טב אז ככה..

kokoLoco21

New member
טב אז ככה..

טווח מחירים נורמלי עד 1000 דולר יותר מזה זה כבר לא נורמלי אפילו עבורי ושוב תודה :) אגב , מה זה תוספות שיער האם זה מכסה שטחים נרחבים?

מזי א

New member
טוב

אם את מעונינת , תפני במסר, ואתן לך את הטלפון לאן לפנות גם סלון הפיאה , בבני ברק, בסדר, הייתי מסדרת אצלם את הפיאה, לפעמים

זפטל

New member
אז ככה

נראה לי שאת יכולה לשכוח מתוספות שיער כי סביר להניח שכל, או רוב רובו של השיער, ינשור(לא מייד, בסביבות הטיפול השני)(אבל בעצם תלוי איזה חוזק של טיפול תקבלי). ואז לא יהיה למה לחבר את התוספות שיער....זה מיועד בעיקר לאנשים עם שיער רגיל אבל עם בעיה של קרחות קטנות או דלילות כרונית.לגבי הפיאה- אני ממליצה לך לעזוב. אני בזמנו הזמנתי פיאה יקרה והשתמשתי בה בדיוק פעמיים. זה חם, לוחץ, מגרד, ואת נראית כמו דוסה. במקום זאת הפכתי מומחית בצעיפים וקשירות והיה ממש יפה, נשי וזרוק. חוץ מזה, אין כמו קרחת ברוח- התחושה נהדרת. ועכשיו ברצינות- אני יודעת שקל לדבר ושזאת טרואמה נוראית. אבל תאמיני לי, מתרגלים. ואל תשכחי, זה גודל. בהצלחה.

דגנילי

New member
אני בזמנו קניתי בסלון הפיאה..אבל

סבלתי מאוד..הזעתי וגירד לי..וניראתי זוועה - אין גבות ופתאום שיער מלא...וזה נראה מוזר, גם ככה כולם מלחששים שאני הולכת עם פיאה ובטח יש לי משהו (כמובן מסכנה..) היתה לי פיאה טיבעית, היקרה ביותר, זה הסריח והייתי צריכה לסדר אותה כל שבוע.. אבל בעלי לא רצה שהשכנים ידעו שאני חולה..ובכלל אנשים..וכיבדתי את רצונו, וסבלתי כפול..ובכל פעם שהייתי חובשת אותה הייתי מתעצבנת, בכל פעם שהייתי מורידה אותה, היה מתחשק לי להקיא. היום הייתי שמה _ _ _ על כולם והולכת עם כובע מדליק או משהו כזה..גם ככה אני סובלת אז כבר לא אכפת לי..

kokoLoco21

New member
עד כדי כך...:/

ממש סבל עם פיאה..? כי אני אחת שיכולה לסבול הרבה בשביל המראה החיצוני שלי ואין בעייה לחפוף את הפאה אם היא מסריחה:/ פשוט אני נראת כמו גבר עם שיער קצוץ:((

למעלה