טבעונות וצבא-המשך...

Neta558

New member
טבעונות וצבא-המשך...

בהמשך לעלילות נטע והצבא: לפני כמה ימים קיבלתי טלפון ממישהי במדור פרט בלשכת הגיוס. אחרי שהתקשרתי לברר בקשר לציוד בצבא שעשוי מעור או צמר, חזרו אלי בקשר לאוכל טבעוני... אז עוד לא הצליחו לברר לי לגבי ציוד, ככל הנראה, היא אמרה לי שהענין הזה הוא בטיפול אצל מישהי אחרת, תחת ההגדרה של פצפיזם משום מה, אבל הנה מה שמבקשים בכדי לקבל אישור טבעונות מבחינת אוכל בצבא: * אישור מרופא המשפחה שהוא מכיר בך כטבעוני, לפחות חצי שנה לפני תאריך הגיוס שלך, ושהוא לא רשם לך "תרופות שאסורות לטבעונים"-ככה הם קוראים לתרופות שמכילות רכיבים מהחי. * תצהיר משפטי שאתה טבעוני. * ביקור בית מהצבא... אז השגתי אישור רופא ותצהיר, אני מקוה לתפוס את לשכת הגיוס בימים הקרובים ונראה איך הם רוצים להמשיך מכאן, בתקוה שגם נושא הציוד יטופל בקרוב. עידכונים נוספים-לכשיהיו כאלה...!

שנורקל

New member
אני לא יודעת עד כמה זה קשור

אבל ביום שישי האחרון קיבלתי פטור מהצבא!!! והסעיף אינו נפשי!!!!! ועוד משהו, מה העניין הזה עם הצמר? הכבשה לא מתה מזה, אבל היא תמות מחום אם לא יגזזו לה את הצמר...

lifegirl

New member
קשור, הכל קשור...

נתנו לך פטור על סעיף "מצפון"? מזל"ט!!

shuky1

New member
אפשר להסביר מה הכוונה "מצפון"

שיחררו אותך בגלל מה?

Neta558

New member
ראית פעם גז?

מחזה דיי מזעזע... חוץ מזה, למה שהן ימותו מחום? מי זוגג לכבשים את הצמר בטבע??? אם זה לא אמור לקרות, אל לנו לעשות את זה! ובטח שלא בכח!

עז

New member
צמחונות וצבא

מאחל לך מכל הלב בהצלחה. כשגייסו אותי בתחילת 1978 לצבא הדרך היחידה לקבל תקציב לאוכל (לא היה בכלל אופציה לקבל אוכל צמחוני) היה להרשם לאגודת הטבעונים והצמחונים בארץ ... מאלף ואחד סיבות לא הייתי מוכן להיות חבר באירדון כזה. וניהלתי מלחמות עם שלטונות הצבא עד ליום השחרור שלי. לאחר כמה שנים טובות התחיל להיות אוכל צמחוני, וגם אז באחד המילואים שלי ביקשתי בחדר האוכל מנה צמחונית והתשובה הייתה :"אם אתה צמחוני תאכל קש" ... לא ארחיב את הסיפור, אך כתוצאה של תלונות שלי רס"ר המטבח שוחרר משרותו, ומפקד הבסיס עוקב בעליית דרגה למשך שנתיים. לא להתעייף, להמשיך להלחם, כי מי שהצדק (טאו) לצידו תמיד ינצח. כיוםם המצב הרבה יותר קל, אז אני מניח שלא יהיו לך בעיות כמו שלי, אך אל תוותר אם הם לא מסכימים לבקשתך הראשונה, השניה, השלישית, הרביעית ....

למעלה