו שקית של זבל שווה יותר מהנכסים שלך שם ( סליחה על הביטויים אני פשוט ממש מכיר מקרוב מאוד את אנגליה ואת ההסדר הזה שלך ) .
&nbsp
באנגליה אין שום דבר נורמלי שנותן יותר מ6% , יש מקומות בעולם שניתן להגיע ל 15%-20% אבל אנגליה היא בהחלט לא המקון

תקנון תפוז -לא לערוך או לפרסם כל פרסום מסחרי, חסות,

16.2.1. לא לערוך או לפרסם כל פרסום מסחרי, חסות, קידום מכירות, תעמולת בחירות, סקרים או תחרויות, אלא במקומות המיועדים לכך במפורש ככל שישנם ובכפוף ליתר הוראות תקנון זה והוראות תפוז;

sergi0

New member
מדוייק. הבנאדם לא מתייאש.

אולי מתישהו הוא ימצא איזה טיפש.
כל פעם שהוא מעלה פרסומת (חובבנית יש לציין) אנשים (כולל אני) מחפשים בשניה ברשת את הנכס ומוצאים שמדובר במרמה.
&nbsp
כמו שרשמו לפני - שומר נפשו ירחק.

כל כך הרבה הכנסות ואין תקציב לפרסום ושיווק?

לפרסם בפורטל תפוז עולה כסף. הודעות כגון אלה נמחקות בדרך כלל.
ראה זאת כהתראה לפני חסימה.

למעלה