טוארג

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
טוארג../images/Emo124.gif../images/Emo24.gif

זה לא מספיק להיות יפה
,יש לך שאלת שובר שוויון... גליה ניצלה את תורה והשיבה תשובה שגויה , אתה מתבקש לסור לשרשור של החידון ולנסות את מזלך ויפה שעה קודם, אנחנו רוצים להתחיל חידון חדש, במתכונת קצת שונה, נו??????????????

alonabu

New member
מה הקטע של החידונים

איך זה עובד ? ואיך אני משתתף ?

qt1

New member
כשמתחיל חידון נשאלת שאלה../images/Emo103.gif

בד"כ אני פותחת את השרשור בשאלה , בחידון הקודם יש לנו פרס , חולצה של תפוז, אבל בזה שיהיה לא יהיה פרס, זה יהיה חידון בשביל הכייף... בחידון שהיה שאלנו שאלות על השחקנים, לא על החיים האישיים שלהם אלא על תפקידים שהם מילאו בהצגות/סרטים/מחזות/ ביימו, כל דבר שקשור אליהם מהפן המקצועי, מי שהשיב, השאיר שאלה בתוך תוכן ההודעה וזה שהשיב גם השאיר שאלה בתוך תוכן ההודעה ,אתה משתתף כשאתה יודע את התשובה, המנצח הוא זה שידע כמה שיותר תשובות, הפעם, כשנתחיל חידון , נחליט על כללים אחרים מאשר בפעם הקודמת, אם יש לך רעיונות כלשהם אני אשמח מאוד
וכולכם מוזמנים לכתוב אם יש לכם אי אילו רעיונות נוספים לחידון החדש שנתחיל, אני אשמח לקרוא ואולי נאמץ חלק מההצעות שלכם.

qt1

New member
טוארג זכית ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif|קוביות

ע"פ החלטת ההנהלה, אתה הזוכה המאושר בחידון שבתות וחגים , אתה יכול לארוז כבר את כל הגרדרובה הישנה
ולהכין מקום על המדף לחולצת
אופנתית ומהממת.
שלח אלי במסר בבקשה את פרטיך.
לכולם על ההשתתפות ולהתראות בחידון/שעשועון הבא שלנו...

Gods Wave

New member
חח אבל מה התשובה בסוף?

ליאור אשכנזי? חח לא יפה להשאיר במתח! : )

טוארג

New member
אין לי שמץ :)

היה לי יום רחוק מהמחשב... יותר מדי שעות בתה"ש. ANYWAY, קיוטי תתחברי לאייסיקיו.

qt1

New member
../images/Emo19.gifאכן ליאור אשכנזי../images/Emo45.gif

ללכת על המים , האתר הזה מרחיב את האופקים ומעשיר את הידע בנושא הסרט והשחקן המעולה עליו בקושי כתבנו כאן,מקווה שתהנו,אני מאוד נהניתי.

למעלה