טבעת

khsur223

New member
טבעת

היי,יש לציין שכבר תקופה ארוכה אני קוראת ועוקבת בפורום זה וממש נהנית ולומדת מכל רגע...אופירה אשרייך יישר כח!!
לעינייננו אני מנותחת טבעת 3 חודשים התחלתתי עם משקל של 91 והיום 85 סגורה על 7 ולא מרגישה מגבלה.
היום הלכתי לסגירה נוספת ומתברר שהפורט הפוך,הרופא לא הצליח לסגור ואמר שאני צריכה ניתוח כדי להפוך אותו.
מישהו עשה את זה? נתקל בבעיה זו? איך זה הולך?אולי בגלל זה אין לי מגבלה עדיין<??
תודה,

אופירA

New member
מנהל
אין שום קשר בין פורט שהתהפך לבין הגבלה

כמו שאין שום קשר בין נקע במרפק לבין הקיבה.
הפורט מיועד למזרק, ואין לו שום נגיעה להגבלה.

הסיבה שאינך מוגבלת פשוטה מאוד - את צריכה להמשיך לסגור עד שתרגישי הגבלה. כל 4 שבועות לסגור עוד, עד שתרגישי הגבלה.

היפוך הפורט הוא תופעה מוכרת, והניתוח הנדרש הוא חתך עורי קטן, הרדמה מקומית אבל בחדר ניתוח.
אני מכירה כמה שעברו את זה. לא ביג דיל, לפי דבריהם.

אצל מי נותחת? מי הרופא שאמר לך שצריך ניתוח תיקון לפורט?
אני שואלת, כי כבר שמעתי על אנשים שאיזה כירורג שסוגר טבעות, אמר להם שהפורט התהפך, וכשהם הלכו לכירורג המנתח המומחה, הוא אמר: לא דובים ולא יער... וסגר בקלי קלות. אז אני רוצה לוודא שאין פה מקרה של רקדן שלא יודע לרקוד, ומאשים את הרצפה.

khsur223

New member
טבעת

היי אופירה....ניתח אותי ד"ר אובנת בבאר שבע...הוא מבצע את הניפוחים בפעם האחרונה הוא לא הצליח.

אופירA

New member
מנהל
לא יודעת מה להגיד לך

על ד"ר אובנת אי אפשר לומר "רקדן שלא יודע לרקוד".
אם יש לך אפשרות לבדוק אם רופא אחר יכול לסגור, או שגם רופא אחר אומר שהפורט הסתובב - אני חושבת שזה הכי טוב.
אם לא - אז תסמכי על המנתח שלך. זה ניתוח לא מסובך ולא יותר מ-10 דקות בהרדמה מקומית.

למעלה