טה טה טה טאם!!!!!

i love bry!!!

New member
טה טה טה טאם!!!!!

הנני מכריזה על עצמי כ... no longer a west fan!!!! כן כן.. שמעתם טוב.. (ניקי מאמי.. לא להרוג אותי פליייייייז) הלהקה לגביי מיצתה את עצמה! הם כבר לא מעניינים והאמת.. שהם כבר לא נראים כל כך טוב (לא שאי פעם הם היו) חוץ מניקי אולי.. שנהפך בן רגע (גילוח השיער) לכוסון! אבל מה לעשות זה כבר לא מספיק.. כי גם השירים שלהם מדרדרים מרגע לרגע.. good day to you all!

shane wife

New member
אז את אף פעם לא היית....

מעריצה אמיתית! אני מוכרחה להודות שגם אצלי האהבה אליהם התחילה להתדרדר אבל ברגע ששמעתי את השירים החדשים וראיתי את הקליפ החדש הכל נדלק מחדש!!!!!!!!!!!! ואני חושבת שלכל המעריצות האמיתיות של ווסט זה קרה.... (אני לא מצפה לתגובה ממך שתספרי לי למה את כבר לא מעריצה שלהם ולמה היית מעריצה אמיתית.... תכסחי לי ת´שטויות!) והדיסק החדש שלהם מ-ה-מ-ם!!!!!! והכי טוב שלהם עד עכשיו! אבל אני מודה שלבחור להוציא את השיר QUEEN OF MY HEART כסינגל ראשון בגלל שיש שירים יפים יותר בדיסק.... אבל זה לא אומר שהם "לא מעניינים" כי יש להם שירים מדהימים! והם עצמם מדהימים!!!!!! אבל תעשי מה שאת רוצה.... מה אני כבר יכולה לעשות...

i love bry!!!

New member
חחחח...

בעיות? כן! מזה האובססיביות הזאת??? גם קודם לא הייתי ככה..

ניקי בי

New member
אני חייבת להגיד לך שזו בעיה שלך....

מותק, אם אהבת אי פעם בחיים שלך, לא את ווסטלייף עצמם, אלא את השירים שלהם, ואהבת באמת, ואת אומרת דברים כאלו, אז את צריכה עזרה..ודחוף!!! הלהקה לא מיצתה את עצמה, כמו שאת עוטנת, אלא (מבזק חדשות!) הם רק בתחילת הדרך, ויש להם עוד הרבה דברים טובים להציע..אז שקט! אני מניחה שאת לא יכולה להגיד שהשירים שלהם מתדרדרים מרגע לרגע, כי מותק, לפי מה שידוע לי, אתמול, ראינו ב י ח ד את הקליפ בטלויזיה ואת נראית כמו מישהי שראתהזהב מול העיניים!! אז תחשבי שוב, לפני שאת מתחילה להחליף את מצבי הרוח שלך.... ואל תשכחי שאת נמצאת בפורום ווסטלייף, וכולנו פה מוכנות רק להגן על הלהקה הזאת אז...פשוט שקט.

מה כבר אפשר לומר.....

ניקי בי אמרה הכול!!!!!! אחלה של תשובה לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר....... אההההה ול-"i love bry" אני מניעחה שעכשיו תשני את השם שלך נכון? כי את כבר לא:"לוב ברי" נו באמת כאילו שאי-פעם באמת אהבת אותו זה היה רק הצגות!!!!!!!!! כי מי שמוכן ככה סתם להגיד:"נימאס לי" ועוד שפעם הוא "ממש אהב" ועוד לבוא לפורום של ווסטלייף ולומר כאלה דברים...... פשוט גועלי מצידך...... ועוד משהו מותק, ווסטלייף לא מיצו את עצמם והם לא בסוף הדרך- אלה את!!!! כלומר, מה את חושבת שאם את לא מעריצה יותר את ווסטלייף זה אומר שזהו זה??????? יש עוד הרבה מאוד מעריצות של ווסטלייף (מעריצות אמיתיות בלב ובנשמה!!!!!) לווסטלייף יש עוד מלא מעריצות, ותאמיני לי מספיק מעריצות כדי להמשיך בדבר המקסים הזה שהם עושים!!!!!!!! אז........ את "פרשת" אבל יש עוד מעריצות אחרות מותק!!!!!!!!!!! שתודה לאל את לא היחידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל, חבל שלא אני ולא אף אחד אחר יכולים לשכנע אותך כי האהבה של ווסטלייף לא תבוא בכוח!!!!!!!!!!! תאמיני לי אם היה לי הכוח לשנות כול מישהו שטועה בארץ הזאת........... אז זה היה יכול ליהיות מקום הרבה יותר טוב- אבל אין לי ת´כוח....... והמבין - יבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שאחרי כמה זמן הם יחסרו לך ואז אולי תביני את משמעות המילה "להעריץ" בפעם הראשונה בחייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת..........

