טה טה טה דאאאאאאם!!!!!!!!

ט ל i i ש

New member
טה טה טה דאאאאאאם!!!!!!!!

אני ויולי חייברנו לכם שאלון!!!! ואני עונה עליו עכשיו... 1))שם:טל 2)גיל: 14.8 3)אזור מגורימ:המרכז 4)מזל:בתולה 5)צבע שיער:חום 6)צבע עניים:ירוק 7)גובה +משקל הערה:נא לא לשקר!!!: 1.68 48 8)מה את לובשת כרגע:באגיז וחולצה שחורה צמידי ניטים ואולסטאר.. 9)העדפות מנייות-בנים.. 10)מה עדיפ מקדונלדס \ בורגרנצ'-מקדולנס 11)שיר שמתנגן ברקע:Saliva - Rest In Pieces 12)צבע אהוב:שחור\כחול 13)שחקן אהוב:שכחתי את השם שלווווווווו 14)שחקנית אהובה:גוליה רוברטס אנגלינה גולי 15)סרט אהוב:ארמון של סורגים 16)סדרה אהובה:מופע שנות השבעים\חברים 17)אובססיה:יש לי יותר מידי 18)מה תיקח\י לאי בודד:פרדי פריז גוניור... 19)מה תעשה כשתתיהיה גדול:פסיכולוגית 20)אוכל:פירה ושניצל 21)שתיה:ויטמינציק!! 22)חיה:פרה!! 23)חברת פאלפון:סלקום 24)בתול\ה:כן!!!! 25)עם מי אתה מתכתב מבפורום הרבה...:דרור יולי לאה ניצי אוראל רותם גל

aYaLoLy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo168.gifאני../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif

שמ: אילה\יולי גיל: 14 וחצי איזור מגורימ: ת"א מזל: קשת צב שיער: חומ עיניימ: ירוקות גובה+משקל: גובה: 1.66 משקל: 48 מה את לובשת כרגע?: פיג'מה P: העדפות מיניות: גמלימ.... סתמ .. בנימ מקדונלדס\בורגרראנצ: מקדונלדס שיר שמתנגנ ברקע: just that good -TC צבע אהוב: שחור, תכלת, אדומ. שחקנ אהוב: שיינ ווסט, ברוס ויליס שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, קתרינ זיטה ג'ונס סרט אהופ: ארמגדונ. סדרה אהופה: שנות ה70 חברימ סמולוויל. אובססיה: הפסקתי לספור. אי בודד: דיסקמנ. מה אעשה שאהיה גדולה?: שחקנית. אוכל: פירה+שניצל+כל מה שקשור לשוקולד, שתיה: דיאט קולה, קפה. חיה: גמל חברת פלאפונ: אורנג' בתולה: yep!!!!!!!!! עמיתימ בפורומ: לאה טל ניצנ צליל. סיימתייייייייייייייי

aYaLoLy

New member
אניייייייייי

שמ: אילה\יולי גיל: 14 וחצי איזור מגורימ: ת"א מזל: קשת צב שיער: חומ עיניימ: ירוקות גובה+משקל: גובה: 1.66 משקל: 48 מה את לובשת כרגע?: פיג'מה P: העדפות מיניות: גמלימ.... סתמ .. בנימ מקדונלדס\בורגרראנצ: מקדונלדס שיר שמתנגנ ברקע: just that good -TC צבע אהוב: שחור, תכלת, אדומ. שחקנ אהוב: שיינ ווסט, ברוס ויליס, בנ אפלק וג'וש הארטנט שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, קתרינ זיטה ג'ונס סרט אהופ: ארמגדונ ופרל הארבור. סדרה אהופה: שנות ה70 חברימ סמולוויל. אובססיה: הפסקתי לספור. אי בודד: דיסקמנ וטלוויזיה - חיחי לשנות ה70... ולחברימ מה אעשה שאהיה גדולה?: שחקנית. אוכל: פירה+שניצל+כל מה שקשור לשוקולד, שתיה: דיאט קולה, קפה. חיה: גמל חברת פלאפונ: אורנג' בתולה: yep!!!!!!!!! עמיתימ בפורומ: לאה טל ניצנ צליל.

Charmed 4ever.

