טבע נאות - אכזבה

ליאל ג

New member
טבע נאות - אכזבה

לפני כשלושה וחצי חודשים בלבד, רכשתי זוג נעליים מסניף טבע נאות בקניון הנגב בבאר שבע בעלות 290 ש``ח מדגם אביב. לאחר יום חזרתי לחנות עם החבר על מנת לרכוש גם עבורו זוג נעליים. לאחר חודשיים בלבד, נפתחה הסולייה ב2 הנעליים בזוג שלי והאבזם נתלש ממקומו. חזרתי לחנות על מנת לתקן את זוג הנעליים ובאמת כעבור כ4 ימים שבו הנעליים מתוקנות. אולם, כעבור פחות משבועיים לאחר התיקון הבחנתי כי סוליית נעל ימין החלה להתפורר. ושוב, הגעתי לסניף החנות כשהמוכרת הודיעה כי אצטרך להמתין עתה 3 שבועות לתשובת החברה משום שהנעל נשלחת לבדיקת מעבדה, וזאת למרות שציינתי מספר לא מבוטל של פעמים כי עקב בעיה בריאותית לא אוכל להמתין זמן רב ללא נעל אורטופדית. ביום למחרת החלטתי לפנות טלפונית לשירות הלקוחות של החברה על מנת להדגיש את חשיבות המצב וחוסר היכולת הבריאותית להמתין זמן רב. את שיחתי קיבלה ציפורה שהבטיחה לחזור אלי עם תשובה ביום שלאחר מכן. במשך שבוע וחצי - לא החזירה מענה ואני שוב ושוב חייגתי ולאור חוסר המענה השארתי הודעה חוזרת ונשנית שאני ממתינה לתשובתה. כעבור שבוע וחצי קיבלתי טלפון ממנהלת סניף באר שבע - החברה טוענת שהנעל באה במגע עם מים וכי ציפורה -->

ליאל ג

New member
המשך

משירות הלקוחות התלוננה על מספר הודעות רב שהשארתי בתיבת המענה הקולי (גם כן שירות לקוחות. לא חוזרת כפי שהבטיחה ועוד היא מתלוננת! חוצפה!) לאחר שיחה עם שירות לקוחות שלבסוף יצרה קשר - הודעתי כי אכן הנעל באה במגע עם מים ברמה של מים שנותרים על ריצפה לאחר שטיפת מרצפות. לאחר, ארצה להדגיש! זאת ועוד, ציינתי באוזנייה כי לדעתי הרפידה הפנימית ספגה רטיבות בזמן שהסולייה נפתחה ובוודאי אז חדרה רטיבות לרפידה הפנימית שמתפוררת. מכאן, בלית ברירה ומאבק טלפוני, הסכימה הגברת ציפורה למסור לי את שמו של הדרג הבא: מר עמי מטלון. אכן, פניתי בכתב באמצעות אתר האינטרנט של החברה לאדון הנכבד וכעבור זמן קצר קיבלתי מענה ליצור קשר טלפוני עם מר מטלון. בשיחתנו הטלפונית ניסיתי להסביר את חשיבות הדבר, את התסכול הרב שנוצר בי ואת האכזבה הרבה שהתעוררה מחברת ענק שבאופן מעצבן לחלוטין מתעלמת מהצורך של לקוח! מר עמי מטלון הבטיח לבדוק דבר נוסף מול מחלקת ש``ל ולחזור אלי עם תשובה עוד באותו יום. את תשובתו של מר מטלון קיבלתי רק לאחר מספר ימים באמצעות שירות הלקוחות. מר מטלון, כפי שהבטיח להשיב, לא עשה זאת בעצמו. התשובה הייתה שלילית. נשאלתי אף: מדוע לא ידעתי ששעם -->

ליאל ג

New member
המשך 2

נהרס במגע עם מים. ובכן, לא כל דבר, דבילי ופשוט ככל שיהיה, עלי לדעת! חוץ מזה, במגע כל כך מבוטל עם מים, אלמלא הסוליה במוצר שלכם הייתה נפתחת, ספק אם באמת הרפידה הייתה נפגעת. את הערעור לתשובה השלילית השמעתי באוזני עמי מטלון לאחר כשבוע וחצי נוספים. שלשום. הבטיח לחזור עם תשובה. גם היום יצרתי עימו קשר טלפוני, לפני שעתיים ו20 דקות לערך. אמר ש``תיכף`` חוזר אלי. שמישהו יגדיר לי ``תיכף`` כי בשיחה שחייגתי לפני כשעה - לא ענה! איזו אכזבה!

3תיתי

New member
שעם נהרס במגע עם מים?

הרי פקקי יין עשויים שעם. מוזר.

זה לא נהרס במגע עם מים מנסיון!

היו לי כפכפי טבע נאות המון שנים. הן היו איתי בכל הנחלים בארץ, בכנרת ואיפה לא. ממש בתוך המים. עברו המון המון ספונג'ות. זה ממש תרוץ עלוב!

למעלה