טדאאאםםםם

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
טדאאאםםםם../images/Emo6.gif

למרות התקוות ולמרות המשאלות, כן חזרתי, ואני בריא ושלם. הייתי עסוק עד מעל הראש בשבוע האחרון, וכשאני אומר מעל הראש אני מתכוון למלוא מובן המילה. הפקתי סרט כחול שבו הושפלו נשים והוצגו כאובייקטים מיניים ללא כבוד. קיצצתי בקצבאות הנכים עד לרמת לקיחת צמיגי גלגלי הכסא מתוך טענה של מותרות ופינוק. סגרתי את בתי החולים בפני החולים בטענה של חוסר תקציב והתחזות למסכנים. הרמתי פרוייקט בעזרת המשטרה ומשטרת ההגירה נגד קבצני הרחוב, והעברתי אותם למגורים ולינה בבורות סיד בדרום הארץ. דרסתי בטעות 3 ילדים...כל השאר היה במודע. דירדרתי אמהות חד הוריות לעבודה בזנות כדי להביא אוכל לילדיהן שסולקו מבתי הספר בטענה שלא שילמו "דמי שכפול". דאגתי להסעה לשני מחבלים מתאבדים שרצו טרמפ למרכז הארץ....ועוד אחד שכב בבגז'. מנעתי אונס בכך שהתאפקתי כשראיתי 2 נשים ממש מגרות....בכל השאר יצרי גבר עליי. והיום קינחתי במעשה קונדס,עם חבר טוב שלי זאב, שלמען האמת התקשורת קצת הוציאה מפרופורציות ועשתה מזה ארוע היום, דרך אגב חברים אמרו לי שזה ממש לא במקום, אבל חשבתי שהם צוחקים כי הם מכירים את המשפט הזה מהפורום הנ"ל. ולאחר ההתנצלות והפגנת סבלי לנוכח רחמי ליבכם, שאני בטוח שליבכם לא מכיר מושג כזה "רחמים", אני שואל, אם הייתם במקומי, היה לכם זמן לכתוב באינטרנט?

אנבלrh

New member
רגע...חזרת?../images/Emo12.gif

מה אומר..לא היית? זה נחמד ויפה, גם אני חזרתי אחרי יום ארוך בו יצא לי לתהות מהי הדרך הזולה ביותר להקבר. אחרי ששמעתי מחירים...הגעתי למסקנה שאני מעדיפה להתאדות בפיגוע בגיל 90+ ככה בהפתעה בלי שאני ארגיש. 15 אלף דולר לחלקת אדמה?????? ועוד בטבריה???
טפי!!! אני יורדת מהארץ יומיים לפני מותי, שם יותר זול.

el presidente

New member
../images/Emo6.gif אבויה...לא משאיר אותנו פה לבד!

כבר חילקנו תפקידים להשתלטות עוינת על הפורום.... מה לאדון.....ארון עץ או תכריכים ?

M.Z

New member
שוב פעם מרד גטו וארשה?

לא למדתם מהפעם הקודמת? לכו קצת לקיבוץ "יד מרדכי" לפני שאתם עושים משהו ותראו איך נגמרו שם הדברים, ודרך אגב, כל סיפורי הגבורה לא עזרו לו לעבור את המלחמה ההיא בשלום..... ותחשבו על זה...

למעלה