טבעונות וחדר כושר

• פותח הנושא bmno
  • פורסם בתאריך

bmno

New member
טבעונות וחדר כושר

אהלן

אני לא טבעוני, ולא צמחוני.
אוכל בשר וחלב.

אחד הסיבות שאני לא מנסה לעבור לתזונה טבעונית (ואת סיבותי אשמור לעצמי כי כל אחד ובחירותיו שלו)
היא החדר כושר.
מעבר למשקאות חלבון סויה, איך אפשר לצרוך כל כך הרבה חלבון בשביל לעלות מסת שריר.
מעבר לכך, ידוע שלחיות כטבעוני עולה לא מעט, ולחיות כמתאמן חדר כושר (בהנחה שאוכלים באמת כמו
שצריך) עולה גם לא מעט. יש לי הרגשה שטבעוני שרוצה לראות תוצאות בחדר כושר צריך להוציא
הוצאה כספית על אוכל הרבה יותר גדולה מאשר אדם לא טבעוני.

עשיתי קצת חיפוש אחורה בפורום, ולא מצאתי התייחסות מפורשת.
אשמח לשמוע דעות או התנסויות ממקור ראשון לגבי תזונה טבעונית וכושר.

המשך יום טוב ;)

רוב הזמן נח

Well-known member
כי למעט כמה חריגים

שעוסקים בכושר וגם טיבעונים, הרוב לא כאלה.

טיבעונות זאת הרפתקאה לא נכונה למי שעוסק בכושר.
גם בגלל שחלבון צימחי הרבה פחות טוב וגם בגלל שצריך לדעת לאכול ולבשל בצורה מאוד נכונה בשביל שלא יחסר שום דבר.

אגב, היום באורלי וגאי בתוכנית הבוקר אמר גיא שלאחר תקופה הוא כבר לא יכול יותר והוא מפסיק עם זה וחוזר לאכול בשר.

For Martha

New member
הרפתקאה לא נכונה?

קצת מוזרה לי האמירה והנחרצות שלך..

אתה טוען שטבעוני וקרניבור לא יצרכו את אותם הערכים? צריך להיות סופר מיוחד בשביל זה?
אגב, כשהתחלת להתאמן, לא התחלת לבשל ולאכול בצורה מאוד נכונה (אני מסיק שאתה קרניבור..).

Subi777

New member
תשובה

טבעונים יגידו לך שזה אפשרי, ויראו לך דוגמא של מתאמן וחצי שהצליח להגיע לתוצאות "מרשימות".

לא טבעונים גידו לך שזה קשה וכדאי שתוותר

שונאי טבעונים יגידו לך שזה בלתי אפשרי.

שורה תחתונה, לכשיהיה מחקר רציני בתחום אולי תהייה תשובה.. עד אז, אתה תקבל רק ניחושים, הנחות ותשובות עם אג'נדות נסתרות. התנסויות ממקור ראשון אינן תשובות... אם מעולם לא הייתה לי צרבת זה אומר שאין כזאת בעיה הנקראת צרבת? הרי זה מקור ראשון .. לא כך?

Arik000

New member
שאל את גוגגל

חפש בגוגל תמונות vegan bodybuilding ותארה שאפשר.

כמה זה עולה? אני לא יודע. אני כעקרון מעדיף לאכול מזון בצורתו המקורית ככל שניתן (בניגוד לאבקות). חלבון מהצומח יש במוצרי חיטה, בקטניות (חומוס, עדשים, שעועית, סויה) ואגוזים.

אם תחפש, אתה תמצא גם חטיפי חלבון ואבקות טבעוניות.

בהצלחה!

למעלה