טבעת

pinibu

New member
טבעת

שלום לכולם אני חדש בפורום וותיק מאוד מהתקנת טבעת 3 שנים+ ירדתי בתחילה יפה אך אז החלו הצרות למי שלא יודע ולא אומרים לו מבדיקה אישית ולא ממש מקצועית אבל כל מתקיני הטבעת חטפו במוקדם או במאוחר "הליקו בקטריאס" היום אני עם טבעת שלא בשימוש(פתוחה)איבדתי את הנאת האוכל התרחבות וושט ומשתמש בדיאטות (אז מה הועלו חכמים?) גם לאכול את הדגים המסריחים וגם להות מגורש מהעיר זהו

שלגיה**

New member
ברוך הבא לפורום

ממה שציינת אני מבינה שאתה מאד מאוכזב. אתה יכול לספר פרטים נוספים ;כמה ירדת מהתחלה? כמה זמן הטבעת שלך פתוחה? נק´ החולשה שהיו לך מבחינת האכילה לאחר הניתוח שגרמו לבעיות או שמא הבעיות נגרמו מעצמן? מה ה BMI שלך עכשיו? (עם כמה עודפים אתה ?) היכון נותחת<? ומילה לעידוד לסיום; שום דבר לא נגמר! אם יש לך מספיק כוחות ורצון תוכל תמיד לעשות שינוי הן בראש והן ע"י התערבות כירורגית (תלוי בנתונים כמובן). ללא ספק תהליך הירידה במשקל צריך להיות מלווה בטיפול נפשי,כי הטבעת לא מגבילה לנו את העיניים ! ולכן חשוב לזכור זאת. דבר שבימים אלה אני מנסה לבחון. ברוך הבא שלגיה

חרוזית

New member
מבינה את התסכול../images/Emo50.gif

pinibu היקר מבינה מאוד את תסכולך , גם לי לא הצליחו הניתוחים ולא באשמתי. למרות הכל , ואמנם זה 3 שנים אחרי , אני לא מאבדת תקווה וחושבת על ניתוח נוסף בשיטה החדשה ה לאפ-בנד זו שכולם מתלהבים ממנה. מקסימום....... לא אבל ברצינות, מה יתן לי אם אני אתייאש ואוותר ? אני פשוט אעלה ואעלה עד ש.. לא כדאי אפילו לחשוב על זה. בכל מקרה חזק ואמץ ממני בהבנה גדולה

רוייקו

New member
היי פיני... תראה.. לא בטוח

שחיידק ההליקובקטר קשור לניתוח הגבלת הקיבה שעברת, לפי מיטב ידיעתי. לא קראתי בשום מקום שהניתוח מעודד את החיידק או מהווה גורם. תרופות לא עוזרות, תגיד ? לגבי הבעיות עם הטבעת.. לא הבנתי איזה בעיות יש לך. אתה יכול לפרט ? בניתוחי הגבלת קיבה - הניתוחים עם הטבעות, אצל מנותחים רבים נימצא עם הזמן התרחבות הוושט ובעיות ריפלוקס (מהקיבה לוושט).. כניראה שזהו אחד מחסרונות השיטה. מה המישקל העודף שיש לך להוריד ?

gal33

New member
הי וברוך הבא. מצטרפת לבקשה שתפרט

קצת יותר. מעולם לא שמעתי על החיידק שהזכרת. טבעת פתוחה עדיין מגבילה יותר ממצב ללא טבעת. לצערנו ניתוח אינו קסם ואכן מחייב שמירה. הניתוח בא לאפשר את היכולת לעמוד בדיאטה. אני לפניו לא הצלחתי לעמוד בדיאטה של 1200 קלוריות. לא הבנתי למה איבדת את הנאת האוכל. אם אכן הטבעת לא מגבילה אותך, מה הבעיה?

ברוך המצטרף.......

מכיוון שמעולם לא נתקלתי בשם החידק שציינת (וזה לא מפתיע בכלל) אז אולי שמישהו יסביר על מה בדיוק מדובר. מעבר לכך...... (ושוב - אולי אני החריגה כאן) לרגע לא האמנתי שאני לא צריכה לשנות דפוסי חשיבה והרגלי תזונה - ומה שמשתמע מכך - דיאטה אבל אני מתכוונת לדיאטה מסוג שונה. אני רוצה מהטבעת שתגביל לי את הכמויות - זה מצד אחד. מצד שני - אני צריכה ללמד את עצמי לאכול כמו אדם עם חשיבה של רזה. וכאן יש לי די הרבה קשיים. כי בניגוד לרזה - כאשר לו קשה/מצב רוח רע/ מדוכא/יש לו בעיה - הנ"ל פשוט עסוק מלזכור שצריך לפעמים לאכול משהו. לעומת זה - אני עם החשיבה השמנה שלי - לא מפסיקה לפתוח/לסגור וחוזר חלילה את המקרר. אם אני במצב טוב - אז אני רקפותחת וסוגרת אותו ובינתיים מעבירה במוח את הטעמים של המאכלים השונים שעולים לי בדמיון או בעיניים ומבינה שלא לזה התכוונתי כשרציתי משהו טעים. א ב ל - (וזה הבדרך כלל) כשאני לא במיטבי - במקום להעביר בראש את הטעמים - אני מעבירה אותם בפה.... (נו, ואני עוד מתפלאה שאני לא ממש מצליחה לרזות............). בקיצור....אני יודעת שצריך לצמצם כמויות....!!!!!!!!!!! להוריד סוגים שונים של מזון!!!!!!!!!!!!!! להוריד ממתקים וסוכרים!!!!!!!!!!!!!! ובכלל לשנות
אבל זה קשה ובקיצור - עד סוף חיינו להמשיך להשגיח, לשמור ולדאוג לגוף ולנפש...... ובבנין גופנו ונפשנו ננולם ונתחזק (סססססססססססססתתתתתתתםםםםםםםם)

RomiVais

New member
מדהים כמה שזה נכון, אורית!! ../images/Emo13.gif

אבל כמה שזה קשה, לא אומר שזה בלתי אפשרי - ואם באמת נרצה - נצליח!!! אני שמתי לב לדבר אחד מאז הניתוח. אם אני כבר אוכלת, אני לא מתפשרת. שיהיה לפחות טעים!! פעם הייתי אוכלת מה שהיה, גם אם לא היה המזון המועדף עלי. היום - אם לא טעים לי - אני מוותרת! ואני גאה על זה, כי זה שינוי, אולי לא ענק, אבל כבר משהו שמזכיר מחשבה של רזים, לא?

gal33

New member
רומי, זה שינוי חשוב מאוד וגדול מאוד

כל הכבוד. זה מסוג השינויים שיקלו עלייך בהמשך לשמור על הישג הירידה.

pinibu

New member
תגובה לתגובות

שלום לכולן/ם קודם כל תודה ויפה על התגובות המגוחך הוא שמתחילה כלל לא הייתי זקוק לטבעת BMI 32 עם קצת מאמץ דיאטטי יכולתי להתגבר אבל כמובן השמנים מחפשים דרכים "קלות" בתחילה ירדתי 22 ק"ג וזהו כמובן שזה היה המון ונראיתי טוב אבל החלו בעיות של לילה למי שזה מוכר צריבות הקאות וכו´ אני פתוח עם הטבעת כשנה וחצי מעלה במשקל ועושה דיאטה עם טבעת פתוחה אני ממש לא נהנה מהאוכל ונתקע אבל מי כמונו השמנים ממשיך לאכול וזה מתסכל זהו

למעלה