New member
Meeeee! ../images/Emo54.gif

שמ: ניצן
. גיל:עוד חודש וקצת 15. אזור מגורימ:מרכז, הוד השרון. מזל: תאומים! רולז!!! צבע שיער: שטיני לכיוון הבלונד
. צבע עיניים: כחול - איי וויש, חום. גובה+משקל: גובה- 1.60 מטר. משקל- הייתם מתים, סורי. לובשת כרגע: ג'ינס עם כוכבים מודבקים של פוקס וחולצה מTNT עם דקלים. ואם הייתי עונה על זה לפני שאמא ביקשה שאלך למכולת (שלא אכלה אותי. והמבין יבין.) זה היה פיג'מה. העדפות מיניות: בנים! מה עדיף מקדונלדס או בורגראנץ': מק. שיר שמתנגן ברקע: היהודים - עכשיו את. יש לי רשימה ארוכה נורא, ועכשיו שמתי את עכשיו את כי נדבקתי אליו אתמול. הרשימה שלי היא פופ, רוק קל, רוק ישראלי, שירי זיכרון בעברית, שירי דיסני וכמה קטעי דיבור מ"מופע שנות ה70". צבע אהוב: ורוד, סגול ושחור. שחקן אהוב: ג'וליאן מקמהון, ג'רי אוקונל, אליז'ה ווד, טופר גרייס ויו גרנט (כולם נבחרו בגלל שהם שחקנים טובים, לא קשור למראה, למרות שחוץ מג'וליאן כולם שקסיים!) שחקנית אהובה: הולי מארי קומבס, רוז מקגואן, ג'וליה רוברטס, ניקול קידמן וסנדרה בולוק. סרט אהוב: ה"פ, שר הטבעות, קסם מעשי, סיפורו של אלוף וארמגדון. סדרה אהובה: מכושפות, שנות ה70(אריקקקק) וסמולוויל. אובססיה: כמו שאח שלי אמר - טו מאץ'! מה אקח לאי-בודד: הממ... את הבית שלי עם כל הנוכחים בו. מה אעשה כשאהיה גדולה: שחקנית. אוכל: יההה זה קשה! שוקולד Rieses של הרשי, מרק עגבניות עם אורז ו... גלידה בטעם יוגורט. שתיה: מים! חיה: פרפרים וחיפושיות משה רבינו כל עוד הם לא נוגעים בי, פרות, דולפינים וג'ירפות. חברת פלאפון: אורנג'. בתול\ה: דאא. עם מי מתכתבת מהפורום: דרור, איתמר, טל, יולי, לאושית, יעל ושירי. זהו!

Queeny

New member
אני...../images/Emo41.gif

1))שם:שירי 2)גיל:13.10 3)אזור מגורימ:המרכז 4)מזל:סרטן 5)צבע שיער:חום 6)צבע עניים:אגוז. 7)גובה +משקל:1.63 ואין לי מושג... אני מניחה בין 40 ל45 8)מה את לובשת כרגע:טרנינג, סווטשירט ענק צהוב ומגעיל (חולצה מתחת כמובן) ונעלי בית. 9)העדפות מנייות: אורי!!! )מה עדיפ מקדונלדס \ בורגרנצ': שום דבר... אני מוזרה! אני אוהבת צ'יפס של בורגרצ', נאגטס של מקדונלדס, רוטב חמוץ מתוק של בורגר קינג, קטשופ של בורגר ראנצ' (זה של אסם) ורוטב ברביקיו של מקדונלדס!!!! 11)שיר שמתנגן ברקע:כלום! צבע אהוב:ורוד פייג'י! 13)שחקן אהוב:פרדי פרינז' ג'וניור 14)שחקנית אהובה:רוז מקגואן והולי מרי קומבס 15)סרט אהוב:הנסיכה הקסומה והאדסון הוק. 16)סדרה אהובה:מכושפות וחברים. 17)אובססיה:כרגע:ורוד... 18)מה תיקח\י לאי בודד:פלאפון... 19)מה תעשה כשתתיהיה גדול:שף 20)אוכל:סטיקים ועוגות מוס.... 21)שתיה: מים 22)חיה:כלב 23)חברת פאלפון:אורנג' 24)בתול\ה:כן!!!! 25)עם מי אתה מתכתב מבפורום הרבה...: ניץ.

adi u

New member
חזרתייייי!והתגעגעתי אליכם..ורק תדעו

שאני נפגעתי... השארתם אותי מחוץ למשפחה!(אני מרגישה לא שייכת עכשיו! אה...השאלון..כן. ))שם:עדי 2)גיל:16 3)אזור מגורימ:גוש דן 4)מזל:טלה 5)צבע שיער:חום 6)צבע עניים:חום 7)גובה +משקל: 1.74 74(באסה!) 8)מה את לובשת כרגע:פיג'מהמה... 9)העדפות מנייות-בנים בהחלט 10)מה עדיפ מקדונלדס \ בורגרנצ'- דולנס 11)שיר שמתנגן ברקע:משינה-דני 12)צבע אהוב:שחור סגול וכחול 13)שחקן אהוב: גים קארי 14)שחקנית אהובה:אין לי משהו מוגדר 15)סרט אהוב:שר הטבעות 16)סדרה אהובה:בעבר-ערפדים הדור הבא 17)אובססיה:בזמן האחרון האובססיה של לדרקונים התחזקה...אבל יש לי מלאאאאא אובססיות 18)מה תיקח\י לאי בודד:מחשב... 19)מה תעשה כשתתיהיה גדול:פסיכית...בעצם אני כבר...סביר להניח משהו שקשור במחשבים תכנות או חומרה משהו 20)אוכל:פיצה
21)שתיה:פאנטה(בטרוף שלנו) 22)חיה:כלב
23)חברת פאלפון:אורנג'
24)בתול\ה:אמרתי אני טלה(מהלא מבינים...) כן אכן בתולה 25)עם מי אתה מתכתב מבפורום הרבה...:אירנה לאה ודרור

