טבעוני

man in wall

New member
טבעוני

יש לי חבר שבשנה האחרונה הוא טבעוני , ודי חזק , לא אוכל מוצרים אשר פוגעים בחי , והכוונה גם לגבינות ולביצים. כמו כן הוא לא משתמש במוצרי עור , כגון נעליים מעור וחגורות. איך זה ישפיע עליו במילואים? הרי נעליים צבאיות עשויות מעור , לא? מה לגבי התפריט? הצבא ידאג לו להשלמת מזון? (לא נראה לי שניתן לחיות כמה שבועות רק על עגבניות ומלפפונים).

קשה לי להאמין שהצבא ידאג לו...

...כשאתה במוצב - מבשלים החבר'ה, אזי יקבל בדיוק מה רוצה... במחסום, תצפית או סיור - בדר"כ מנות חמות במגשית מהמחנה, של המטבח כללי, לכל היותר מחלקים מנות צמחוניות של טיבעול... לגבי ביגוד?... שילך ערום?...כמו קפטן יוסאריאן?...

TJSBZ

New member
הצבא לא ידאג לו

להפך: מצדם הוא יכול למות ברעב וללכת עירום, העיקר שיעשה את זה בשקט, ויסיים קודם את השירות...

shaief

New member
אני טבעוני ואני מגיע למילואים עם...

...פלדיום. לגבי חגורה, אין בה גם ככה רכיבים מהחי. בקשר לארוחות, יש ירקות ופירות. הוא יכול לאכול את התוספות נטולות הרכיבים מהחי, ואם הוא אווכל טבעול אז אין לו בעיה. במידה ולא, כדאי שיביא איתו דברים שהוא אוהב ושקדים ואגוזים. בכל מקרה, מומלץ שתיגש\י לפורום טבעונות וצמחונות ותשאל שם. פה מתעסקים עם זכויות מילואימניקים שהולכים בתלם. מי שקצת חורג מנודה. שי.

ניר נגר

New member
../images/Emo6.gif שי שמעתי ניצוץ ציניות? :)

ממש לא מנודים, אם תעיין היטב בהודעות כאן תראה שיש חילוקי דעות, לשמחתי חילוקי הדעות נידונים כאן בין אנשים מבוגרים הסגנון דרך ארץ קדמה לתורה (טוב, רוב רובם של הויכוחים) בניגוד לכמה פורומים אחרים שנתקלתי בהם. הנה תראה איך אתה התקבלת...בזרועות פתוחות. שבת שלום לכולםם

shaief

New member
לא ניצוץ.הכל אמת. את חברי אומץ לסרב

שאני משתייך אליהם גרשת מהפורום הזה, למרות שהם כן משרתים במילואים ורוצים לתרום למדינה. קראת להם משתמטים. השבוע כבר פירסמת שמותר לסרב לסיור כתובות כיוון שאתה עלול להיפגע ואתה לא מבוטח. יום טוב, בתקווה שיום אחד תתעשת, שי.

ניר נגר

New member
לא היינו מגיעים להתנצחות הזו אם

חברי אומץ לסרב היו מבקשים ממנהלי הפורום את האישור האלמנטרי לאירוחם כאן, ולא בהתגנבות יחידים. מלכתחילה לא היינו מוכנים לארח אותם כאן, אין לנו שום שפה משותפת, ואני לא מוכן להתווכח עם אנשים שלדעתי מסכנים את בטחון המדינה ולתת להם את קמצוץ הלגיטימציה בעצם הויכוח איתם תחת פורום מילואים. ואני לא מתכוון להיכנס לזה שוב פעם.

maoz9

New member
אני דווקא חושב שאין ממה לברוח

ואין ממה לפחד אם הם היו מתארחים כאן בדיוק להיפך. מה שחברי אומץ להסתרבן ותומיכהם - היא העובדה שהחברה הישראלית מזמן מפוררת לחלוטין והקשר בין חלקיה הוא רופף עם מקדם נתיקות והתפוררות אדיר. צה"ל על מגבלותיו הרבות הן ביחס למילואמניקים והן למשרתי הסדיר הפך למעשה לקו המרקם האחרון שמחבר את כלל החברה הישראלית. כאשר באופן עקרונית אין בו הבדלים בין עשיר לעני מזרחי לאשכנזי עולה או ותיק. ברגע שמאיימים על קיום המרקם האחרון שמחבר את כולנו יחד- לא רק צה"ל בסכנת התפוררות אלא החברה הישראלית ואיתה המדינה הישראלית כולה. הסתה והמרדה כוללת כנגד שירות במילואים, באיזור זה או אחר שהותווה ע"י הממשלה הריבונית פותח פתח לכדור שלג שיתגולל עד לקריסה כוללת. היום אתה לא מסכים להגן/ ללחום באיזור X מחר אני לא אסכים להגן על "הארץ הכבושה" יפו,רמלה, רמת אביב, או שכונות הכרמל דניה ואחוזה ולטעמי כמו רבים מאוד יש לנו סיבות טובות מבחינה אינדוודואלית לסרב להגן עליהם. כשכל קבוצה תתחיל לעשות דין לעצמה האבדון כבר איתנו. את זה כמו דברים נוספים חבורת האמיצים בלילה אינה מסוגלת להפנים במרומי האולימפוס הדמיוני עליו היא יושבת.

למעלה