טבעת לב

ר מ י 111

New member
טבעת לב

היי ערב טוב לכולן ניסיתי באותו יום להכין את הטבעת לב(המקסימה) ופשוט לא הצלחתי ניסיתי למחחרת גם כמה פעמים אבל גם ללא הצלחה הבעיה הייתה שלא הצלחתי לדעת היכן צריך להשחיל חרוז ז"א אם הייתי אמורה בחרוז מס' 24 להשחיל את החוט לחרוז מס' 10 פשוט לא הייתי יודעת היכן להשחיל. ניסיתי אפילו להדביק מדבקות קטנות עם מספרים אבל המדבקות נפלו לי באמצע. אך אוכל בכל זאת לדעת לבצע את אותה טבעת מקסימה. ***ראיתי אצל חברה טבעת עם חרוזים קטנים וחרוז אחד גדול באמצע, היכן אוכל לקבל הסבר על טבעת כזו. דרך אגב יופי של פורום פשוט נהנת להיכנס אליו.. סימה

wildspirit

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

לגבי הלב לא הבנתי בדיוק במה לא הסתדרת... מקסימום אפשר לעשות את זה יחד כאן על גבי הפורום תגידי לאן הגעת וננסה לעזור לך. לגבי הטבעת שראית אצל חברה אם נראה תמונה או יותר פרטים נוכל לעזור לך - כי טבעות יש מלא בכל מיני צורות וחרוזים
תודה על המחמאות - ואני שמחה שהצטרפת אלינו

ר מ י 111

New member
היי שלום

הבעיה שלי בטבעת היא מספור החרוזים בטבעת היינו אמורות להשחיל את החוט למס' חרוזים שונים שכבר היו מושחלים בחוט על גבי המחשב זה היה ממסופר ויפה אבל אצלי זה פשוט הלך לאיבוד אשמח אם נוכל יחד להכין אותה שוב. לגבי הטבעת אם אני יראה באחד האתרים אני יוכל לשלוח אליכם. בכל אופן תודה. סימה

wildspirit

New member
כן אני מבינה את הבעיה ולכן

אני מציעה שאפילו להתחיל שוב מהתחלה את הלב... וכשאת נתקעת פשוט לשאול אותנו בשלב הזה והזה יש ככה וככה.. מה גם אולי תנסי לעשות את הלב במספר גוונים וככה גם יהיה פחות אולי בלאגן אבל אין בעיה לעשות יחד.. ושוב תתחילי שוב ותגידי איפה נתקעת ונעזור לך

ר מ י 111

New member
איזה רעיון טוב

אני ינסה לשלב את זה עם כמה צבעים ונראה אם גם הפעם לא אצליח אני יודיע לך.. תודה

למעלה