טדי קולק נפטר הבוקר והוא בן 95

טדי קולק נפטר הבוקר והוא בן 95

למרות שהוא היה במצב סביר כמעט עד יומו האחרון, הבנתי שכבר לפני כמה חודשים הוא כבר היה במצב ירוד יותר. אבל אני חייבת להצדיע כאן לאיש שעשה הכי הרבה בשביל עירי האהובה - ירושלים. הוא היה ראש העיריה הכי טוב שאפשר ולצער כולנו, אין, לא היה וכנראה לא יהיה כזה ראש עיריה.

קורנית

New member
מצטרפת

הוא לא היה סתם ראש עיריה, אלא באמת ראש העיר ירושלים.

ענתי44

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

היה באמת איש אשכולות. מדור שהאמין בשליחות ציבורית. וכמו שספדו לו היום " טדי היה ירושלים וירושלים היתה טדי". אני אוהבת מאוד מאוד לשיר אבל אני זייפנית איומה. ותמיד שרתי בלב כי התביישתי. כשאמא חלתה היא אהבה שאני שרה לה ואני התביישתי, ואז ראיתי בטלוויזיה את טדי, מתראיין ומדבר על הזיוף שלו, ושר מכל הלב ובזיוף צורם את "ירושלים של זהב" וזה ריגש אותי עד דמעות ומאותו יום אני שרה בזיוף ובשמחה ובלי לעשות חשבון לאף אחד.

zs1957

New member
טדי קולק האגדי

"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא?" טדי קולק יזכר כראש העיר המיתולגי של ירושלים.אדם מיוחד צנוע, איש עבודה,דאג ופיתח רבות את העיר, דאג לדו קיום בין חרדים לחילוניים בין מוסלמים יהודים ונוצרים. לכן גם זכה לאריכות ימים בגלל פעילות הרבה. הוא כל הזמן הפעיל את המוח שלו.הוא נפטר בביתו ואין מתנה טובה יותר ממות בבית. יהי זכרו ברוך. זהבה שחם

למעלה