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

שם:דרור גיל: 15 ושבעה חודשים אזור מגורים: המרכז מזל:בתולה צבע שיער:חום צבע עניים:חום גובה +משקל: 1.77, משקל לא ידוע מה את לובשת כרגע: המממ חולצה שחורה (כתמיד) של פוקס ומכנסיים אפורים(/ות
) וצמר גפן באוזן (נו
יש לי דלקת
) העדפות מיניות: שניה, אם אני הומו אתם חושבים שאני אפתח עכשיו בפניכם
אז גם אם אני אומר סטרייט יכול להיות שזה לא נכון... בכל מקרה, אני סטרייט
מה עדיפ מקדונלדס \ בורגרנצ'-מקדולנס שיר שמתנגן ברקע: Finch- Letters to you צבע אהוב:שחור וטורקיז נוטה לכחול מטאלי שחקן אהוב: אדם סנדלר ובן סטילר שחקנית אהובה:גוליה רוברטס סרט אהוב: לשמור אמונים סדרה אהובה: הכי גאים שיש/ פרובידנס אובססיה: מוסיקה, והממממ לתקן שגיאות בלשון
מה תיקח\י לאי בודד: דיסקמן, דיסקים, ומישהי שאפשר לדבר איתה
מה תעשה כשתתיהיה גדול: זמר/ מלחין/ נגן
אוכל: המממממממממ שתיה: הייתי אומר קולה, אבל בגלל שלא שתיתי קולה כבר איזה חודש, אז מים
חיה: נמר חברת פאלפון:פלאפון בתול\ה: אמת עם מי אתה מתכתב מבפורום הרבה...: הממממ ניצן, אירנה ומעיני

Chandler Rulz

New member
תורי:

1))שם:איגור 2)גיל: 16 ו3 שבועות ושלושה ימים 3)אזור מגורים: מרכז, בת-ים 4)מזל:טלה 5)צבע שיער: שטני 6)צבע עניים:חום 7)גובה +משקל הערה:נא לא לשקר!!!: 1.75, 71ק"ג 8)מה את לובשת כרגע:מכנסיים של בית כאלה, וחולצה של "מנהיגות זו שליחות" שקיבלתי בסמינר חנוכה (גם לעדי יש..) 9)העדפות מנייות:בנות, אלא אם כן הוא ממש שווה... 10)מה עדיפ מקדונלדס \ בורגרנצ':בורגראנצ', ברוררררר! 11)שיר שמתנגן ברקע:Clash - London Calling 12)צבע אהוב:כחול ושחור 13)שחקן אהוב:ברוס וויליס 14)שחקנית אהובה:הלן האנט ("טויסטר", "הכי טוב שיש", "משתעגים מאהבה") 15)סרט אהוב:יש מלא, אחד מהם: "הסיפור שאינו נגמר" 16)סדרה אהובה:חברים, וכל שאר הסיטקומים+מכושפות 17)אובססיה:"חברים"
18)מה תיקח\י לאי בודד:את החברים (האמיתיים..) שלי 19)מה תעשה כשתתיהיה גדול:בוגר יותר 20)אוכל:כן, תודה. 21)שתיה:אה.. מים... שיהיו רותחים.. וגם שקית תה, עם אפשר.. ו.. כמובן, רק אם אפשר, שתיים וחצי סוכר.. תודה
22)חיה:בבית אין, אבל אם כבר, אז כלב.. 23)חברת פאלפון:אורנג' 24)בתול\ה:כן 25)עם מי אתה מתכתב מבפורום הרבה...:דרור (שלא רשם אותי, מניאק
), ועדי (טוב, יותר מדבר מילים.. אבל זה נחשב, לא?)

Drorrrrrr

New member
שתיים וחצי סוכר ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

למההההההההההה
איכככככססססססססססססס זה מתוק מדיייייייייייייייי
כפית סוכר זה מתוק לי מדי, אז שתיים וחצי
אגב, זה אמור להיות שתי כפיות וחצי סוכר

adi u

New member
אה...........

