טבעול

מושMוש

New member
טבעול

אני אוהב מאוד לאכול טבעול אבל דבר אחד מטריד אותי ולכן אני שואל: הציפוי - הוא מטוגן או אפוי ? האם בריא לאכול את הציפוי ? (כי אם לא, אז אולי לא בריא לאכול טבעול
) תודה לתשובתכם
 
הכול מטוגן לדעתי, לא רק הציפוי

הרי לא מטגנים את הציפוי בלבד ואז מדביקים אותו
 
טבעול זה לא בדיוק מזון בריאות

מצד שני זה גם לא שיא הג'אנק, ואפשר לגוון את התפריט מדי פעם עם טבעול. ובכלל, אין הרבה מאכלים שאני חושבת שחייבים להימנע מהם לעולמי עולמים... אבל לא הייתי ממליצה את זה כבסיס לתזונה (דבר שעושים צמחונים רבים, בעיקר בתחילת הדרך כשעוד אין הרבה רעיונות
).
 
יש עוד כמה בעיות עם טבעול.

יש בזה משהו שדומה להורמון נשי, לכן לא מומלץ לגברים. בגיל הצמיחה,מדכא את הורמון הגדילה וגורם להתגרות מינית מוקדמת.
 

TheFinalCut

New member
???

מדהים (ומתסכל) כמה אפשר לסתור שמועות חסרות בסיס ע"י מדע מוצק, רק כדי לשמוע אותן מושמעות שוב ושוב ושוב... באמת הגיע הזמן להפסיק עם זה, והתחלה טובה תהיה חיפוש קצר בדיונים שנערכו על הנושא בפורום, כי באמת אין לי כח לחזור על אותם הדברים, הרפרנסים והקישורים שוב.
 
../images/Emo45.gif ככה זה ../images/Emo13.gif

מיתוסים בתזונה זה דבר מעייף
ולא רק שהם מסרבים לגווע, תמיד יצוצו חדשים. תמיד יש את ההפתעה הזו כשרק מתחילים להתעניין בנושא או ללמוד אותו, לגבי כמות הדברים שנתפסים כאמת גמורה, והם חסרי אחיזה במציאות.
 
למעלה