טהטה!

Saint Jane

New member
טהטה!

מכיוון שיש לנו פורום מקסים, מצחיק, אינטיליגנטי ומשעשע... צריך לפרסם אותו. |-B אז תהיו נחמדים ותתקעו בחתימה שלכם משפט שנון ומצחיק שיזמין אנשים להיכנס. [אלוהים סיימה את דבריה]

EdisonGirl

New member
בוא נראה מה אפשר להמציא עם הספרות >

1427.. וול, איך הולך התרגיל הזה? מופיעים לפניך הספרות 1,4,2,7. היעזר בפעולות החשבון כדי להגיע למספר 100 בדרך הקצרה ביותר. קשה? בפורום 1427 עושים את'זה יומיום..
(אם למישהו יש ת'נוסח האמיתי של השאלה, זה מאוד יעזור.. אני כבר שכחתי אותו..)

Saint Jane

New member
כן, אבל זה צריך להיות קצר וקולע...

אולי אפשר להשתמש בחידה הזאת לפרסום בהודעות, לא בחתימה... חוץ מזה, חלקנו לא חנונים בצורה הזאת... ולא מדברים פה על מתמטיקה ומדע, אז צריך למצוא את הנוסח שמתאים לאופי שהפורום כבר הצליח לקבל בכמה ימים שהוא פעיל... [כמה ימים, נכון?
] אולי... יש לנו פה 1427 אייקונים וירטואליים! כי בכל מקרה מי שלא מבין מה זה אייקון אין לו מה לחפש בפורום הזה, וזה ימשיך את אלו שכן יודעים מה זה.

Saint Jane

New member
אוי, זה יכול להתבטא כ|אייקון|...

אולי... יש לנו פה 1427 כנסי אייקון וירטואלים בשנה!

EdisonGirl

New member
אבל גם זה לא לגמרי משקף..

לא כולם כאן מתעניינים עד כדי כך במד"ב.. (חוצמיזה, גם אני לא ממש הכרתי קודם את אייקון..) אולי.. אממ.. בכיתה שלך היה רק 1 כזה, כאן יש 1427. או- 1427 חנונים לא טועים.. או- 1427- כי משמעות החיים טמונה כאן.. (42..)

Saint Jane

New member
אייקון זה כיף. בלי להיכנס להרצאות.

אני טוענת שבאייקון מתכננים להשתלט על העולם. הראשון נחמד! וגם השני... אפשר ככה: 1427 - כי משמעות החיים טמונה כאן.

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gifעכשיו נשאר לשמוע מה היתר חושבים

מעולם לא יצא לי להיות באייקון
.. מה עושים שם (כלומר, למה זה כיף)?

Red Sun

New member
אבל לא היה לנו מאסט בי סקסי באייקון

. מצד שני, היה לנו מאסט קוקטייל...

Red Sun

New member
אבל,../images/Emo103.gif

אנחנו נקנינו את המאסט קוקטייל מהכסף שהתרמנו לטלי.

Science Fiction

New member
... על ידי התמכרות לפאנטה ../images/Emo119.gif

שואקטה... זה הכל מעגל אכזרי של טמטום
.

מגיעים, משחקים Fluxx,

Grave Robbers From Outer Space, Settlers of Cattan, גו, ומשחקי תפקידים עם החבר'ה.ואם מעניין אותך מד"ב אפשר גם לשמוע הרצאות ולקנות מגוון מוצרים(מספרים משומשים- באייקון אני קונה אספקה חצי שנתית, עד לסיכות של הrangers מבאבילון 5 ועד בכלל)

מה פתאום?

העיקר באייקון זה האנשים... פוגשים אנשים חכמים ומגניבים שכיף לדבר איתם על הכל מפיזיקה עד לפילוסופיה של הרעים והטובים בסדרות שונות ואתיקה באופן כללי ועד לכפיות כשרות לפסח

למעלה