טבעול, טופו טבע ושאר ירקות

Snoop4Ever

New member
טבעול ../images/Emo141.gif

אכלתי מוצר מהסדרה החדשה של טבעול למיקרו (ג´אנק פוד, מה לעשות), שמכינים תוך שלוש דקות, והיה ט-ע-י-ם! פתרון מצוין (אם כי לא זול במיוחד) לארוחת צהריים בעבודה או כשאין זמן להכין. אני אכלתי את ה"גולש". ממש ממולץ! אני לא זוכרת את השם המדוייק, אבל זה משהו עם המילה "אמא" (כנראה על משקל "מאמה עוף"...). שיהיה לכם לילה טוב! ח.כלב|

mitzy miaoo

New member
סתם לידע כללי...

לאחר חיפוש קצר בסופר גיליתי שבמוצרי "זוגלובק טבע" אין כבר אלבומן ביצה, ואני יודעת שעד לפני כמה שבועות דווקא היה כמעט בכל המוצרים. יפה מצדם! (אפילו שהם חלק מ"זוגלובק"). אז עכשיו יש עוד כמה סוגים של שניצל שטבעונים יכולים לאכול.

Snoop4Ever

New member
טבעול

אוקי, ראיתי שבמוצרי טבעול באמת יש אלבומן ביצה. ידוע לכם על מוצרים מוכנים לאנשים כמונו (מנודים...) שמתאימים גם לטבעונים (זוגלובק? אניוון?) לא תמיד יש לי זמן לבשל, וטבעול היו המושיע שלי במצבים כאלו. כל תשובה תתקבל בברכה! ודרך אגב- יומי הראשון כטבעונית מלאה הסתיים- יש לי הרגשה שזה לא יהיה קל! ): בינתיים אכלתי טוב טעם... להתראות חברי לדרך, ח.

Snoop4Ever

New member
שוב טבעול../images/Emo9.gif

לשמחתי בדקתי וגילתי שהמוצרים החדשים של טבעול, "אימא טופו" או משהו כזה (למיקרו) לא מכילים את הרכיב הבייצתי הנ"ל. בשאר המוצרים אכן ראיתי שהם מופיעים. יאללה בי! ח.

Gal-Mo0D

New member
תודה רבה על המידע... ../images/Emo24.gif

האם זה בכל מוצרי "זוגלובק טבע" ? או רק בחלק ? אולי גם טבעול יחליטו לעשות כמוהם ?

דדי שי

New member
רב מוצרי טופוטבע טבעונים לחלוטין

אני חושב שיוצא דופן היחיד הוא ההמבורגר, המכיל אלבומין ביצה. הנקנקיות, השניצלים והקציצות הם על טהרת הצומח.

Eclipsed 0

New member
חלבון.

אנשים מאמינים ששימוש במילים לועזיות יגרום להם להשמע אינטיליגנטים. או, זה נשמע כמו עוד משפט מתחכם ומטופש.. להתעלם ממני.

Gal-Mo0D

New member
איך את אוכלת טבעול אם את טבעונית ?

יש אלבומן ביצה במוצרים שלהם...

למעלה