ככה מסגירים איך נראה הארון שלי?! ואתה אדוני לא נחשב למשהו מהפורום..זה מהבית ספר..איפה פגשת אותי קודם...גאון

elknetld2kil

New member
עכשיו אני

שם: איתן גיל: 19.3945205 אזור מגורים: עמק בית שאן מזל: גדי (סוקניק) צבע שיער: כתום צבע עיניים: תכלת גובה ומשקל: 1.86 והמשקל חסוי בהחלט מה אתה לובש כרגע: תחתונים ומשקפיים העדפות מינייות: בנות מקדונלדס או בורגראנץ': בתור אמריקאי אני מחוייב לאפשרות הראשונה שיר שמתנגן ברקע: Cold - Remedy צבע אהוב: שחור וירוק שחקן אהוב: מייקל ג'ורדן (סתם... התשובה: אדם סנדלר, אוון וילסון ובן סטילר) שחקנית אהובה: ג'נה ג'יימסון (מי שלא מכיר אותה שיעביר חיפוש בגוגל) סרט אהוב: וויל האנטינג סדרה אהובה: סמולוויל וחברים אובססיה: יש לי אובססיה לג'נה ג'יימסון בזמן האחרון מה תיקח לאי בודד: מחשב עם אינטרנט ומקרר מה תעשה שתהיה גדול: אני מתכנן על משהו בעשסקי המוסיקה (אולי כתב או משהו ברדיו או בחרת תקליטים) אוכל: כל דבר שיש בו יותר מ200 קלוריות למנה שתייה: ד"ר פפר (משקה אמריקאי מדהים) סלולרי: סלקום בתול\ה: לא יכול להגיד...

aYaLoLy

New member
טעותתתת חמורה!!!! ../images/Emo85.gif

שחקנ אהופ: בנ אפלק וג'וש הארטנט!!!! מושלמימ שלי!!

Chandler Rulz

New member
עברתי שוב על התשובות, לראות מה

לעזאזל גרם לך לרצות דבר כזה... סתם!! בבקשה: 100628304

taltal girl

New member
קבלו../images/Emo26.gif ../images/Emo25.gif

))שם:צליל 2)גיל:12 וחצי פלוס איזה שבועיים
3)אזור מגורימ:דרום. 4)מזל:עקרב 5)צבע שיער:שאטני 6)צבע עניים:ירוק 7)גובה +משקל:אין לי מושג... 8)מה את לובשת כרגע:פיז'מה
אדומה עם דובים לבנים. 9)העדפות מינייות-אממ, בנים. 10)מה עדיפ מקדונלדס \ בורגרנצ'-לא זה ולא זה. 11)שיר שמתנגן ברקע:Tha one-the calling
12)צבע אהוב:אדום חזזק. 13)שחקן אהוב:יו גראנט.
14)שחקנית אהובה:סנדרה בולוק וג'וליה רוברטס. 15)סרט אהוב:רווק פלוס ילד ושבועיים מראש. 16)סדרה אהובה:אמממ... לוידעת
17)אובססיה:לא בטוחה
18)מה תיקח\י לאי בודד:אמממ... פלאפון. 19)מה תעשה כשתתיהיה גדול:שחקנית תאטרון. 20)אוכל:אממ, פרנצ'טוסט. 21)שתיה:מיץ תפוחים או אגסים
22)חיה:
23)חברת פאלפון:אורנג'. 24)בתול\ה:יאפ... 25)עם מי אתה מתכתב מבפורום הרבה...:לא הבנתי

TCgirl

New member
../images/Emo19.gif

1) שם: אירנה 2) גיל: 15 ו-5 חודשים 3) אזור מגורים: מודיעין 4) מזל: קשת 5) צבע שיער: משהו בין בלונד לחום 6) צבע עיניים: כחולות עם טיפה אפור 7) גובה+משקל: 1.63 , 47 8) מה את לובשת כרגע: ג'ינס וחולצה סגולה בהירה 9) העדפות מיניות: בנים 10) מקדונלדס/בורגרנץ': מקדונלדס 11) שור שמתנגן ברקע: Saliva - Bleed For Me 12) צבע אהוב: לבן, כל הגוונים של הכחול 13) שחקן אהוב: יו גראנט, בן אפלק, פרדי פרינז ג'וניור 14) שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, קמרון דיאז 15) סרט אהוב: פרל הארבור 16) סדרה אהובה: מופע שנות ה-70, סמולוויל, בנות גילמור 17) אובססיה: The Calling ועוד כמה, שאני לא אפרט...
18) מה תיקחי לאי בודד: מחשב שמחובר לאינטרנט
19) מה תעשי כשתהיי גדולה: אני עדיין מתלבטת... 20) אוכל: ספגטי 21) שתיה: מוקה (של יטבתה) 22) חיה: דרקון וינשוף
23) חברת פלאפון: אורנג' 24) בתול/ה: כן 25) עם מי את מתכתבת בפורום הרבה: דרור, טל, עדי...

למעלה