Nickys babe!!

New member
צודקות!! אין לי הרבה מה להוסיף.....

חוץ מזה שאין דבר כזה no longer a westlife fan..... ברגע שאתה אוהב מישהו..... אתה אוהב אותו גם בתקופות הטובות וגם בתקופות הפחות טובות..... ואם את לא מסוגלת למשוך את ההערצה שלך למשך חודש שהם לא הוציאו שיר..... אז כנראה שאף פעם לא היית מעריצההההה!! הדיסק החדש מ-ע-ו-ל-ה!!!!! והשירים פה פשוט מדהימים..... אני מניחה שבכלל לא טרחת לשמוע אותו כי אז לא היית אומרת שהם מיצו את עצמם!! יש לאנשים האלה עוד כ"כ הרבה מה לתת...... רציתי להגיד שאת צריכה להחליף את השם שלך ל" הבוגדת " אבל אי אפשר לבגוד במשהו שבעתם אף פעם לא היית שלם איתו..... ות´אמת..... זה שלא הערצת את ווסטלייף זה הפסד שלךךךךךךךך!!!!! כי אני לא יכולה לחשוב על מישהו טוב יותר להעריץ.....

Uptown_Girl

New member
תקשיבו...

אני אישית כן מעריצה של ווסטלייף, מאז ומעולם ועדיין... אבל אני חושבת שאתן צריכות לעזוב אותה בשקט. היא הייתה מעריצה, עכשיו היא לא, טוב, אז מה? זה משפיע עליכן? רדו ממנה...שלא תאהב אותם, שתשנא אותם...מה אכפת לכם? זה כן הגיוני...זה קורה לאנשים שהם מעריצים מישהו ומפסיקים...אתן מתנהגות כאילו היא רצחה מישהו! לילדה שרשמה את ההודעה הראשונה- לדעתי חבל כי הם באמת אחלה להקה, וכמו שמישהי אמרה, ההפסד כולו שלך...אבל...טוב שיהיה... -ליאור-

Nickys babe!!

New member
ליאור..... בכללי את צודקת!!

אבל...... כמו שאמרת..... בכללי לא צריך להיות לנו אכפת...... אבל אם היא לא רצתה שנגיב..... למה היא רשמה את זההההה!? ונניח שהיא כן רצתה שנגיב..... אז מה היא רצתה שנגיד לה?! כל הכבוד?! היא ידעה שאלו יהיו התגובות!! וחוץ מזה..... אם לאנשים פה לא היה אכפת ממה שאנשים אחרים אומרים...... לא היה פורום...... שלך נעה

Uptown_Girl

New member
אממ

בטח שצריך להיות אכפת מדברים, אבל לא מזה. כאילו, אוי ווסטלייף איבדו מעריצה אחת, העולם חרב! אז"ש והיא בטח כתבה את זה כדאי שתבינו למה היא לא תהיה כאן יותר, סתם ניחוש שלי... -ליאור-

ניקי בי

New member
זה לא שצריך לעזוב אותה בשקט .......

כי זה לא מה שאתן חושבות :) אני מכירה אותה, והיא מסוג האנשים שמשנים את ההעדפות לפי מצבי רוח... רק חבל שבקטע של ווסטלייף היא התחילה להיות פחות עקבית... ואני עוד מדברת על מישהי שכותבת לי לפעמים שורות משירים שלהם...:))) חחחחח..... סתם מטורללת....:))

Nickys babe!!

New member
אוקייי..... ../images/Emo109.gif

צודקות!! שתעשה מה שבראש שלה...... ואם שאלתן את עצמכן למה שמתי חזיר בכותרת..... אני לא יודעת!!

למעלה