טבעת לבבבות

הקסם1

New member
טבעת לבבבות

שלום לכולן, מישהי יכולה ללמד אותי (לשלוח לי תרשים והסבר בעברית) איך עושים את הטבעת לבבות? תודה מראש

הקסם1

New member
טבעת לבבות- תמונה

http://elifcesizden.blogspot.com/ זאת הכתובת - לגלגל למטה שם נמצאת התמונה של הטבעת אבל ההסברים לא בעברית ואני לא מבינה אותם.

יפיפיה !

מחר בראש נקי אני אשב על התרשים ואנסה לפענח

wildspirit

New member
אז ככה ../images/Emo5.gif

האתר בתורכית התחלתי לתרגם לך את התרשימים אבל יש שם כמה תמונות שאני לא הכי מבינה אני אתרגם לך את זה מחר על הבוקר עם החבר שלי
כן הוא מדבר תורכית... מעניין למה
ואני אתן לך הכל... פשוט נורא קשה לי לראות אולי זה מעייפות אולי מתמונות לא ברורות מבטיחה מחר

wildspirit

New member
לא שכחתי אותך

התרגום הסתיים עכשיו צריך להסביר בעברית אז ייקח עוד כמה דקות ויהיה לך הכל

wildspirit

New member
התהליך:

תמונה 1: משחילים על חוט דיג חרוז ונציה, חרוז לב, חרוז פרח, סברובסקי, פרח ולב. מצליבים את החוטים בחרוז לב ובחרוז פרח. תמונה 2: למתוח את החוטים עד הסוף תמונה 3: בחוט מצד ימין משחילים חרוז ונציה ובחוט מצד שמאל משחילים חרוז סרובסקי מצליבים את החוטים שוב בחרוז לב ובחרוז פרח עד הסוף תמונה 4: כך ממשיכים שוב כמו בתמונה 3 תמונה 5: ממשיכים באותה דרך עד שמגיעים ל-5 לבבות תמונה 7: משחילים על חוט אחד חרוז סברובסקי ומשחילים אותו ללב הקרוב לצידו התחתון

wildspirit

New member
המשך:

תמונה 8: משחילים חרוז ונציה ומצליבים את שני החוטים תמונה 9: חוט הדיג שנמצא למטה משחילים אותו בתוך הלב והפרח כדי להיבא את החוט למעלה ומשחילים אותו בסברובסקי ושוב לתוך הלב וסברובסקי ומעביריםאת החוט כלפי מטה כנראה לפי מה שהבנתי זה החיזוק של צורת הלב
נורא קשה לי להסביר כי הבנתי שגם התורכית היתה כתובה בצורה גרועה תמונה 10: מעבירים את החוט השני גם מתחת ללבבות. משחילים כל פעם חרוז ונציה ומשחילים בלב ויוצאים שוב למטה ועוד פעם ונציה כך עד שמגיעים לנקודת ההתחלה. תמונה 12: ואז אנחנו לוקחים את החוט והטבעת, משחילים את החוט כל פעם בונציה ועל הטבעת ושוב בתוך ונציה ושוב משחילים את החוט על הטבעת עד הסוף. כך אנחנו קושרים את הטבעת בהצלחה אני מקווה שיובן ויהיה קל בעשייה כי באמת היה קשה לתרגם את התורכית והתמונות גרועות להפליא

הקסם1

New member
תודה

תודה ענקית על התרגום וההסבר לא ציפיתי לכזאת השקעה. אני מודה לך מאוד על המאמץ והעזרה.

wildspirit

New member
בכיף.. נהניתי ../images/Emo6.gif

והכי קטע כשביקשתי עזרה מהחבר שלי שלחתי לו את הכיתוב שיתרגם - הוא ראה את האורך ונגנב
בכל אופן הוא תירגם לי והוא בעצמו לא הבין את התורכית - אמר לי מה זה השפה הזו.. והוא דובר תורכית
אמר לי אני קווה שתביני תראו זה תרגום מתורית עילגת לאנגלית עילגת ואז לעברית אז מקווה שיהיה מובן ואני אשמח לראות תוצאות

למעלה