טבעות התעמלות - Gymnastic rings

maverick88

New member
טבעות התעמלות - Gymnastic rings

שלום חבר'ה, מקווה שהגעתי למקום הנכון: אני מחפש טבעות להתעמלות כוח (תרגילים כגון צלב, מטוס וכ"ן) ובגלל שאין לי זמן ודרך נוחה להגיע לאולם התעמלות אני מנסה למצוא דרך להתקין כאלה בעצמי. אז מה שחשבתי זה לקחת רצועת ניילון (כמו חגורה צבאית בערך...) לקחת 2 טבעות ולתלות אותם איפהשהוא בשכונה ככה שכל פעם אני בא שם ולוקח איתי כשמסיים. הבעיה היא שאני לא מוצא טבעות כאלה בפחות מ60$ (שזה דיי הרבה למשהו שאפשר לבנות בקלות עם מכשירים מתאימים) - היה לי רעיון לקחת פשוט מקל קצר במקום כל אחת מהטבעות ולהשחיל חוט בפנים אבל זה קצת "אחר", אני מעדיף את הצורה המקורית - יש לכם אולי רעיון איפה אפשר לרכוש את הטבעות האלה במחיר סביר? (יד שניה?) המון תודה מראש.

אמא לה3

New member
למה יד שנייה?

יש חנות בנתניה שנקראת "אינטר ספורט" (או משהו כזה, גגל..), הם מוכרים טבעות נחמדות (לא ממש כמו באולם התעמלות) אבל יספיקו לצרכים שלך (אם הצורך שלך הוא לא מדליה אולימפית). זה עולה כ- 60-100 ש"ח יחד עם חבל ו-ווים לתלייה שיכולים לסחוב משקל של עד-100 קילו..זה נחמד, זה מחזיק המון שמן מעמד (זה מעולה לחוגים של ילדים, אגב) הנה האתר שלהם : http://www.intersport.co.il/

maverick88

New member
הסתכלתי קצת

נראה שהטבעות האלה מיועדות לילדים\נוער, אני לא הולך להיות אלוף אולימפי (כנראה...) אבל זה קצת מצוצע בשביל לעשות תרגילים רצינים, שכן, 100גם המשקל - קילו זה לא מספיק (אני שוקל 70 ותרגילים מסויימים מקפיצים את הכוח האפקטיבי שאני מפעיל על הטבעות פי יותר מ2). אבל תודה בכל אופן!

יש בגני שעשועים ופארקים שונים

אתה לא צריך להתקין בעצמך, יש בהרבה גני שעשועים ופארקים טבעות מעץ או ממתכת שאפשר להתאמן בהן על תרגילי כוח. תמצא מקום שיש בו מתקנים כאלו ותוכל להתאמן שם. בהצלחה

maverick88

New member
היי נועה

הייתי שמח למצוא אבל אני מכיר את האזור שלי ואין כאן שום מקום עם טבעות. מקום רחוק מאוד לא פרקטי בשבילי. אגב, הרגע קניתי רצועות, כמו של תריס אבל עבות יותר, לא הייתי בטוח לגבי החוזק אבל נראה שצריכות להחזיק כמה מאות קילו.

למעלה