אמא של שירה היחידה
New member
טדאאאם!-מכניסים את מאסטר שף למטבח הפרטי 2
המנה שהכי הרשימה אותי בפרק של יום רביעי,היתה עוגת הסנדויץ.
אפשר למצוא כאן את המתכון :
http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-masterchef/Recipe-3aa29bdbfd26341006.htm
הכנתם מנה כלשהיא מהתוכנית? (לאו דווקא מהעונה הנוכחית,אפשר גם מעונות קודמות)
ספרו לנו איך יצא, טוויסטים שהכנסתם לשיפור,ואם יש תמונה- בבקשה צרפו.
מזל טוב לשופט רושפלד,להולדת הבן!.
תינוקות,כידוע,זה הדבר הכי רחוק מגורמה. הם מכניסים הכל הכל לפה.
כשמדברים על 'בצק לפעוטות',לא מתכוונים לשמרים,או פריך,או עלים.
לרגל האירוע,הנה מתכון קצרצר של בצק משחק לתינוקות. מכיל שפע של מלח,שמתפקד כאן כחומר משמר,וגם כדוחה טעם- במקרה שהפעוט ינסה לטעום מהבצק,המליחות תמנע ממנו להחליט שהבצק הוא מאכל תאווה.
מערבבים קמח ומים ומוסיפים המון מלח וקצת שמן. חצי קילו קמח ומים וחצי כוס מלח. ושמן תוסיפו בהדרגה עד שהבצק עם מעט שמן יהיה רך ונעים ללישה.
הכמויות אינן מדויקות אבסולוטית,כי כל קמח צריך קצת פחות או קצת יותר נוזלים,וכי גם תנאי הלחות באויר באותו רגע יכולים לשנות קצת . כמובן שאם יוצא דביק,
חייבים להוסיף קצת קמח.
ליתר בטחון,אם מדובר בפעוט צעיר,(אני מקווה להכין היום את הבצק הנ'ל,עבור תינוק בן שנה )-השארו קרוב אליו כשהוא משחק בבצק,לוודא שהוא לא מנסה בכל זאת לבלוע חתיכות גדולות ממנו.
אני מנחשת שרושפלד עסוק מאוד בימים אלה- בהכנת התפריט לקייטרינג של הברית
בברכת בתיאבון לכולכם.
המנה שהכי הרשימה אותי בפרק של יום רביעי,היתה עוגת הסנדויץ.
אפשר למצוא כאן את המתכון :
http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-masterchef/Recipe-3aa29bdbfd26341006.htm
הכנתם מנה כלשהיא מהתוכנית? (לאו דווקא מהעונה הנוכחית,אפשר גם מעונות קודמות)
ספרו לנו איך יצא, טוויסטים שהכנסתם לשיפור,ואם יש תמונה- בבקשה צרפו.
מזל טוב לשופט רושפלד,להולדת הבן!.
תינוקות,כידוע,זה הדבר הכי רחוק מגורמה. הם מכניסים הכל הכל לפה.
כשמדברים על 'בצק לפעוטות',לא מתכוונים לשמרים,או פריך,או עלים.
לרגל האירוע,הנה מתכון קצרצר של בצק משחק לתינוקות. מכיל שפע של מלח,שמתפקד כאן כחומר משמר,וגם כדוחה טעם- במקרה שהפעוט ינסה לטעום מהבצק,המליחות תמנע ממנו להחליט שהבצק הוא מאכל תאווה.
מערבבים קמח ומים ומוסיפים המון מלח וקצת שמן. חצי קילו קמח ומים וחצי כוס מלח. ושמן תוסיפו בהדרגה עד שהבצק עם מעט שמן יהיה רך ונעים ללישה.
הכמויות אינן מדויקות אבסולוטית,כי כל קמח צריך קצת פחות או קצת יותר נוזלים,וכי גם תנאי הלחות באויר באותו רגע יכולים לשנות קצת . כמובן שאם יוצא דביק,
חייבים להוסיף קצת קמח.
ליתר בטחון,אם מדובר בפעוט צעיר,(אני מקווה להכין היום את הבצק הנ'ל,עבור תינוק בן שנה )-השארו קרוב אליו כשהוא משחק בבצק,לוודא שהוא לא מנסה בכל זאת לבלוע חתיכות גדולות ממנו.
אני מנחשת שרושפלד עסוק מאוד בימים אלה- בהכנת התפריט לקייטרינג של הברית
בברכת בתיאבון לכולכם.